local-stats-pixel fb-conv-api

Kaa izveidot savu elektriibu!23

48 24

Sākumam ir nepieciešama tikai pacietība un pāris draugi.Ar šo izgudrojumu jums vairs nebūs jāuztraucas par maksājumiem un pat varēsiet sākt savu biznesu.

Latvenergo nav sajūsmā,jau tagat tvnet un delfos raksta par šo jauno ierīci!!Mūsu kaimiņu Lietuviešu elektro firma "Nigereus" jau ir uz bankrota robežas!

48 24 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

un tie 20 lvl vajadzīgi saldējumam , savādāk bērni atsakās strādāt

6 0 atbildēt

zinu dzeku kam maza hidroelekrostacija nez, no krievu laikiem palikusi, bet gaismu vins daudz nesleguļo. agrāk braucām metināt pie šā. hjz cik tāds prieks izmaksātu, nejua nu 20ls drīzāk 2000ls nu 10gados atmaksātos

2 0 atbildēt

Par tik cik man uzgriežas mēnesī uz skaitītāja ap 1000 KW arī štukoju un pētu brīvās enerģijas ieguves principus, bet pedāļu minēji atkrīt, tur vajadzētu veselu bataljonu :)  Interesantāk ir papētīt Teslas darbus. Daudzi entuziasti pasaulē strādā pie fantastiskām idejām kā iegūt enerģiju no visuma ( no apkārtējās vides). Diezgan interesanti: http://www.youtube.com/watch?v=ek92QiKWshs&feature=related

2 0 atbildēt

nu pipec... :D

1 0 atbildēt

ahahaha xD Es jau domāju...... :D

1 0 atbildēt

Pag, vaitad mums te ir kāda cita maiznīca? man likās tikai Dona salā. iedo adresi, aiziešu kādreiz

1 0 atbildēt

Es viens varu sevi apgādāt - pie kulaka piesien striķiti, kas savukārt ir savienots ar zobratiem, tālāk seko patīkamākais, kulaku velc uz augšu uz leju, uz agušu, uz leju līdz ko tiek dota balta signālraķete par pārtraukšanu. šo procesu vari atkārtot 3x dienā, lai būtu maksimāla piekļuve elektrībai. 

0 0 atbildēt

varbūt kāds var norādit uz kādu rakstu!

0 0 atbildēt

WTF?

0 0 atbildēt

Raksts Super! +++

0 0 atbildēt

:D :D tizli...es pati no jpils (rock)

0 0 atbildēt
Eu avatarsEu

Atcerie,s kad ivņi no saldejuma nepaēdīs, ka beigās nesanāk iegrābties ar to maksu emotion

0 0 atbildēt

Kautkas Nelīmējas Kopā xD

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

pieslēgt viņus pie ģeneratora un lai minās uz maiņām! Nu un izdevumi būtu nelieli,reizi 3 dienās pabarot viņus ar putru..

emotionemotion  

0 0 atbildēt

šī monetārā sistēma mūs aptur no jebkāda progresa un attīstības, šai sistēmai vienmēr pirmā vietā ir peļņa un nekad cilvēka labklājība! Tāpēc neviens atklājums nenāks par labu cilvēcei, jo tas pavisam noteikti tiks aizliegts, jeb iekasēta milzīga nauda no tā, tā kā ieguvēji mēs nebūsim!

0 1 atbildēt

jo vairāk taupam elektribu jo ātrāk tikai panāksim tarifu paaugstinājumu. 

0 1 atbildēt