local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pareizi aplaupīt banku (Rokasgrāmata)10

36 0

"For edukeišonal purpouses onlī"

Vai esi kādreiz iedomājies, kā būtu aplaupīt banku? Seko šiem vienkāršajiem soļiem un kļūsti par vienu no visslavenākajiem un meklētākajiem kriminālģēnijiem pasaulē! (Es taču jokoju, neiesaku šo darīt neparko!)

36 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Centos ko šādu izmēģināt... un man tas izdevās daudz vienkāršāk, jo es vienkārši savācu visu naudu no bankas un pateicu ka bankai ir krahs ehem Latvijas Krājbanka.

Bet ja nopietni... Bankās ir lielas problēmas, apsardze, novērošanas kameras, seifu nav viegli atvērt, un lielākoties labāk nelīst lielajās bankās, daudz cilvēki un tur policiju paspēs izaukt ātrāk nekā tu paspēsi paziņot ka tā ir laupīšana.

No savas puses varu ieteikt sāciet ar pastu, Latvijā pastos arī tiek uzglabāti pāris tūkstoši Euro, jo kādam jau ir jāizmaksā pensionāriem pensijas. Vienīgā problēma būs tā, ka būs jāgaida rindā, jo pat tante Milda tevi nepalaidīs pa priekšu visai rindai, lai tikai tu varētu aplaupīt pastu.

8 0 atbildēt

Ok, rīt laikam jāaizstaigā līdz bankai...

7 0 atbildēt

bankas mūsdienās neglabā lielus skadras naudas uzkrājumus, vidēji 100 tūkstoši ir labākajā gadījumā. nozagt tādu summu ir daudz vienkāršāk ja izvēlas citus mērķus. lombardi, juvelierveikali , spēļu zāles glabā lielākus skaidras naudas uzkrājumus kuri daudz vieglāk pieejami. DNS pierādījumus pret zagli var izmantot tikai tad ja šīs personas DNS ir datubāzē - bez iepriekšējas kriminālsodāmības tādu pierādījumu datubāzē nav. bankas laupīt mūsdienās ir tiešām bezjēdzīgi ja vien neiet uz depozītseifu ar nolūku iztīrīt to bankas daļu savukārt tur jau ir jautājums kā ir ar veiksmi. var gadīties ka nekā realizējama seifos vienkārši nav. tā ka... mazāk Holivudas, vairāk grāmatas un izglītojošu literatūru.

6 0 atbildēt
Diezgan bezcerīgs plāns, pārāk daudz kas var iziet greizi. Un rācijas jālādē iepriekšējā vakarā, no rīta tās vairs nepaspēs uzlādēties emotion
5 0 atbildēt
Tava pieredze?
2 0 atbildēt