local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nopelnīt bitkoinus.34

Sveiki!

Pats jau kādu laiku mēģinu pamazām pelnīt kriptovalūtas un ir šadi tādi zilumi uzsisti un šāda tāda peļņa arī iegūta, bet nekas ievērīgs. Un tad nu izdomāju izveidot rakstu srēriju ar variantiem kā sākt pelnīt kriptovalūtas, jo ir virkne ar prognozēm ka šīs valūtas ir maksājumu veidu nākotne, ka tās paliks tikai dārgākas un ja skatās vēsturē tam gribās ticēt, jo pirmais darijums, kas ir iegājis vēsturē ar Bitkoiniem ir picas pirkums (vai divu) par 1000 Bitkoiniem, kas mūsdienu izpratnē butu gandrīz 4,3 miljoni dolāru. Varbūt nopelnot kādu daļiņu no Bitkoina jeb Satoši šodien pēc gada vai desmit jau varēsiet nopirkt teiksim kruīzu uz Havajām emotion.

Tad nu uztaisīju mazu video par resursu kurā pats esmu līdz ausīm iekša, kuram es ticu, bet ja investējat kaut ko tad tikai uz savu atbildību, ja neizdodas nevainojat mani, bet var iesākumā arī papelnīties neinvestējot. Investīcijām mēs pelnīsim citur, par to būs nākamajos video ja būs kaut minimāla atsaucība.

Bitcomine.net maza spēlīte kurā ieejot ik pa 24h var pamazām pelnīties. paldies vietā varat piereģistrēties caur manu saiti (meklē avotā) un ja rodas jautājumi uzdodiet tos šeit jeb youtube zem video un centīšos atbildēt.

Veiksmi un labsajūtu! emotion un gadat nākamo video jau drīz.

155 11 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000