local-stats-pixel fb-conv-api

Kā filmā - pakaļdzīšanās Jaunciemā un melīgs dzērājšoferis12

39 2

«Sestdien, 19.janvārī,ap 22.30 Rīgas pašvaldības policijas patruļauto Jaunciema gatvē vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 30km/h, apdzina kāds Audi vadītājs, kurš ievērojami pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu. Policisti nolēma vadītāju apturēt, taču pēc vairākkārtīgiem aicinājumiem apstāties, Audi vadītājs ātrumu nesamazināja un sāka bēgt,» rakstīts Rīgas pašvaldības policijas «Facebook» ierakstā.

 
39 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Kapēc bezsmadzenu rādījumiem izsniedz tiesības??
1 0 atbildēt

kadel video nav video ar pilnu audio ierakstu?? butu intresanti paklausities ko tie tirlini komene!

1 0 atbildēt

Prieksejas gaismas izsledza, bet bremzu gaismas jau nemaz nevareja redzet! Kada bija vina ideja - ja es neredzu,kur braucu, tad mani ari neredz? Mudaks!   emotion  

1 0 atbildēt

Duls cilvēks.

0 0 atbildēt

Bļaviens kāpēc tiek slepti ģimji ? 

Šādiem " varoņiem " ir jabut atpazistamiem ! 

0 0 atbildēt
Tulit bus jaunas memes ar - mi prosto pakotaļis,a što?
0 0 atbildēt

a kas būs 9.05...

0 0 atbildēt

Jā.. šito šorīt redzēju, bļāāviens kā džeks iekrita, es domāju ka policīja nebūtu apturējusi, ja viņš neizdomātu apdzīt vietā kur 30km atļauts emotion pipec nepaveicās.. Priekškam jābēg?? 1 no 100 aizmūk? Kur nu vēll ja babene ir mašīnā, labi būtu viens izlec no mašīnas mežā un skrien prom iespējas palielinās aizbēgt, bet tur tak bāba kas neturas kājās. Un beigās odziņa, kā jau sadzērušās bābas, nefiltrējot nekādas normas, tupa spļauj ārā vārdus emotion kā var nesaprast, ka tādā situācījā, galvu jāliek sniegā un jāklusē.. Džeks dabūs pēc pilna panta.. bēgšana, avārīja, alko reib.. nu karoči ČAU!

0 0 atbildēt