local-stats-pixel fb-conv-api

Kā apvienot sievu un mīļāko11

63 3

Es nepropagandēju poligāmiju un neapgalvoju, ka krāpšana nav nekas slikts. Pat vairāk, es esmu par mīlestību, uzticību un savstarpēju cieņu līdz mūža galam. Šis raksts ir domāts vīriešiem, kuri bez krāpšanas vairs nevar, tiem vīriešiem, kuru vadzis ir pilns un gatavojas lūzt. Ir zināms, ka krāpt sievu un netikt pieķertam nav nemaz tik vienkārši. Tādēļ visiem iesācējiem noteikti noderēs šī ievad instrukcija, kā apvienot sievu ar mīļāko, jeb kā pareizi krāpt sievu! Bet par vīriešu krāpšanas iemesliem vari izlasīt rakstā 10 biežākie iemesli, kāpēc vīrieši krāpj sievietes (ja kāds iemesls nav pieminēts, nekautrējies un droši mini to komentāros).

1. Sievietes mūsdienās nav nekādas vakarējās un attaisnojumi no sērijas: “aizkavējos darbā” vai “biju pie drauga” uzreiz raisīs sievas aizdomas. Un kāds tur brīnums, šādus attaisnojumus izmanto visi, kam nav slinkums. Turklāt šādus attaisnojumus ir arī viegli pārbaudīt. Tā vietā labāk izdomā kaut ko oriģinālāku, piemēram: “biju avārijas liecinieks, man nācās gaidīt policiju un ilgi ar to skaidroties” vai “dodoties mājup no klienta, iesprūda lifts un es divas stundas nogaidīju meistaru” Sliktākajā gadījumā saki patiesību: “Biju pie mīļākās” Vari nešaubīties, ka sieva tev nenoticēs, jo patiesībai parasti neviens netic.

2. Nesāc izlikties, ka tev pret sievu ir parādījušās pastiprināti maigas jūtas. Tevi izdos arī paaugstināta neiecietība. Pastiprināti maiguma vai uzbudinājuma uzplūdi ir iederīgas tikai vaļsirdīgas atzīšanās gadījumā (kas nav pārāk gudri) vai ja esi stingri izlēmis, ka ir pienācis laiks šķirties(kas arī nav saprātīgi, jo jums noteikti ir bērni, māja un kopēja hipotēka)

3. Nedāvini sievai pēkšņas dāvanas, ja vien neesi tā darījis agrāk. Viņa noteikti uzreiz nopratīs, ka tu šādi gribi izpirkt savus grēkus, vai padomās, ka tu centies iemidzināt tās modrību. Tāpat nevajadzētu arī pēkšņi sākt atcerēties sievas dzimšanas dienu vai kāzu datumus, ja agrāk par to esi atcerējies tikai tad, kad sieva pati tev par to ir paziņojusi.

4. Uzvedies maksimāli dabīgi. Šaudīgas actiņas un vainīga balstiņa ir jāizslēdz pēc noklusējuma.

5. Tiecies ar mīļāko dienā. Īpaši, ja tava prombūtne naktīs nav ierasta lieta. Ja nevari to realizēt darba dēļ, ir vērts apsvērt darba maiņu. Galu galā dzīvojam taču tikai vienreiz! Apdomā arī iespēju kļūt par naktssargu.

6. Palūdz mīļākajai, lai tā nelieto smaržas. Sievietēm oža ir, kā vācu aitu suņiem un visbiežāk mīļākās esamību izdod tieši tās smaržas. Ir saprotami, ka sievietes šāds lūgums nesajūsmina, un tāpēc laicīgi nodrošinies ar spēcīgi ožošiem līdzekļiem, kas spētu smaržas nomaskēt. Piemēram, šņabi, acetonu, vai benzīnu. Daži īpaši viltīgi un pieredzējuši krāpnieki izmanto tādus superspēcīgus līdzekļus kā dezodoranti, tomēr īsts džentlmenis nekad nebūs tik nehumāns pret sevi un apkārtējiem.
Otrs ļoti atjautīgs variants ir uzdāvināt mīļākajai tādas pašas smaržas, kādas lieto sieva. Tiesa, nedrīkst aizmirst, ka bez smaržām eksistē arī šampūni, krēmi un vēl vesels lērums sieviešu kosmētisko līdzekļu ar spēcīgi izteiktu aromātu. Un arī tas tev var iegāzt.

7. Vēl kāds klasisks sīkums, uz kura daudzi iekrīt, ir lūpukrāsa jeb precīzāk tās pēdas uz tava krekla. Ja nevēlies, lai tevi tas nejauši izdod, sāc nēsāt tumšu apģērbu vai iegādājies rezerves kreklu. Galīgi ekstrēmā situācijā vari noplēst krekla apkakli un izdomāt kādu traku atgadījumu, kas to izskaidrotu.

8. Ja tev ir sieva un mīļākā vai mīļākās, kāds ļoti ideāls variants būtu slepena dzīvokļa iegāde. Par šo dzīvokli nedrīkst zināt ne tava sieva, ne māte un pat ne draugi(pretējā gadījumā šis dzīvoklis kļūs par tavu un tavu draugu kopīpašumu).

9. Centies, lai tavā pilsētā neviens tevi kopā ar mīļāko neredz. Dodies ārpus pilsētas vai uz citu pilsētu. Vari apmeklēt kādu ārpilsētas viesnīcu, kempingu vai vienkārši pastaigāties pa mežu. Izvairies no ugunskuriem, jo tā tu odīsi vēl arī pēc dūmiem. Un kaut arī nedēļas nogale Parīzē, principā ierakstās jēdzienā “ārpus pilsētas”, tas tomēr ir pārāk ilgi un diez vai tava sieva spēs noticēt, ka tu tik ilgi esi sēdējis liftā.

10. Iekārtojies darbā, kurā nav nenormēta darba grafika un ir bieži komandējumi.
Tiesa arī šajā gadījumā tev nāksies sadraudzēties ar priekšnieku un kolēģiem, lai vajadzības gadījumā tie spēj apliecināt, ka tu tiešām esi “komandējumā” vai ka tu šobrīd tiešām “strādā”

11. Kas attiecas uz draugiem tad centies, lai tie tevi ir tādi uz kuriem tu var paļauties un kuri tevi nepieciešamības gadījumā izglābs, aizdos tev vajadzīgo ekipējumu vai dzīvokli un nodrošinās tavu alibi. Pretējā gadījumā tie tev nav draugi, bet salašņas no kuriem pēc iespējas ātrāk ir jātiek vaļā.

12. Mīļākās vārds – vēl viens veids kā iekrist. Jebkurš krāpējs var piedzīvot situāciju, kurā mīlējoties ar savu sievu un esot pašā atbildīgākajā momentā, tas nosauc sievu mīļākās vārdā. Šādā situācijā skandāls un nepatikšanas ir garantētas. Tādēļ mēģini gan sievu, gan mīļāko saukt vienādos mīļvārdiņos. Derēs gan nodrāztie “saulīt” vai “zaķīt”, gan, piemēram, “vardīt” vai “zilonīt” Kaut tomēr nē – zilonīti labāk nepiemini. Vēl kāds labs variants ir iegādāties mīļāko kuru sauc tāpat kā sievu. Kaut tas ne vienmēr ir viegli.

13. Ja tu gan sievu, gan mīļāko mēdz vest ar vienu mašīnu, seko tam, lai mīļākā neatstāj mašīnā savas lietas. Pārbaudi visu ļoti uzmanīgi, jo pat mazs nieks tev var sagādāt lielas problēmas.

14. Sīki izpēti savas sievas dienas kārtību. Tas tev ļaus izvairīties no jūsu ceļu krustošanās. Turklāt pastāv iespēja, ka sieva to uztvers kā tavas rūpes par viņu. Sastādi viņas maršruta shēmu, pārvietošanās grafiku un atzīmē tās mīļāko ēstuvju un manikīra salonu adreses. Izturies pret to atbildīgi, tas var izglābt tavu ādu.

15. Visi mēs esam dzirdējuši jociņus par vīru, kurš ātrāk atgriežas no komandējuma un pārsteidz savu sievu ar mīļāko. Ir pilnīgi iespējama arī pretēja situācija un tādēļ nekādā gadījumā neved mīļāko uz savām mājām. Pat ja tava sieva ir tikko aizbraukusi atpūsties uz ārzemēm. Var gadīties visādi. Valstī, kurā viņa atrodas var sākties kāda nāvīga epidēmija, notikt valsts apvērsums, viņai var beigties nauda vai apslimt tās šunelis. Un pat ja tu esi 100% drošs, ka viņa nevar pēkšņi atgriezties, vienalga neved uz mājām mīļāko. Kaimiņiem ir acis, ausis un ļoti garas mēles, bet mājām – plānas sienas.

16. Ja tu esi tāds muļķis, un tomēr atvedi savu mīļāko uz mājām(nu pieņemsim, ka tu dzīvo viensētā, kurai piecu kilometru rādiusā ir tikai mežs), uzreiz pēc viņas aiziešanas veic kārtīgu tīrīšanu. Sieviešu matiem mēdz piemist īpašība nonākt visdīvainākajās vietās(kaut viņas visas tu tāpat neatradīsi). Gultas veļa, jūsu mielasta atliekas un jebkuri viņas atnestie priekšmeti, tas viss ir jāizmazgā, jāizmet un jālikvidē. Tavā mājā nedrīkst palikt nekādi pierādījumi.

17. Nekādā gadījumā nedod savai mīļākajai tavu mājas telefonu(ja tev tāds kaut kādu iemeslu dēļ vēl ir saglabājies). Pretējā gadījumā tev nāksies domāt veselu lērumu attaisnojumu par to, kas tev ir zvanījis. Par gadījumiem, kuros klausuli paceļ tava sieva es vispār negribētu domāt.

18. Nesaglabā viņas telefonu, neņem viņas vizītkarti, un nedod Dievs, neatstāj savā telefonā bildes no jūsu kopējiem “pasākumiem” Ja nu tu par katru cenu vēlies šādas bildes saglabāt, tad izmanto tam “mākoņu” datu glabātavas, bet nekādā gadījumā nesaglabā savā telefonā to pieejas datus(arī ne datorā). Sievām mēdz būt nelāgs ieradums rakņāties pa savu vīru mantām un telefonu.

19. Tev ir jābūt veselai kolekcijai ar dažādiem iemesliem un attaisnojumiem, kā arī draugiem, kuri jebkurā brīdī spēs tevi piesegt. Ja spēj tad pārvilini savā pusē savus vecākus(tēvs tevi varētu saprast, bet mammu vari šantažēt ar savas ģimenes izjukšanu). Būtu ļoti labi ja tev būtu tīkls ar slepeniem dzīvokļiem, maiņas apģērbs un rezerves aksesuāri. Un, protams, tu nekādā gadījumā pie mīļākās nedrīksti aizmirst savu telefonu.

20. Neizvēlies mīļāko no sievas paziņu loka. Tas tev nesīs 100% izgāšanos.

21. Centies, lai tavs sakars nav pārāk ilgs. Ilgstoša mīļākā ar laiku pārvēršas par otru sievu, bet tas savukārt nozīmē to, ka tu nonāksi situācijā, kurā tev būs divas sievietes, kuras tevi “zāģēs”, kuras būs greizsirdīgas un kuras gribēs no tevis neiespējamo. Bet tu taču neesi mazohists?

22. Nekad, pilnīgi nekad neatzīsties savos grēkos. Pat ja esi pieķerts kopā ar savu mīļāko. Un netici sievai kad viņa saka: “Nu pasaki taču, es tev visu piedošu!” Noliedz, noliedz pilnīgi visu un līdz pašam galam, īpaši jau tāpēc, ka tavai sievai pašai gribas ticēt labajam. Atstāj viņai vismaz mazu cerību stariņu. Uzstāj uz to ka tavai sievai viss tikai rēgojas, pat ja esi pieķerts ar savu mīļāko vienā gultā.

63 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://hitnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Fuj! Krāpt var tikai tāds, kas vairāk nemīl savu sievu. Nu nevar tā būt, ka mīl gan mīļāko, gan sievu. Ja acis šaudās uz sāniem un pa kreisi, tad labāk laicīgi pārtraukt attiecības un nelikt otram cilvēkam naivi cerēt. Es jau sen izspriedu, ka krāpšana ir pašapliecināšanas, kaut kas no sērijas "o, esmu iekārojams/a visiem" Katrā ziņā iuu. Tā rīkojas tikai kretīni un mau*as!
6 2 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Sievas pašas vainīgas, ka krāpj. ... Rakstā nav pierakstīts, ka mīļākās bieži pašas visu ko dara, lai sieva uzzinātu un viņi izšķirtos ātrāk ( jo vīrs parasti saka viņai, ka drīz šķirsies, ka nav nekā kopīga, utt) - tāpēc mīļākā var saskrāpēt muguru, atstāt savas mantas, utt.
2 1 atbildēt

Neizprotu vajadzību. Tad šķiries un ej pie tās mīļākās. Kāda jēga apvienot. 

1 0 atbildēt

ir zinātniski pierādīts, ka bullis vienu un to pašu govi var aplekt 7 reizes. Pēc tam nekas nekad vairāk nesanāks. Ja bulli palaidīs pie citas govis, tad savējo tas atkal varēs aplekt 7 reizes. Principā tas attiecas uz visiem zīdītājiem, bet visizteiktāk ir uz buļļiem.

Cilvēki arī ir zīdītāji, vīriešiem ir tāda pati problēma. Bet mūs glābj fantāzija, kas nepiemīt 99,9% citiem zīdītājiem, tāpēc mēs varam pisties ar vienu un to pašu sievieti neierobežoti daudz reižu. Tā kā mīlestība ir viena (nejaukt to ar rozā briļļu stihiju), tad pareizāk būtu teikt, ka bez sievas ir matracītis ar kuru var nodrāzties tad, kad sieva kaut kādu debīlu iedomu dēļ vienkārši nedod, vai arī baznīcā viņai atļāva tikai misionāra pozā. Mīļākā jau ir kas vairāk, tad tiek pakārtots dzīves grafiks abām un tad jau tiešām ir jādomā, ar kuru dzīvot tālāk.   

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

0) Izmanto prostitūtu pakalpojumus, ja TIK ļoti vajag seksu ārpus ģimenes (es gan to fiziski nesaprotu un ļoti ceru, ka nekad arī nesapratīšu. Tiešām ceru). Lētāk, vienkāršāk. Viss - tālākos punktus var nelasīt.

Bonusā - pēc atmiņas aņuks par tēmu:

Universitāte, lekcija. Studenti trokšņo. Pasniedzējs to redzot saka - "ja uzvedīsieties klusi, tad lekcijas beigās pateikšu 100% drošu un pārbaudītu kontracepcijas metodi".

Studenti tad nu sēž klusi kā pelītes visu lekciju, beigās pasniedzējs sataisās un gatavojas iet projām.

Studenti - "Pag, bet kontracepcijas metode?"

- Ā, pareizi. Vajag dzert tēju.

- Pirms tam vai pēc tam ..?

- Tā vietā.  emotion 

0 0 atbildēt