local-stats-pixel fb-conv-api

Kā «Twitterī» par skolu lamājas latviešu skolēni - Necenzēts!30

109 2

Gadi iet, skolēni nāk un iet, bet pieņēmumi par skolu paliek. Lai gan šogad negatīvas pērles neizdodas atrast, jo šķiet, ka pats tviteris Latvijā ir kļuvis ļoti nepopulārs, tomēr ir atrodami pat tvīti no tālā 2014. gada, kad zāle vēl bija zaļāka un debesis zilākas, bet skola pat tad smirdēja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
109 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Topošais McDonalds personāls komunicē savā starpā.
42 0 atbildēt

Tie nabaga ņaudētāji. Vot, kad sāks strādāt sev nevēlamā darbā un vēl sešas dienas nedēļā  emotion , tad raudās, ka grib atpakaļ uz skolu un pie mātes krūts.

26 1 atbildēt

Ir tāds teiciens, ka švakam dejotājam pat olas traucē. Te nu arī attaisnojumi par to, lai neietu uz skolu tiek meklēti vismuļkīgākajā veidā. Stulbam skolēnam smirdēs it viss.

21 0 atbildēt
Leģenda vēsta, ko skola smirdēja jau iepriekš.
9 0 atbildēt

NOPIETNI ? ? ? 

Māmiņ dzemde mani velreiz ! Gribu uz SKOLU ! gribu savus Klasesbiedrus ! Un učenes , učukus !  emotion  emotion 

Stnundas , kartupeļu talkas ! Fizene , matene un abeļdarzs ! Futbols un tautene lidz speka izsikumam un peldešanas vieteja ezeriņa ( kolektiva ) pa pliko ! 

EH  emotion kur mana berniba ?  emotion 

7 0 atbildēt

Es zinu, kas man visvairāk kretinētu kā studentam, tapēc šogad daru tieši to - gatavoju mājasdarbu uzdevumus katram studentam savādākus un uz katru lekciju... nevarēs viens uzrakstīt un pārējie pārkopēt emotion Priekšmets "programmēšana" un kursam, ko skola reklamēja kā mākslas novirzienu... cik dzirdēju, neviens jauniesaucamais nav ar tehniskajām lietām iepriekš tur darbojies emotion

5 0 atbildēt
Tas pēdējais gāž no kātiem 😂
4 0 atbildēt
Diezgan oriģināli - viss visiem smird
3 0 atbildēt

Ja jau tik slikti tad var neiet

7 4 atbildēt
Neinteresanti, ja twitter search ieraksti “skola smird” un pārpublicē tvītus. Varēji pacensties sameklēt dažādākus tvītus.
2 0 atbildēt

Atgādina par trešo septembri, kad es ar ļaunu prieku stāvēju pagalmā un skatījos kā sīkie pokemoni velkas uz skolu nesot apvītušas rozes. A es tikmēr sēdēju dārza krēslā, dzēru melno tēju un priecājos, ka augstskolu pabeidzu pirms diviem gadiem.

2 0 atbildēt

 Kāds ir dalījies ar viedokli, un pēc tam vairāki cilvēki ir šo ierakstu pārpublicējuši, pārveidojot pēc sava prāta. Ir jocīgi, ka visos viedokļos ir viena un tā pati frāze "Skola smird."

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Līmenis otrā klase kad vārdu tualete raksti ar o...😁
1 0 atbildēt
tie ir kkdi atpalikušie idioti, toč cirvji emotion
1 0 atbildēt

Kāpēc vispār kaut kādiem sīkajiem vajag twitter emotion

1 0 atbildēt

Idiotiski attaisnojumi, lai neietu uz skolu.

1 0 atbildēt
Tas moments, ka katrā komentārā ir teikums - Skola smird. Tas ir pat daudz smieklīgāk, ka raksts ir vēl drausmīgāks nekā tie tweeti
0 0 atbildēt
Labprat tagat sedetu skolas sola,neka šrota
0 0 atbildēt
Jēziņ visi sudzas ka skola smird, nu noperciet respiratoru un staigajiet godam
0 0 atbildēt