local-stats-pixel fb-conv-api

''KFC Latvija'' aizkadri122

2678 11
2678 11 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Labāk notigot info kādam televīzijas kanālam ar bildēm un video. Pats nopelnīsi un to izgāztuvi tik pat ātri kā atvēra, tā aizvērs! emotion

408 0 atbildēt

Piezvani uz bez tabu, viņiem šāds sižets būs kā medusmaize. Pati gan tieši neesmu tur baudījusi maltīti (un paldies Dievam), jo tur reāli SMIRD. Nezinu, vai pie vainas ir mans jūtīgais deguns, bet sastāvējušās eļļas smaka nav pieļaujama. Paldies, ka dalījies ar šo info, jo vairums raustās pateikt, kas un kā notiek.

325 0 atbildēt

tak pieklauvē Pie NEKĀ PERSONĪGA durvīm,tiem šādi kadri patīk..

227 0 atbildēt
Cik labi ka es tur nepaspēju paēst un tgd arī netaisos.
187 0 atbildēt

Gandrīz apvēmos - nekad tur neiešu, un starp citu, krievi nekad ar īpašu tīrību nav izcēlušies. emotion

170 0 atbildēt

KFC Latvija no PVD Latvija saņēmis īpašo noteikumu paketi emotion

147 0 atbildēt

Es zinu, ka dabūšu kaudzi mīnusu, bet....

Neesmu strādājis nekādos Hesīšos vai KFC, nezinu kā tur ir, bet šis izskatās pēc vienkārša pačīkstēšanas raksta par to, ka Tevi atlaida. Varbūt es esmu no laukiem un man vienu dienu veca vista vēl nav veca u.t.t. Paskatīsimies no klienta puses. Tu ieej kaut kādā KFC, pasūti kaut kādu vistu un tad, ja tā vista kavējas 1-2 minūtes, Tu nervozē, dirsies un tavs vēders ir kā no ķēders norāvies milzu valis. Tev tajā brīdī nekas neinteresē kā tikai dabūt savu nolāpīto vistu un kamēr Tev pēc tam nav izkusis brūnais lācis vai vēl nez kas - Tu nemaz nedomā par to, kā tavu ēdienu pagatavo. Galvenais paēst un lai garšo. Tāpēc arī uzņēmums ir tēmēs uz to, ka klients ir paēdis, ilgi negaidot, un viņam garšoja.  Tur rodas steiga, steigā rodas nekārtība. Un jebkurā firmā, lielā vai mazā, svarīgi dabūt no darbinieka pēc iespējas vairāk par mazāku samaksu.  Tā arī paliek bagāti. Nekā savādāk.  Un kamēr klientam nav mežonīgā agresīvā caureja... viņš atgriežas. Un arī pēc caurjeas bieži vien atnāk. 

134 8 atbildēt

Es neesmu bijis KFC un esmu zinājis, ka visas šitas ēstuves notiek hui*as un paskat KFC notiek. emotion Tev vajadzēja skarbāk būt pret priekšnieku un iesaku nosūtīt uz TV, lai redz. Paldies, ka atklāji taisnību. emotion

113 0 atbildēt

Diemžēl, Tā ir Latvijas ikdiena, šajos privātos uzņēmumos.

Strādāju viesnīcā, vienā no vadošām Rīga. Ja man aizbēg viesis nesamaksājis, mana vadība neko nedara bet atņem man no algas. Tas nekas, kad viņš ,piemēram, Tur nedēļu vai 4 dienas nodzīvo, atņem man no algas.

Un tajā pašā uzņēmumā zinu arī viņu " nepilnības" ko par tādu naudu vajadzētu novērst. 

Ja ,Tavā uzņēmumā runāja krieviski, manā ne tikai krieviski runāja, bet sapulces un visādas lietas norisinājas krieviski. Tas nekas, ka valsts ir Latvija un esmu latviete. Viņi domāja vienīgi par sevi!

106 0 atbildēt

Bijis tur nekad neesmu, ja tā ir taisnība tad PVD ir darbiņš. Un tev pašam bija jāuzraksta, piemēram, tvnet/delfi un aiziet vizītē ar visu PVD, ja tiek ierauta prese uzreiz viss būs tīrs...kādu laiciņu. 

73 0 atbildēt

Spokos sirdi plosošs raksts tapa. Jauki. Attiecīgajām iestādēm nodevi informāciju? Ja nē, tad viss šis ir tikai kaut kādi ķeburi...

58 0 atbildēt

Fubla! Malacis, drosmīgs raksts, tautai savi varoņi jāzina!

51 0 atbildēt

Nekad neēdu tajās vietās. Ne maķītī, ne hesītī, NEVIENĀ no šiem sūdiem.

50 0 atbildēt

Kaut kad radagabals mācījās par pavāru un viņa kurss intereses pēc praksēs papētīja, kur zemē nokritis gaļas gabals tiek izsviests ārā, un kur ne. 100% gadījumu svieda laukā tikai Kaļķu vārtos. Citur- kur viņējie bijuši- vai nu tikai pacēla, vai noskaloja. 

48 0 atbildēt

Mīnusu ielika priekšnieks.  emotion 

Bet ja tā nopietni, tad palasot dažus komentārus, esmu pārsteigts. Parsteigts par to, ka cilvēkiem ir pat vienalga kā taisa ēdienu, pat ja tas process ir pielīdzināms atkritumu izvilkšanai no izgāztuves. Kas ar jums notiek?! Jums nav ne mazākās cieņas pat pret savu ķermeni?! Tā jau ir pārākā truluma pakāpe...

45 0 atbildēt

Ir bijuši gadījumi kad PVD atnāk ciemos, bet neko neizdara un aiziet. Un zinu arī to, ka mūsu iepriekšējā vadība viņiem maksāja. Nezinu summu, bet maksāja. Redz tādām lietām naudas pietiek. Aizsūtīju arī bez tabu e-pastu, redzēs kas būs. Mierā gan es negribu likties kamēr kaut kas nav mainījies. Kā jau minēju, zaudēt jau vairs nav ko. emotion Un arī kolēģi kad gāju prom teica, ka varbūt beidzot būsi cilvēks kas kaut ko izdarīs.

44 0 atbildēt

Pie mums autoservisā ir tīrāks emotion

38 0 atbildēt

Es gribēju bruakt uz kfc pirmo reizi ēst... laikam nebraukšu ;/ 

37 0 atbildēt
PVD jēgas nav, viņi visi tur uzperkami un pat diezgan lēti. Strādāju kādreiz pārtikas veikalā, kur tirgoja arī pašu gatavotus salātus, gaļas izstrādājumus utt. Atnāk PVD, virsū uz vitrīnas, jo iekšā nav vietas, stāv viltotie zaķīši, vistiņas, kas tur stāvēt nedrīkst, durvis vaļā, mušas staigā. Veikala īpašniece mīļi parunājas, saliek maisiņā tos pašus zaķus un PVD smaidīgi aiziet. Pati neredzētu, neticētu. Krata tikai tos, kuri neko nedod.
26 0 atbildēt

Pretigi. Esmu gandarits par to, ka nekad tur neesmu iegriezies.

Autor, malacis, ka šo visu nopublicēji!!!

22 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »