local-stats-pixel fb-conv-api

Jums, meitenēm, tas būtu jāzina.171

4950 41

Vecs, tomēr vēl aktuāls. Šī būs atbilde rakstam Mums - džekiem tas būtu jāzina. Te ir publicēti puišu dažādi fakti, domas, vēlmes, iekšējās izjūtas vai nepateiktie vārdi. Kā kuram labāk patīk.

4950 41 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

Daļa saiet ragos viens ar otru. Visiem ir miljons izņēmumu. Jābūt stulbai aitai, lai tagad visam tam šitam ticētu un uztvertu to kā kādu dzīves pamācību. Šeit parādās gan romantiķa, gan mačo, gan emo, gan prasta tēviņa tips, WTF, kā tos visus var apvienot?

3 0 atbildēt

3. lielākajai daļai meteņu tāpat patīk ātrums...

3 0 atbildēt

Iepirkšanās ir mocības, nevis izklaide. Ja tu mani ņem uz veikalu, tad es ņemšu tevi uz futbolu. Tā varētu būt godīgi - Sauciet manu vīru par geju, bet viņam patīk iepirkties vairāk kā man un ja man tomēr vajag kaut ko sev nopirkt, tad viņš tā vietā lai lamātos un pūstu cik viņam ir grūti staigā apkārt, kā to dara citi,  pats aktīvi palīdz meklē drēbes man, kas viņam patiktu. No tā ir pat divi labumi:

1.Es ātrāk atradīšu ko vajag, ja man palīdzēs

2. Viņš ātrāk tiks mājās, jo nebūs ilgi jāvazājās pa veikaliem.

   

Nebaidies būt bez meikapa. Tu man patīc un liecies seksīga arī bez tā.  - par šo ir tā, jā manam vīram nav iebildumu, ja es esmu bez meikapa mājās, bet tomēr vēlās, lai izejot uz ielas vismaz lūpu spīdumu un skropstu tušu lietotu, sevišķi ja ejam tikties ar viņa draugiem.

 

 

  Ja es tev piedāvāju palīdzību, kad tu kaut kur taisies, tad nozīmē, ka tu kavē. - Sorry, es esmu tas cilvēks, kas nekavē. Kavē parasti mans vīrs un tas mani kaitina.    

Mēs bieži vien ieslēdzam vienaldzību, nevis cenšamies izprast problēmu no iekšienes, jo tā ir vieglāk, bet ne vienmēr pareizi. - par šo jautājumu!! Es būtu laimīga, ja mans vīrietis kaut reizi ignorētu problēmas, bet viņam kā parasti visas problēmas jāizprot, jāanalizē un jāizrunā ar mani, lai gan man gribētos dažreiz vienkārši gribētos noignorēt to visu, kā mazam bērnam.

Mēs piekritīsim seksam jebkad, kad tu vien vēlies. :D Patiešām - Protams piekritīsiet, ja būsiet nogribējušies, sen nedabūjuši un bezdarbnieki. Diemžēl šim nepiekrītu! Nē, dauziem vīriešiem, tai skaitā arī manam vīram negribās sexu JEBKAD, sevišķi pēc smagas darbasdienas (ok, dažreiz pierunāju arī pēc smagas darbadienas), bet pēc smagas darba dienas + trenažieru zāles AIZMIRSTI!! Gribu redzēt to cilvēku, kas pēc 9 stundu darbadienas + 1 stundu trenažieru zāles vēl gribēs sexu.

3 0 atbildēt

labi. :)

3 0 atbildēt
:D Viss ir 100% :D +
3 0 atbildēt

un patiesi teksti. 

3 0 atbildēt

Man gan patīk iepirkties, kautgan esmu džeks...kuram gan nepatīk tērēt naudu??  Protams ne pusi dienas pavadot apģērbu veikalos....bet katram savas intereses, sievietēm vairāk apģērbs, džekiem varbūt elektrotehnikas veikali (datortehnika, audiotehnika un tt.), autosaloni, tuninga preču noliktavas un veikali, rokaspulksteņu veikali...viss atkarīgs no interesēm.

3 0 atbildēt

Otro daļu!!

2 0 atbildēt

Īstenībā 6 ir nepareizs

3 1 atbildēt

kurš idiots ir  ielicis mīnusuemotion

2 0 atbildēt

4. nepiekrītu... iepirkties ir forši, jo tā var paslepus iesmērēt meitenei pirkt un vilkt to, kas pašam patīk... beigās meitene laimīga par kompāniju un viedokli + pašam pēc savas gaumes saģērbta skaistule emotion

2 0 atbildēt

Derētu parbaudīt dažus faktus. emotion

2 0 atbildēt

meitenes ši ir rugta (kadam varbūt saldā emotion ) patiesiba emotion

par rakstu protams + emotion

2 0 atbildēt

Nu dažus faktus jau varētu attiecināt arī uz mani-piemēram,par to braukšanu,iepirkšanos un  vienaldzību

Un ja 6. vienmēr  būtu patiesība ,es šobrīd nesēdētu pie datora.emotion

2 0 atbildēt

Labs raksts! :) patika lasīt! :)

2 0 atbildēt

...āmen. Šis būtu meitenēm jāpasniedz skolā kā mācību priekšmets :D

2 0 atbildēt

2. un 6. no shit scherlock ,bet nu bļeģ ku pareizi 

2 0 atbildēt

ideāli

2 0 atbildēt

ja man kāda glīta meitene piedavātu seksu neatteiktu.jums tikai japaprasa.Domāju ka 90% neatteiks

2 0 atbildēt

man nesagādātu mocības aiziet uz futbolu,ir meitenes kam patīk futbols...bet raksts ir labs...

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »