local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunās māmiņas Facebook ieraksts burtiski uzspridzināja internetu!52

1551 6

Nikola Pauluna ir kādreizējā šova ''16 and pregnant'' dalībniece, bet pirms veikt pāragrus spriedumus, lūdzu, izlasi, ko viņa publicēja savā Facebook profilā! Apsolu, ja tu esi vecāks, tad tas liks tev aizdomāties!

1551 6 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Nu fake vai real, neko sliktu jau es tur neredzu. Vismaz sīkais būs pieklājīgs.

100 0 atbildēt

Un tās, pret kurām izturas kā pret mazām princesītēm... diemžēl to sagaida visu savu mūžu un nekad neaizdomāsies par šādām iespējām. (Protams ir izņēmumi, bet domāju, ja cilvēks pirms tam neapdedzinās, viņš arī nekad nepazināsies tās patiesās vērtības). Šai māmiņai cepuri nost par audzināšanu.

69 0 atbildēt
Nelaimīgs ir tas vīrietis kas aug sievišu sabiedrībā / vai sievietes, kura cietusi no vīrieša pagātnē. Daudz ko viņa varbūt tiešām iemācīs viņam pareizi, bet tas uzsvars par sievietēm un cieņu pret viņām ir viņas subjektīvs. Es atvainojos, viņu pašu vēl ir jāaudzina un es varbūt esmu vecmodīgs, bet ja meitene 16 gados jau ir ar bērnu un vientuļā māte, uzticību tas manī neraisa par bērna "audzināšanas" prasmēm viņā! Sievietei pašai ir jābūt cienijamai lai kādam par cieņu mācītu. Nu cik mīnusus saņems šis komentārs?
62 4 atbildēt
Nevajag spriest vienādi par vecumiem. Citam 12 gados morālā pasaule ir vienkārši wooow! Bērns runā un spriež kā pieaugušais (esmu tādus satikusi) . Kamēr citam 30-40 gados saprašana kā citronam saldums. Vecums - tas ir cipars pasē. Pieredze, raksturs, pasaules uztvere - šīs īpašības veido cilvēku.
52 0 atbildēt
Njā. Šāds teksts pa internetu ja gadiem iet apkārt. Ja viņa to ir ierakstījusi nesen , tad prosts copy-paste
28 0 atbildēt

jaasaak jau ar to ka sievietes visu paarspiilee, ok ir gadijumi kad virieshi ir vnk briesmiigi, bet personiski mana pieredze ar sievieteem ir taada ka sievieteem, ja kkas nav pa vinju praatam, taa tas uzreiz tulkojas taa itkaa mana attieksme kaa pret suni... bet kad sievietei saac laut pashai visu domaat un izlemt, tad saakas - tu nesi virietis, tu esi lupata...  kopiigi kko izlemt arii bezjeedziigi, kad man paludza lai izplaanoju briivdienas izklaides, tad Es uztaisiju sarakstu ar tam lietaam ko mes varetu darit, laavu izveeleeties kas vinai labak patiktu, jo pieredze raadija ka kko vienu izdomat bezjedziigi - pateiks ka negrib, labak majas sedes... tad nu lielais saraksts arii palika atgrusts un pateica sedes majas... taa vienas brivdienas, otras, treshas utt., sanaak taa... centies kko dariit - slikti, vairak neplaano neko - arii slikti. Ja un lutinashanas un viss parejais - vairak negrasos to dariit, jo mani personiskie noverojumi, jo vairak censhos, jo mazak tieku novertets.

p.s.bet kad paklausies sievietes kur, stasta... viirs majas dzer un skatas TV diivaanaa atlaidies un kaajas uz zhurnala galdinja uzlicis, nestraadaa, jo redz netaisas par tadu algu stradat, tas nekas ka sieviete straadaa ari par niecigu algu un maksa rekinus un uztur gimeni... nu ari tadi kas iekausta sievietes utml., sievietes tadus miil... miil, jo - vienmer kad esmu jautajis kapec tadu viiru nepamet, atbilde ir - miilu! Diivaini emotion taadi kaa Es kas censhas, palidz, zheelo, taadus nemiil, bet alkashus un bezdarbniekus miil taa ka gatavas paciest visu.

23 0 atbildēt
Pareiz dara, auzina vīrieti.
16 0 atbildēt

Es savējiem mācu cirst eglītes.

Viņi vēl joprojām ir spermotozoīdu stadijā,bet priekšzināšanas mežizstrādē jau ir!

15 0 atbildēt

Kāds tas puika būs, to mēs vēl nezinām.

Bet tomēr cepuri nost mātei, kas to māca. Mācīt - nemaz nav viegli. Vieglāk ir nelikties ne zinis, atstāt pašplūsmā. Pat likt un mācīt bērnam pildīt kaut vismazākos mājas darbiņus, ir reāls darbs! Stāstīt, ka par darbu saņem naudu, - tas arī ir darbs. Iemācīt bērnam skaitīt naudu, arī darbs. Un pat aiziet līdz tai kafejnīcai un mācīt kā uzvesties - arī darbs. Citiem liekas pašsaprotams, tomēr pārsvarā bērni aug pašplūsmā un uzsūc zināšanas no pieredzes, ja tādu redz...Tā māmiņa daudz cenšas un tas nav slikti. Novēlu, lai rezultāts nepieviļ.

11 0 atbildēt
Uzskatu, ka tur kautkas ir uzkrāšņots, bet audzināšana kā tāda liekas pat neslikta, bet mīnusi varētu parādīties kad mazais ieiet veču sabiedrībā pēc visa šī.
10 0 atbildēt

Meee.. tas nav pareizi, nevaidzētu sešgadnieku zombēt ar pieaugušo dzīvi.  Vēlāk skolā šitādi būs ''memmļaki'' lai bērns dzīvo savu bērnību, lai skolā parausta meitenes aiz matiem, manos laikos tas bīja ok nevienu par to ķurmī nemeta un neviens no tā nenomira, jebkurā gadījumā ceļmallapa bīja burvju līdzeklis pret visām kaitēm. Bērnam ar gadiem jāāpzinās ko viņš patiesībā grib. Es savai sešgadniecei nemācu, kā šrubēt vai dzīt par kautkādiem juristiem... Kas bērnam patīk to arī dara. Nav pareizi bērnu pret paša gribu spiest kautkādas lietas. Ja bērniņš ir nopelnījis naudu par mājas darbiem, tad noteikti to naudu gribētu notriekt sev tīkamās lietās (mantās/saldumos) nevis māti vest uz ''randiņiem'' 

9 0 atbildēt

šeit arī manas domas un citu dalās,es uzskatu,ka cilvēku var cienīt par to,ko viņš ir sasniedzis dzīvē,nevis par to,ka viņš vnk. ir.......

6 0 atbildēt

Vot tā ir jāaudzina!

6 0 atbildēt
Agrāk. Kādreiz. Tajos laikos. Nospļauties par to visu, šeit tiek pateikts reāls piemērs kādam džentlmenim jābūt, kādam jābūt vīrietim. Apspriest 16 gādīgās māmiņas arī ir nevieta.
7 2 atbildēt
Berni neklausis padomiem,bet gan sekos piemeriem.
4 0 atbildēt

Protams drīksti emotion Tāpēc jau te esam, lai izteiktu savus viedokļus...

Un ģimenes izjūk arī pēc ilgiem kopā nodzīvotiem gadiem un neskatoties uz to, cik bērnu ir...

Es vairāk tēmēju uz to, ka puikiņi garīgi nobriest vēlāk kā meitenes. Vēl jo vairāk, liela daļa nenobriest ne uz pusi tik daudz, kā meitenes. Tātad loģiski, ka savā jaunības dullumā un glupībā, viņš/ņa sastrādā glupības. Protams, ka vēlas pamēģināt visu un uzreiz. Līdz ar to arī nonāk pie situācijas "NU GADĪJĀS". Bet ja akli neinterpretētu jaunības aizraušanās ar mīlestību un ja negultos apakšā (vai nekāptu virsū emotionsmi: pirmajā vai trešajā randiņā. Tad ļoti daudzas no tām situācijām, kad meitene pēc 6šiem mēnešiem pazīšanās saprot, ka partneris ir "āpsis" un nemaz nav piemērots mūža kopā aizvadīšanai, bet ak vai, mazulis gaidāms jau pēc 2,5 mēnešiem, NEMAZ NEBŪTU !!! Un vai zinies, iespējams, ka ja nebūtu gūlusies apakāšā, vai kāpusi virsū... tad iespējams pēc dažiem gadiem būtu satikusi nobriedušu vīrieti vai puiku. KURŠ NESTU uz rokām cauri visai dzīvei. Un tad būtu nevis vientuļā māte, bet gan laimīgi precēta triju burvīgu bērnu māmiņa!!!

Ja kādai tas liks aizdomāties un saprast, ka cilvēku nevar iepazīt 10 randiņos, tad bija vērts šito rakstīt!

UN NĒ - es NENOLIEDZU mīlestību uz mūžu no pirmā acu skatiena!!!  Vienkārši tādi gadījumi procentuāli ir tik niecīgs skaitlis salīdzinot ar pārējiem gadījumiem!!! Tāpēc saprotat tak beidzot, ja ir īstais, nekur nepazudīs pat, ja 3 gadi jāgaida būs! Tāpēc jau to sauc par ĪSTO!!! Ja gribi ĪSTO, tad neiznieko sevi garāmgājējiem ceļā pie ĪSTĀ!!!   

Tas ir tik vienkārši un reizē cilvēkam tik sarežģīti. 

2 0 atbildēt
Nu forši ka ir manieres, bet jautājums, vai tas pielietos
1 0 atbildēt

katram savs, bet man liekas ka par agru 6 gadīgam 

1 0 atbildēt
Šo lasot man radās 2 domas. 1) vai bērnam ir 6 gadi vai 18? 2) ir daudz lietu,ko ir jāmāca bērnam. 6gadīgam bērnam var pieklāību iemācīt citādāk. Es neesmu mamma,bet bērnam nav jārūpējas par mammu 1kārt piespiedu kārtā 2kārt kad nav pat 18 un pac naudu nepelna savādāk kā mājas darbus pildot. Ar šādu rīcību,ka viņam jāmaksā par ēdienu tu atņem viņa iztēli,kas bērnam ir svarīgi un vēlāk negaidi kad bērnam 14 gados jav ir bērns 😅😅😅manas domas.
1 0 atbildēt
Mazliet palasot komentārus man radās jautājums kapēc noliek sievietes. Bērnu rada vīrietis un sieviete. Ko izdara vīrieši? Lielākoties aizbēg. Sieviete paliek viena meklē darbu,audzina bērnu un tad citi dirš ka bērns nav izaudzināts u.t.t vīrieši ja jūs tik gudri paņemat un izaudzinat. Vīrieši kas neaizbēg bērnu pat īsti neaudzina sēz savas olas kasa un sieviete tik rukā labi ja 5% vīriešu uzņemas atbildību respektē sievieti un palīdz viņai kur pārējie 95%? Pazemo sievieti,kasa olas un aizbēg. Šī sieviete arī grib cieņu tāpat kā visi cilvēki 😅 un to ir pēlnijis jebkurš resns vai tievs,bagāts vai nabags. Utt.
1 0 atbildēt