local-stats-pixel fb-conv-api

Izlutinātie bērneļi103

1437 42

Izveidoju rakstu par vēlvienu ļoti aktuālu problēmu, kas tomēr gan vairāk ir nevis Latvijā, bet ārpus tās robežām, taču Latvijā arī vecāki un viņu drausmīgie bērni sāk kaut ko tādu piekopt.

Varbūt kādam var likties, ka man pilnīgi nav nekādu jūtu pret to, kas notiek un kas nenotiek, bet nu man jau vienalga. Vienkārši izsaku savu viedokli, tāpat kā visos manos iepriekšējos rakstos.

Liels paldies visiem tiem, kuri pozitīvi novērtēja manu pēdējo rakstu par necieņu pret ēdienu. Būtībā es sapratu, ka šeit ir daudz cilvēku, kuri man piekrīt. Vajag atrast tikai pareizās atslēgas uz pareizajām durvīm.

Bet nu - baudam manu jauno rakstu... Izlutinātie mazie , tagad jūs varat paskatīties, ko par jums domā citi no malas... izlutinātie :P

1437 42 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Nedomāju, ka es ko tādu kādreiz teikšu Tavā rakstā, bet es Tev piekrītu.  emotion

115 1 atbildēt

Kaut kas tāds Latvijā jau ir. Reāla pieredze. Varbūt laukos ne tik izteikti, tomēr pilsētā ir redzēts. Atceros, kad biju mazs, ne man, ne vecākiem, ne draugiem neinteresēja kas man mugurā, man neinteresēja kas viņiem (Dzīvoju laukos), nav jau tā, ka gāju apkārt netīrām drēbēm, bet ja nebija tie krutie nike apavi, tad neviens neiesmēja, jo nevienam tas nelikās svarīgi. Tagad sīcis aiziet uz skolu ar tīrām drēbēm un apaviem bez brenda, klase smej par viņu. (3. - 4. klasīte). Baram ir ietekme. Baram grūti riet pretī tādā vecumā. Bet nu nekas jau to nevar izmainīt.

69 0 atbildēt
Pa telefoniem, tas ir po#uj, pats tizlākais ir kad dirš pa drēbēm, dzīvē viss nāk atpakaļ!
58 0 atbildēt

Kāds vēlas atgūt uzticību emotion

39 3 atbildēt

Bet tur ir jau senču vaina, ka izlutināti :D

34 0 atbildēt

vairāk jau apģērbus ņem vērā.

.tā sajūta, ka tu ej pa skolas gateni un vissapkārt mazāku klašu meitenes nevar sapucēties, miņuki, kleitas, aukstpapēdenes. bet tu ģimnāzijas klasēs staigā džinsu biksēs, botās un parastā jakā emotion

32 0 atbildēt

Beidzot saņēmies! emotion

30 0 atbildēt

Tu joprojām esi iegājis nepareizajā profilā! emotion

16 0 atbildēt

Runājot par vecākie, jo tie bagātāki, jo tie vairāk nosaka tavu nākotni. Ja viņi ir bagāti, 90% gadījumu, lai vai ko tu darītu un kāds tizlenis būtu, tu arī būsi bagāts. 

Un katram cilvēkam ir tieksme būt pārākam par otru, tas ir gēnos. Kā arī skaudība ir tajos pašos gēnos. Lai vai cik tev ļoti liktos, ka nu nē es tāds neesmu, patiesībā, tu tikai to visu apspied, bet kaut kad tas lauzīsies ārā, kā, piemēram, tagad ar šo rakstu tu pamatīgi parāvi vaļā.

17 2 atbildēt

Njaaa un tizli katrā rakstā teikt, cik inteliģents tu esi!! (kā piemēram tu)

14 0 atbildēt

Tie bērneļi neapjaušs, kā nauda, tik viegli nenāk!  emotion Esmu daudz tādus sastapis, kas pilnība, galīgi neklausa nevienu, izņemot sevi un savus draugus; diezgan sūra būs vieņiem tā dzīve, kad vecākiem nāksies spert lielo soli uz priekšu, attiecība pret savu meitu, dēlu, izmetot no mājas.  emotion

12 0 atbildēt

Es tevi saprotu un pilnīgi piekrītu! 

Es esmu nācis ne no tās labākās ģimenes un man nekad nav bijis tas viss kas tiem izlutinātajiem sīčiem, un pat ne sīčiem. Es tagad mācos videnē un katru dienu redzu tādus lomikus, jeb vienaudžus kas saviem vecākiem izspiež visu, iphonus, jaunus datorus utt.

Vajadzētu šitos izlutinātos perdeļus aizsūtīt uz mēnesi paravēt bietes, tad viņi redzēs kā tas ir strādāt lai dabūtu to visu ko viņi ir izdīguši vecajiem. Diez kā viņi izdzīvotu mēnesi bez ikdienišķās  pinkšķēšanas ka viņiem nav naudas(lai gan kontā stāv kāds simtnieks, vai pat vairāk), un lielīšanās par to ko viņi ēd, vai par to cik viņiem ir labas otrās pusītes.

Tev vispār vajadzēja iekļaut instagrama lielāko problēmu - ēdiena bildes! Viena no kaitinošākajām lietām ko var sastapt ikdienā!

Labi, pietiek dirst par visu kas man nepatīk, labs raksts un + no manis!

12 1 atbildēt

Nu jā! Man klasē ir tāds viens tipiņš telefons smsung glax 4 stundās spēle flapy bird un ja kaut kas negaršo izmet misenē.......

10 0 atbildēt

Nu tas vienkārši ir sirds tukšums šajos bērnos. Patiesī mīlēti un aprūpēti bērni (nevis novārtā atstāti, kuriem mute ar naudu aizbāzta) - šādiem aprūpētiem bērniem sirds gudrības līmenis ir augstāks, nekā tukšajiem variantiem. 

Varbūt šiem "krutajiem" bērniem ir lielākas iespējas izsisties, ja viņi to kombinētu ar prātīgu sirds gudrību, bet nu tas parasti tā nenotiek, jo visi grib iet vieglo ceļu... tāpēc, viņiem ir šīs te dzīves ekstras,kas sniedz patīkamas sajūtas, taču komplektā ar visu negausību, tad dzīve tomēr tāda viduvēja sanāk, ja skatamies no garīgās attīstības viedokļa.

Rezultātā, pastāv lielāka iespēja, ka viņi jutīsies nepiepildīti un sāks meklēt kaifu narkotikās un tamlīdzīgās nodarbēs, kuras daudzus satricinās vai pazudinās. Tā teikt - katram savs krusts jānes. 

Domāju,ka viņi savā taktikā īpaši nemainīsies, līdz vienā brīdī smagi atrausies no dzīves. Visas attieksmes un uzvedības modeļi veido tādu kā iekrājumu, un vienā momentā šī sūdu pika viņos būs tik liela, ka kaut kas vienkārši notiks, kas viņus satricinās. Protams, tikai tad, ja neievēros mērenību attieksmēs.

8 0 atbildēt

Un tie kas - saspieda ir laikam tie mazie izlutinātie. :o

 

+ Par rakstu.

9 1 atbildēt

mācījos pilsētas skolā - man nebija tik kruts telefons.. kaut kāda atveramā motorolla, atceros klasē viens puisis piezvanīja kaut kur, un viņam pateica, ka viņam tur jāmaksā kaut kādi 24 ls bij. es biju šokā, jo tāda nauda man reti kad bija rokās.. mani apcēla tad.. un tas bija pirms kādiem 4-5 gadiem.. tagad mācos lauku skolā, un nav tādi sīki izlutināti perdeļi, kas šitā dara. (man ir 16 un mācos 9. klasē. nēe neesmu palikusi uz otru gadu.) man ir sony ericsson txt pro - bez visiem tiem androidiem un IOs operētājsistēmām. es pilnīg varu iztikt. es ģērbojs tā kā man tīk (kgn man jautā , kāpēc nelaižu matus vaļā, vai nevelkāju svārkus/kleitas.. es atbildu  - es velku to kas man patīk, un nesekoju modei līdz. UN?) es nesaprotu, kāpēc vispār ir jālielās ar lietām, ko Tu pats neesi pircis.. nu pat mums te mājās nebij ko ēst. šovakar. es nesmādēju ēdienu, ko uztaisa vecāki. lai tie sīkie padzīvo tādos apstākļos. tad moš nebūs tādi pretekļi. riebjas, ka nākotnē būs tādi cilvēki... diemžēl.

 

nezinu kāpēc šito rakstīju. iespējams tāpēc, ka man aizvērās. emotion bet pluss rakstam no manis.. ;DD

7 0 atbildēt

Apsveicu! Beidzot tev ir kāds saprātīgs un sevis cienoš raksts! emotion Žēl, ka iepriekš savarīji visādus sūdus...

7 0 atbildēt

Paldies vecākiem , kuri mani ir izaudzinājuši par normālu cilvēku emotion

6 0 atbildēt

Pilnigi piekriitu    emotion Labs rakstsemotionPlus

5 0 atbildēt

No viena grāvja otrā. 

Jāsabalansē tas cik bērniem māca mantu vērtību un cik ļauj baudīt vecāku darba augļus.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »