local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzēšas no "Draugiem"248

1924 134

Šodien portālā draugiem.lv izlasīju kādu caur draugu draugiem pārsūtītu vēstuli, kurā kāds portāla lietotājs pamet tīklu un atvadās no saviem virtuālajiem draugiem, nosūtot visiem atvadu vēstuli. Vēstule neliekas rakstīta ļoti personiski, tāpēc, nekādā ziņā neaicinot kādu sekot piemēram un pamest sociālos tīklus, nolēmām publicēt šīs rindas ar ideju visiem mazliet padomāt, vai neesam pārāk iegājuši virtuālajā dzīvē un vai nav daudz lietu, ko agrāk darījām tiekoties un runājot, bet šobrīd kārtojam ātri, un diezgan bezpersoniski sarakstoties

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ'!

Šorīt sapratu, ka jāsāk pamazām izzust no globālā kontroles tīkla.

Tas ir protests pret globālo apziņas kontroli un atiecību robotizēšanu. Tas ir solis pretī dzīvai draudzībai dzīvā laiktelpā.

Tā būs liela askēze - sākumā atteikties no šī portāla, pēc tam no e-pasta, pēc tam no mobilā un vēlāk arī no citiem bezpersoniskās sabiedrības reģistriem. Mūsu spēks ir Dzīvā draudzībā; Dzīvās savstarpējās attiecībās; Dzīvā pieredzes apmaiņā, līdzšinējā biznesa vietā; Dzīvā dzīvē - pretēji virtuāli mākslīgajai Jodu uzburtai pasakai; Dzīvā pārtikā - pretēji saindētajam veikalu ēdienam utt.

Atteikties no Jodu sistēmas ir ļoti grūti, jo visi tanī esam uzauguši, kā matriksa filmas sižetā redzamajās kapsulās. Izaudzēti komforta un mākslīgo vajadzību kolbās mēs nesaprotam vairs elementāras Dieva patiesības un esam kļuvuši sveši paši sev. Mums ir pazudusi dabiskā, dabas dotā imunitāte pret vīrusiem (arī apziņas).

Mūsu vieta ir pie dabas - senču lolotā Tēvu Zemē un senču dainu garā! Tur ir mūsu spēks. Nost ar visu mākslīgo. Savos zemes darbos esmu jau atteicies no tehniskajiem darba rīkiem un elektrības. Nākamais solis - internets, datori, televizori, radio.

Pagaidām, līdz 14 gada vasarai vēl mani var sazvanīt vai sasniegt ar e-vēstulēm

Tā būs otrā vai trešā reize draugu pastāvēšanas vēsturē, kad cenšos aiziet no tā visa. Šoreiz pa īstam.

Atvainojiet lūdzu, ja kādu aizskāra mana iziešana no tīkla!

Tiksimies jaunā apziņas kvalitātē!

1924 134 248 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 248

0/2000

TAGAD VIŅAM ATLIEK KOMPI IZMEST! emotion

381 23 atbildēt

Suuds, atsakies arī no transporta un TV, radio, vēlāk arī no elektrības un dodies dzīvot mežā. Tajos draugos tapat ieeju labi ja reizi mēnesī bet no mobila telefona atteikties ir diezgan truli, tad arī drīz vien paliksi bez darba utt, tā mūsdienās ir ļoti nozīmīga lieta ja vēlies dzīvot vismaz normāli...

260 21 atbildēt

  FOREVER ALONE  

206 25 atbildēt

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ" Kaut man arī kāds pasaku varonis palīdzētu izdzēsties no dr.lv emotion

177 48 atbildēt

Vismaz vienam cilvēkam patīk ravēt hektāriem lielus kartupeļu laukus bez tehnikas!emotion

122 3 atbildēt

nau jau 24h dienā jāsēž. ik pa laikam var ieiet , jo tur tevi var atrast tas, kuru dzīvē nevari tik bieži satikt. utt. reizi nedēļā vai mēnesī ieej un viss. Jāmāk sevi ierobežot.

92 2 atbildēt

zināma taisnība jau tur ir.

78 8 atbildēt

No mobīla toch neiesaku atteikties ,jo dzīvē viss ,kas var notikt un varbūt pat mobīlais arī izglābtu viņa dzivību, bet ta jau ir viņa problema emotion

67 1 atbildēt

Tu vari sēdēt ārā pie akmeņdauzītas liesmas un cept savvaļas dzīvniekus, bet es sēdēšu siltajā mājokli, mazajā elektroniskajā pasaulē... Un vienalga, ka kāds mani tur globāli kontrolē, jūtos labi...

55 2 atbildēt

Es tiko izdzesu No datora css ;( :D

44 7 atbildēt

man liekas, ka viņš mēģina pateikt, ka grib aiziet no dzīves...

41 6 atbildēt

Pēc šī raksta var spriest, ka cilvecei  jāatgriežas atpakaļ alās un un jātic nezināmām paradībām. Protams es neatbalstu totālu atkarību no visiem sociālajiem tīkliem, nu bet e-pasts un telefons var būt norma, kas mūsdienu sabiedrībā ir nepieciešama, kā akmens cirvis un akmens nazis alu cilvēkam. Pēc manām domām, katram laikam savi rīki un tagad tie ir IT...  emotion

32 1 atbildēt

Es draugiem.lv varētu pamest ,bet spokus nekademotion

36 7 atbildēt

nu nezinu...kaa tu turpmaak dziivosi, ja shis ir 21. gs. un bez socialajiem tikliem diez vai kaads eksistee... Tie dazhkaart paliidz norunaat dziivaas balliites bet tagad tu sev to liegsi. Bijushie draugi tevi arii nevarees uzmekleet (kaa tas bija agraak).

24 8 atbildēt

ik pa laikam uzrodas k-kādi dīvaiņi, neviens jau viņam neliedz ieiet k-kāda alā un tur dzīvot ik pa laikam izlienot laukā lai salasītu kādu pārtiku(saknītes, ogas, sēnītes) tik tuvu pie "senčiem un dabas" cik vien vēlas, bet lielākā daļa no viņiem ir k-kādi lūzeri ar zemu pašapziņu un uzmanības trūkumu kas skandina pa pus pasauli TAS ir ļaunums TAS TAS.. pats smieklīgākais visā šajā ir, ka tie indivīdi lai sludinātu savu "neatkarību" no šai gadījumā sociālajiem tīkliem izmanto tieši tos pašus sociālos tīklus.. vēl pirms x gadiem Romas katoļu Baznīca nosodīja arī to pašu un izrādās viņiem jau labu laiku kā tai pašā facebook ir lapele :D.. nu karočem ivss tas sviests un 99% no šiem čikstētējiem ir divkosīgi egoistiski meļi ;)

17 5 atbildēt

..Es arī izdzēsos..un to nenožēloju !

12 2 atbildēt

Am..bet piemēram, ja man steidzami vajag sazināties ar kādu cilvēku kurš atrodas 12km attālumā no manis, man sanāks skriet kājām vai braukt ar mašīnu...es jau mēģināju izdzīvot mēnesi bez telefona un datora..gandrīz nereāli..bet lai Tev veicas :)

8 0 atbildēt

izdzēsies no spoki.lv :D

8 1 atbildēt

vārdusakot čalis grib pateikt, ka tgd uz darbu/skolu jāiet kājām, uguns jāuzbur no akmens un jālien atpakaļ alās. šie visi izgudrojumi kā telefons un epasts utt ir izgudroti lai mums ir vieglāka dzīve, neko sliktu tas nenodara ja visu lieto ar mēru. tās ir ērtibas. protams, ja tu esi lohs kurš spēlē cs 24/7 un sēž draugos tikpat ilgi tad jau var teikt, ka šīs tehnoliģijas mums galīgi kaitē. vārdusakot čalis izgāzās, jo mēģināja notēlot visgudro un atšķirīgi domājošo jauneki kas doma par nākoti un globālo sasilšanu, bet patiesībā pataisīja tikai sevi par kkādu bohēmistisku hipiju kas joprojām dzīvo pagātnē.

8 2 atbildēt

Ja cilvēks neprot atrast zelta vidusceļu, tad tikai atliek kodēties!

6 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »