local-stats-pixel fb-conv-api

Īstas PEDOFĪLU MEDĪBAS - safari!106

1385 3

Šovs, kurā tiek ķerti īsti pedofīli. Tieši tā, Tu nepārlasījies, tas tiešām ir šovs, bet tajā viss notiek pa īstam.

Atsevišķa tēma ir tas, kādi cilvēki stāv aiz šī šova, kādi ir viņu uzskati par sabiedrību, par dažādām tautībām utt, bet šoreiz gribu pastāstīt tikai par šo Pedofīlu safari.

Problēma ar šiem "cilvēkiem" - pedofīliem ir visā pasaulē, un izņēmums nav arī daudzu nemīlētā Krievija. Kā jau ierasts, policijas rokas ir sasietas, likumdošana viņiem neļauj provocēt cilvēkus,izmantot kā ēsmu bērnus, lai izvilinātu pedofīlus gaismā, tāpēc sanāk, ka cīņa notiek ar sekām, kad kāds bērns jau ir cietis no pedofīla.



1385 3 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000

Pēc definīcijas pedofīlisms ir mīlestība pret zēniem un meitenēm, kas nav sasnieguši 14 gadu vecumu (dzimumbriedumu, tas var variēt no 13 lidz 15 gadu vecumam), tā ka es pat nezinu, par ko te ir runa. Sanāk, ka tur vnk tiek sodīti zilie, kuriem patīk jaunāki zilie (jo viss taču notiek uz abpusēju piekrišanu!). Skaidrs, ka īstos piderasus tādejādi viņi nekad nenoķers. Īstā ļaunuma sakne ir tie tēvi un patēvi, kas izvaro savus mazos bērnus vai liek darīt viņiem visādas lietas. Un ļaunākais, ka tādas lietas parasti paliek ģimenē, un pedofīls paliek bez jebkāda soda. Kā arī tie kretīni, kas nolaupa mazus bērniņus un seksuāli viņus izmanto. Bet tas, kas te notiek, ir tikai kautkāda kārtējā zilīšu vajāšana, kā jau Krievijā.

77 0 atbildēt

Malači! Tie nenormālie būtu jānoliek pie vietas

73 0 atbildēt

Manuprāt 90% šo cilvēku nav ārstējami. Varbūt viņi var apslāpēt savu vēlmi, bet pilnībā no tās atbrīvoties diez vai. Manuprāt tādam, kurš jau izvarojis bērnu, vienīgais soda mērs ir nāves sods, bet tādus, kuri tikuši pieķerti pirms to paspēja izdarīt, vajadzētu izolēt, atvēlēt kaut kur pasaulē viņiem atsevišķu vietu no kuras viņi nevarētu tikt projām, lai tur dzīvo savā nodabā, apgādā paši sevi ar dzīvei nepieciešamo un tur arī nomirst no vecuma.

43 0 atbildēt

No vienas puses, nepareizi - jo nodomus tiešām var pārprast, viens otrs var būt labais samārietis. Bet, ja guļ kails vannā, tad nu tā.... Un kā jau rakstīja, tas ir nelikumīgi, un vispār arī ne tikai policijai, jo tā ir provicēšana uz noziegumu. Tas likumā rakstīts. Tehniski, ar prastu jurisprudences studenta konsultāciju laimīgo var attaisnot. 

No otras puses... linču tiesa. Turpināt šādā garā, iebiedēt pedofilus līdz, kā saka baltām pelītēm. Nost ar "taisnu tiesu" likuma priekšā, nopērt viņus publikas priekšā. Tas ko dara TV, aizsedz noziedzinieka seju, ir nepareizi. Bet no otras puses, lai kādu noziegumu būtu izdarījis, ja arī pēc 50 gadu cieutmsoda tiek dota otra iespēja, tā viņam būtu jādod. Neatkarīgi, kāds ir noziegums, mēs visi pieļaujam kļūdas, par kurām mēs paši sevi sodām arī visu atlikušo mūžu. 

Te jautājums ir tikpat strīdīgs kā ar nāves sodu. Vai viņš ir to pelnījis? Vai tas ir pietiekams sods? Vai nodokļu maksātajiem tas ir sods? Vai viņš ir nepatiesi apsūdzēts, bet to nevar pierādīt? Diemžēl patiesība ir tāda - ko mēs nezināma, dara mūs laimīgus. Un varbūt linču tiesa tomēr ir labākais risinājums, izliksimies ka par to nezinām un ļausim tam notikt. 

24 2 atbildēt

šitais labs! ienāca prātā tas džeks, kas saindēja alkoholu un tad staigāja pa tumšām ielām, kmr viņam šo alkoholu atņēma urlas... :D

16 0 atbildēt

Pēdējais bullshit. Atradušies baigie tiesātāji, ka tik paši nav pilni ar grēkiem, un tagad tiesās redz tos, kas nepatīk, nevajag ākstīties, jo mūsdienu sīkais padsmitnieks zina, kas ir pedofīli un sarakstes netā, neviens jau tā neiekrīt, kā tas bija, kad tikko internets bija pieejams. Paši sīkiem, pirmkārt, uzprasās uz nepatikšanām un mēklē pieaugušos, lai vēlak viņus iedzītu struceļā un pataisot par neliešiem. Nevajag te tēlot kaut kādus LIELOS CILVĒKU TĪRĪTĀJUS. Tiem cilvēkiem vnk ir smadzeņu nobīde, kas noteikti ir ārstējama. Ar pazemošanu nevienu nepārmācīsi, bet padarīs visu vēl ļaunāku. Nevis ziniet, ir jāmeklē sodi un jāizliekas par lielajie sodītājiem, bet jāmēģina palīdzēt, kuram ir palīdzējis pazemojums? Besī ārā, ka cilvēki citos atrod kaut ko sliktu un mēģina sevi pēctam pacelt svētākā kārtā, ka redz ir tie pareizie un normālie un var citus sodīt. Ko tu darītu, ja kāds no tavas ģimenes tāds būtu? Vai tad pazemotu un liktu netā? Vai meklētu iespējas. Tu sevi nepadarīsi labāku, ja citu noniecināsi, varbūt tikai savā apobežotajā prātā tā var teikt. No pāsiem veidotājiem izvilksim arī ko nejauku un izliksim publiskai apskatei, tad visi šausmināsies...

12 0 atbildēt

nu, jā. :D Krieviem patīk šovi ! :D   

 

bet nu tāds kauns tiem čaļiem - emotion

9 0 atbildēt

nogriezt olas un miers. Neuzdrošināsies kaut ko tādu vēl darīt. Nebūs jēgasemotion

7 0 atbildēt

Viņi vismaz kauko dara,pirms nelabojamais ir noticis,nesaku ka visus izglābj,bet tomēr...pat ja viņu metodes nav īsti likumīgas,bet pret mēsliem jāizturas kā pret mēsliem...nu un ka kādam p.e.d.i.ņ.a.m atšauj pa ausi,vai paziņo ģimenei...vismaz zin ka tāds ir...

gan jau ka kopēts no ASV kur ar tāds raidījums ir http://www.youtube.com/watch?v=PsTtKq8xEKM ;(kaut par piemēru šis)

bet tur viss notiek ar slēptajām kamerām.mentiem...un beigās tik un tā palaiž vaļā...a rus dabū pa ausi...

4 0 atbildēt

Jāaizsargā būtu tie bērni un nepilngadīgie, kas paši neapzinās to risku. Turpretī, šitie nepilngadīgie, kas paši uzprasās - lai pēc tam nesūdzās, ka izvaroti.

4 0 atbildēt

Nu ja 40 gadiigu ieleni ar tetovejumiem uz ljaskaam izmanto pa eesmu. Sadistiskie krievu uraali atradusi veidu kipa kaa legaali kaadu pazemot.

3 0 atbildēt

ui,kas notiek ja ar tadu apsūdzibu ieliek aiz resēm.uiuiui

2 0 atbildēt

Vajadzēja gan pieminēt viņa pasaules uzskatu, lai tauta zin, ka pret kretīniem cīnas nacionālsociālistisku ideju balstīts cilvēks, kurš par sūda inscinējumu vel dabūja atsēdēt.

2 0 atbildēt

aha lai jau *****us sit nost un liek aiz restēm,bet nu ar narkotirgoņu medībām visa šī lieta var beigties ļoti bēdīgi...

1 0 atbildēt

Pazemošana skatītāju priekšā neko nedos, taču vīrišķā lepnuma nogriešana gan ātri izārstētu... Turklāt tas jādara bez anestēzijas.

1 0 atbildēt

capums čaļiem par to ko viņi dara emotion

1 0 atbildēt

fuj vispār taisni un prātigi sos visus parādīt sejās tiesi youtube un citas vietas bieži un visi uzmanīsies nu kāpēc berniem butu jācies riebekli kaut jūs visi izputetu!Berni raksta,pasi lielie raksta maitas neieredzu jūs es butu pie varas likumiem es ieviestu tiesam likumu tādus nosaut tad nevairotos sitie mēsli zinatu ko domātu un kādu darbu strādātu vai mācītos tagat visa pasaule jau nezin ko dara laikam jau vajag to 3 pasaules karu laikam jau nosapnoju būs tas pasaules 3 karss jo nu mani sapni ik reti piepildās zēl kad labie berni vai cilvēki ies bojā!Un slimi vēl nezin ar kādām slimībām!Lai DIEVS visiem mums stav klāt es nezinu ko var iesakt kad visa ir tik daudz slikta un maz labā!!!Piedodiet par necenzētiem vārdiem,bet man dusmas nāk beidzot nevaru visu to pienemt kad mazos engelīsus aiztiek viniem tak visa dzīve prieksā un skaista nevis ko si pasaule parāda nu traki!

1 0 atbildēt

Sveiki, mani sauc Jānis, man ir 12 gadi, es vēlos iepazīties.

1 0 atbildēt

ko lai te saka. Man riebjās visi ar novirzēm. Bet ja sak filosofēt. pedofilisms ir tāda pati nosliece kā geji un lezbas. Vienkārši psihiska novirze. Tad jautajums jums sabiedrība- kapēc pedofīlus liek cietuma par vinu noslieci, bet gejus un lezbas tik sausmīgi popularizē, ņemot vērā ka tā ir arī sex novirze. Kur tad ir brīvības gars? Tad jau nakamais solis ir uztaisīt karogu un doties ielās brīvību pedofīliem.

2 1 atbildēt

likt lai viņi paši sevi kastrētu tad butu miers 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »