local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta modele apņēmusies kļūt par smagāko sievieti vēsturē14

92 0

27 gadus veca interneta modele vārdā Lilita Kenobita trīs gadus ir ēdusi hamburgerus un dažādus ātrās ēdināšanas ķēdes ēdienus un uzņēmusi 130 kilogramus, cenšoties kļūt par smagāko sievieti pasaulē.

Meitene bērnībā uztvēra pārtiku kā aizliegtu augli, kuru tā vienkārši nevar baudīt. Kenobitas bailes un vainas apziņa izzuda, kad 2015. gadā viņai tika diagnosticēta briesmīga slimība – aknu encefalopātija smagā stadijā. Nenovēršamā nāves tuvošanās pilnībā mainīja sievietes attieksmi pret pārtiku.

Tolaik viņa internetā atrada kopienu, kur liekais svars tika popularizēts kā fetišs. Kopienas locekļi dalās divās daļās – tie, kas baro, un tie, kurus baro. Otrajam tipam ir pienākums ēst vienmēr, kad viņu «barotājs» to liek darīt. Kļūstot par kopienas locekli un «ēdāju», sieviete trīs gadu laikā uzņēma 133 kilogramus, tagad kopumā sverot 188 kilogramus.

«Es vēlos uzņemt svaru. Lauzt rekordus. Atstāt aiz sevis kaut ko vēsturisku. Es tāpat pēc dažiem gadiem nomiršu, tāpēc nav iemesla kritizēt manu lieko svaru. Daudziem cilvēkiem es esmu dieviete, tāpēc uzskatu, ka cilvēkiem vienkārši nepatīk resnīši,» kādā intervijā teica Kenobita.

 
 
 
 
92 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Lai rij, atceries, kad tava sirds nav dīzeļdzinējs. Rodas trombiņi un puk. Tavs stulbums nogalināja tevi pirms "slavas?".
9 0 atbildēt
Modele 😂😂😂 Murgs 😂😂😂
6 0 atbildēt

Lūk, to es saprotu, super lieta uz ko tiekties!  emotion    emotion    emotion  

Neliela piebilde...jo brangāka miesa, jo vairāk vietas glezniecībai, tetovējumiem. Māksla rada MĀKSLU! emotion

/sarkasms/

5 0 atbildēt

@agurs tava sieva

3 0 atbildēt
Ja šitādu radījumu aizdedzinātu,tad jāņu ugunskurs degtu līdz pēteriem. Manuprāt.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt
Vai tad nevar izārstēties???
0 0 atbildēt
3. Tās bildes pie sienas ir viņa? Omg then why?
0 0 atbildēt
Àrpràts..
0 0 atbildēt
Tas liekas tik nepareizi.
0 0 atbildēt
Tie hashtagi...BBW = Big Beautiful Woman, bet es neko beautiful te neredzu, tauku pika 🤢
0 0 atbildēt

Nu vo..Traki ..bet kaapeec sevi jaaizniicina un jaapadara sava kermena paarvietosanu par probleemu un savu kermeni par savu cietumu? Kaapeec ne trenninji un pievilkties tur 130 reizes vai ko taadu...Vobsemta nekad nsapratiisu taada izmeera cilveekus..Savaa zinaa var teikt ,ka vini sevi neciena un vienaarsi paraada apkarteejiem to ka viniem truukst rakstura..UN veel pazinjo apkaarteejiem ka tas ir skaisti...Ne tikai rakstura nav bet arii dumjums naak laukaa..Protams...pasapzina kautkaa jaacelj ir.. Bet nu arii ideja..pirms nomirsanas paraadiit apkaarteejiem ,cik zemu veertee savu kermeni un veseliibu..Apbriinojami... Augstaakaa inteligence un uzmaniibas deficiits

0 0 atbildēt