local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti par bārdu!77

484 6

Par bārdām bieži vien ir nācies dzirdēt dažādus mītus un nostāstus. Citus tās piesaista, citam tā izraisa nepatiku.
Šajā rakstā tu vari izlasīt deviņus interesantus faktus par bārdām.

484 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Un tu pats? Audzē bārdu vai pedoūsas?  emotion 

28 0 atbildēt

Cik esmu meklējis caur internetu, tad lielākai daļai meitenu patīk, ja ir rugāji, nekā pilna bārda, vai gludi skūts, bet tomēr pat ja jūs čaļi domājat audzēt, tomēr kopjat bārdu, apskujat ik pa laikam paris mm isaku, lai visur būtu vienāda garuma un ja ir gara bārda izmazgājiet un paķemmējiet, lai iskatās labi, un nav roltonu pārpalikumi.

28 0 atbildēt

Beidzot spokos kāds labs un derīgs raksts! emotion 

25 0 atbildēt

Ja bārdu kopj, tad ir ļoti skaisti un vīrišķīgi, ja ne - tad labāk neaudzēt vispār.

13 0 atbildēt

I luv my Beard... Do not touch IT...  emotion 

 emotion 

11 0 atbildēt

Man vienkārši nepatīk babyface emotion

10 0 atbildēt
Par bārdu nepateikšu,bet tas,ka meitenēm labāk patīk,ka tur apakšā ir noskūts nevis neskūts gan ir fakts! emotion
9 0 atbildēt

Man ir bārda, kopju to un esmu apmierināts ar to. Nesen runāju par to, ka drīzumā bārdas var iziet no modes, bet es tā neuzskatu, jo tas ir kaut kas dabisks un, ja bārda ir kopta, tad tā patiešām izskatās labi. 

7 0 atbildēt

Ja ir rugāji, tad viss ir ass, un varu pārdurt savu draudzeni, ja liela bārda, tad mati iet mutē...  nekā nav labi   emotion 

6 0 atbildēt

Nekad neesmu sapratis, kā var audzēt bārdu. Nevaru tajā atrast NEVIENU plusu, toties ļoti daudz mīnusu gan. Un man sieva domā identiski.

6 1 atbildēt
Man ir bārda, un viss ir ok. ....sejas ādai tas ir veselīgi.
4 0 atbildēt

7.fakts man liekas nav patiess, jo ja pareizi atceros vēsturi, tad šādu nodokli ieviesa, lai krievi sāktu skūties nevis, lai norādītu, ka tu esi no augstākas kārtas.

3 0 atbildēt

Un ja bez bārdas, tad var būt arī vairāk par tiem 15cm, ja?  emotion 

3 0 atbildēt
Vispār 4. un 6. bildē tie bārdaiņi izskatās pēc maniaku psihopātiememotion
3 0 atbildēt

Atpakaļ 17. gadsimtā, Kirevijā, vīriešiem nācās maksāt īpašu nodokli, ja viņi vēlējās audzēt bārdu. Iemesls tam varētu būt tāds, ka tiek uzskatīts vīrieši ar bārdu ir turīgāki un augstākas klases.

Tajā laikā Pēteris bija atgriezies no studijām Eiropā un gribēja padarīt Krieviju Eiropeiskākas. Tajā laikā Krievijā bija topā bārdas un Pēteris saredzēja ka tas arī ir viens no  šķēršļiem krievijas modernizācijai, tādēļ uzlika nodokli bārdainiem večiem. No tā arī ir tāds uzskats ka dārdaini vīrieši varētu būt turīgāki nevis otrādi.

3 0 atbildēt
I avatarsI

Es esmu BĀRDA!!!!

2 0 atbildēt

Interesants raksts! emotion

"Vīriešiem kuri nenodarbojas ar seksu bārda aug ātrāk. Tas ir tāpēc, ka seksa laikā vīriešiem atbrīvojas hormoni kuri tad arī atbild par apmatojuma augšanu."

Par šo punktu pilnīgi un galīgi nepiekrītu. Ne tikai tādēļ, ka androgēni nav vienīgais noteicošais bārdas augšanā (lielu lomu spēlē ģenētika un ādas stāvoklis). Tas ir tik vecs bro science mīts, ka ejakulējot samazinās testosterona līmenis. Jā, pēc seksa uz neilgu laiku prolaktīns paaugstinās un dopamīns samazinās, šie hormoni pēc teorijas ietekmē testosterona līmeni. Taču no vienādojuma ir pilnīgi izsmelti feromoni un dominances, spēka un dabisko instinktu mērķu sasniegšanas sajūta, kas ārkārtīgi ietekmē testosteronu labajā nozīmē. Līdz ar to, ir pilnīgi pretēji, sekss ar īstu personu paaugstina testosterona līmeni, izpētīts, ka pat par 72%. Līdz ar to, pēc teorijas, bārdai būtu jāaug tieši ātrāk.

Liela atšķirība, protams, ir sišanu kulakā un seksu ar īstu personu. Smadzenes neapčakarēsi. Kulakā sišana pie xvideos un pornhubiem gan varētu tieši samazināt testosterona līmeni, par cik, pretēji seksam ar īstu personu, Tu sēdi pie datora un skaties kā kāds cits vālē sievieti, kura Tev patīk. Un cilvēki tā sevi pārprogrammē. Ļoti "vīrišķīgi", ja tā padomā, huh? emotion

2 0 atbildēt
Mana matemātikas skolotāja, ir normāli atlaidusi bārduemotion
2 0 atbildēt

Man neļauj audzēt emotion

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt