local-stats-pixel fb-conv-api

Instagram atkal ŠOKĒ - aizliedz kārdinošo sieviešu mirkļbirku !31

523 3

Populārā attēlu ievietošanas vietne Instagram atkal sievietēm rada problēmas. Kādu laiku atpakaļ neļāva publicēt sieviešu krūšugalus, lai gan vīriešiem bija tāda iespēja. Šoreiz stāsts ir līdzīgs, jo atkal tiek apbižotas sievietes. Lasi tālāk, lai uzzinātu kāda ir problēma.



523 3 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
I avatarsI

Laikam esmu viens no retajiem, kam pilnīgi neinteresē instagrams.

73 1 atbildēt
Sēdēju krogā, blakus normāla izskata meitene. Pasūtot dzērienus sākās virspusējs čatiņš. Tad ši pēkšņi prasa: Kādas meitenes tev patīk? Atbildu ka nav tieši noteikts tips. tad viņa prasa sīkāk: Viņa- Ar lielām vai mazām krūtīm? Es- Abas labas Viņa- Blondas vai tumšmates? Es- Abas labas Viņa- Bet kādas tev nepatīk? Es- Resnas Viņa- Ārprāts, kā tu tā vari noniecināt sievietes dēļ tā ka daba nav devusi viņām perfektu augumu? Viņas tak tāpēc nav sliktas? Es atbildu ar pretjautājumu Es- Vai tu jebkad tiktos ar īsāku pusi? Viņa- Nē, tā tak nevar... Es- Bet kāpēc tu noniecini vīriešus kam daba nav devusi perfektu augumu? Saruna beidzās.
27 0 atbildēt

Es iesaku izdzēsties no visiem tiem jocīgajiem portāliem. Jo mazāk lietos, jo mazāk problēmu. emotion Visu dzīvi bojā tie portāli, nolaidusies tā mūsu jaunatne, tik sēž instagramos, āskos, lai gūtu popularitāti- pārsvarā tikai internetā. Un dzimumu nevienlīdzība ir jau sena problēma, un ,manuprāt, internets to neatrisinās, vēl jo vairāk, ja to centīsies novērst ar puskailu sieviešu bildēm. emotion

27 0 atbildēt

tas nav curvy , tas ir fat emotion

30 12 atbildēt

Kas tas par kultu tagad..... !!!?? Visas aptaukojušās sievietes cenšas padarīt par normu. Katrs izvēlas kāds viņš ir, cik sporto cik ēd, bet aptaukošanās nav nekas tāds ar ko jālepojas un jāuzstāda kā norma!

19 6 atbildēt

" Curvy"  šajā kontekstā nozīmē "Formīgs", nevis apaļīgs vai kārdinošs. Tā apzīmē sievietes ar izteiktām ķermeņa daļām, platiem gurniem, izteiksmīgām krūtīm un samērīgu vidukli klāt tam visam. 

Lai gan, protams, to izmanto visi, kam nav slinkums arī nezinot tā jēgu, jo, kat tik kruts un populārs tas vārds. 

10 0 atbildēt

Viņas nevar likties mierā, ne? emotion

3 0 atbildēt
Dick picus gan, nedzēš ārā, un neviens nebloķē. Un sivietes kuras ir drēbēs bloķē. Cool
4 1 atbildēt

tupie amerikāņi ar savu fat acceptance emotion

2 1 atbildēt

Manai sievai ir līdzīga figūra kā pirmajā bildē, vienkārši dievinu tādus apaļumus. Šāda figūra ir laba jo pat pēc trim bērniem diži nemainās.

0 0 atbildēt

Nezinu,nē zinu-izlasīju TIKAI virsrakstu,kļuvu "ahu*na"gudrs!Bļāā tā 'pat to resneli ,no video izmīlētu...Plus vēl plusus sakrāmēju rakstam.

0 0 atbildēt

Šausmas. Nevēlos redzēt šādas resnas pakaļas ne Instagramā, ne kur citur. Viņas varētu lieki patērēto laiku bļaustoties, ka viņas apspirž un pazemo, izmantot lai paskrietu vai vingrotu. emotion

0 0 atbildēt

Nu nezinu meitene video tiri forša čiepa ir kur iekosties un nav jau viņas arī tik trakas, bet tās kuras sevi nekopj izskatās briesmīgi emotion

0 0 atbildēt

1. bildē un meitene klipā ir simpātiskas emotion

0 0 atbildēt

Nu tikai nesaki, ka 3. bildē nav seksīga! Es vēl arī par 1. un 2. padomātu...

0 0 atbildēt

Laikam džekiem Instigrama birojā izkusa acis skatoties uz tām bildēm. emotion

Un tomēr, tā darīt nav smuki. emotion

0 0 atbildēt

Normālas meitenes!

5 5 atbildēt

Gaidīju kad parādīs pupus... nesgaidīju... mehemotion

0 1 atbildēt