local-stats-pixel fb-conv-api

Iekš Draugiem.lv krāpšanas vilnis.100

1320 6

Hello. šeit atkal jackdell! Citiem šis liksies bezjēdzīgs raksts, citiem nē, bet Es gribētu pabrīdināt par šo jaunkundzi, vai varbūt tur apakšā nemaz nesēž sieviešu dzimuma pārstāvis, labi, par to mēs arī nemaz paši neuzināsim. Bet tātad jā , kārtējā krāpšana iekš draugiem.lv, pēdējā laikā tur tas vien tik notiek. Šo rakstu veidoju tāpēc, ka vienmēr ir kāds , kas atrodas un uzķeras uz šīs viltības, un ceru, ka šis raksts tomēr kādu atturēs.

Draugs ar reiz uzķērās uz kaut ko līdzīgu, bet "pirkums" nebija mobilais tālrunis, bet gan smaržas, kas veikalā maksā divreiz dārgāk. Tātad jā, aizskaitīja naudu un pretī, protams, neko nesaņēma. Aizgāja uzrakstīja iesniegumu policijā, bet līdz šai dienai īsti nekas nav noticis, tikai solījumi, ka atgriezīs naudu. Tāka neuzķeraties,jo, manuprāt, tiem ļaundariem tāpat nekas nenotiks un ja tomēr sanāk itkā pirkt kaut ko no viņiem, tad reāli beigās neko nedabūsiet un viņiem ar nekas īsti beigās nenotiks, tik viegli iegūta nauda.

Cerams, ka šis raksts palīdzēja jums apdomāties par to, kas notiek un kam nevajadzētu notikt. Tātad, ja nav grūti IESAKAM UN RETWEETOJAM, lai jau redz šo rakstu arī tie, kas netik bieži sēž spokos. Nekaunīgi tie cilvēki ir. Bet nejau mums spriest viņu likteni, varbūt tikai nedaudz. Tāka vienmēr apdomājat pirms pērkat no rokas kaut ko!

1320 6 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Man arī antāca no kādas personas ziņa ka tiek pārdots S4. Un ko es? Turpināju savu Nokia 3110c spaidīt emotion

102 1 atbildēt

Kamēr būs aitas, būs cēŗpēji. Krāpnieku tagad ir uz katra soļa. 

77 0 atbildēt

nu itkā cilvēkam  jābūt reti debīlam , lai pirktu no nezināma cilvēka mobilu telefonu + internetā... bitch please..

65 0 atbildēt

Esmu tik liels Forever Alone ka pat krāpnieki man vēstules nesūta. 

61 2 atbildēt

nesaprotu vispār tos ideotus kas šiem spiež like.Nu kādam daunim jābūt lai domātu ka galaxys3 var dabūt pa 90ls

45 1 atbildēt

Secinājums- drošāk pirkt no rokas : )

42 0 atbildēt

Būs aitas, būs cirpēji.

Vēl man patīk tie kadri, kas zvana un stāsta, ka es Tele2 akcijā esmu vinnējis 100 Ls, un tagad man tikai ir jāizsūta ZZ atjaunošanas kods kautkādu padsmit latu vērtībā, un tad es uz konta saņemšu to naudu...emotion Es viņam pajautāju, ko viņš tur pīpē, ja mani uzskata par tik stulbu? Bet nu laikam jau bizness strādā. Loši paši vien ir vainīgi, ka ļauj sevi apkrāpt.

35 0 atbildēt

Mīnusiņus rakstam noteikti salikuši krāpnieki emotion

35 0 atbildēt

Tu viņai uzraksti ja appisīs tad naudiņu atstrādās ar kājstarpi emotion

31 2 atbildēt

Būsim modri!

23 0 atbildēt

kamdēļ jūs pišat bobi ? var taču to visu nekrāpnieciskā veidā, viņa man izsūta paciņu kā teikt avansā, un lai saņemtu sūtījumu man ir jānomaksā sarunātā summa kuru viņa saņem pa pastu, saņemot paciņu pastā es varu to atvēr, apskatīt, un ja mani neapmierina sūtījums es vienkārši nemaksāju un pasts sūta paciņu atpakaļ un viss, uz šitādas sistēmas taču strādā visi top-šopi u.t.t.

16 0 atbildēt
Paldies dievam es no draugiem izdzēsos.
18 4 atbildēt

es jau vienu citu aitu pasūtiju dirst :D

14 1 atbildēt

Te jau arī ož pēc "cepiena"  emotion Rīt Muhins uzaicināts uz policiju SpokuPavāra lietā, redzēs ar ko labu iepriecinās, neizskatās ka tur zēni sparīgi strādātu, jau turpat pus gads riņķī, daudz pa šo laiku var sacept un savārīt....

13 0 atbildēt

Izklausās pēc kriminālatbildības

11 0 atbildēt

Es zinu šito... Tev atsūta nevis sAmsung, bet ķīniešu sNmsung

10 0 atbildēt

Visapkārt vieni vienīgi krāpnieki :( Gan te, gan draugos. Vai nav trakums

8 0 atbildēt

Man bija ar Iphone5 šitā, maksāja 200ls un es kā muļķis cerēju ka tur tiešām viņš būs :D Atnāca man kaut kāds mēsls kas ir ķīnas kopija, naudu protams viņa saņēma. Varbūt kāds zina un kādam ir ietekumi kā man atgūt naudu? 

9 1 atbildēt

tāda kuce! tādiem cilvēkiem jāsēž cietumā!

5 0 atbildēt
Nu kur tik stulbs cilvēks var būt - gribi Samsung Galaxy S4? Tikai man pārskaiti naudu un esi ar to mobilo. Man vieglāk aiziet uz veikalu un nopirkt mobilo, nevis mantkārīgai, stulbai, ļaunai un nesimpātiskai meitenei pārskaitīt naudu, cerēdams uz S4...
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »