local-stats-pixel fb-conv-api

Hakeris NASA serverī atrod NLO91

1162 25

Kāds 40 gadus vecs vīrietis kura vārds ir Garijs Viljamss (Gary Williams) no Amerikas savienotajām valstīm, tieka apsūdzēts par vairāk nekā 62 Asv valdības datoru tīklu uzlaušanu, hakers izstāstījis, ko viņam ir izdevies atklāt un ko ir izdevies redzēt Asv valdības datoros un Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas datoros. Garijs arī pabijis kosmiskā izplatījuma pētījumu tīklā (NASA). Garijs saka „Es uzskatu, ka tas ko es redzēju, un ko atradu NASA tīklā nemaz neatrodas uz Zemes. Es redzēju vairāku transfēru nosaukumu un vairāku kuģu nosaukumu sarakstu tur arī bijia informāciju par slepenajiem ieročiem, vīrietis atzīst ka šie ieroči izskatijās pēc ieročiem kurus varētu ražot tikai sākot no trīs tukstošā gada. Es domāju ka tie nebija ASV Jūras spēku kuģu nosaukumi, jo tie bija rakstīti nezināmā valodā. Tas, ko es redzēju NASA tīklā, man liekas, bija citu planētu kosmosa kuģu nosaukumi,” Gerijs intervijā laikrakstam ''Guardian'' pastāstījis. Bet Gerijs nevarējis sniegt plašāku informāciju par to ko ir redzējis, tādēļ, ka slikti tās atceras to ko ir redzējis. Hakeris atklāj, ka tajā brīdī kad uzlauzis NASA tīkla aktīvi smēķējis vieglās narkotikas, un bijis aprēbis. 40 gadīgais hakeris pastāstija, ka viņam bija aizraušanās kādreiz uzlauzs NASA serveri. Vīrietis arī ieinteresējies par tīkla uzlaušanu tādēļ, lai atrastu pierādījumus NLO eksistēšanai. Gerijs apgalvo, ka beigu rezultātā tomēr viņam izdevies tikt līdz amerikāņu kosmisko lidojumu vadības tīkla datoram un redzējis tur liecību par gatavošanos starpplanētu misijai."Laikā, kad es atrados tīklā, var izpildīt komandu NetStat - Network Status. Ar šī komandas palīdzību var redzēt visus savienojumus ar datoru. Gerijs redzējis ka NASA's tīklam ir pieslēgušies hakeri no vairākām valstī, tur atradās hakeri no Dānijas, Itālijas, Vācijas, Taizemes. Gerijs saka ka to darīju katru nakti 4-7 gadu laika posmā, atzīst Gerijs, kuram draud brīvības atņemšana uz laiku līdz pat 75 gadiem.
NASA serverī nozogtā informāciju, ir vērta aptuveni 4,8 miljonu dolāru. NASA'i nācās izslegt visas viņu datoru iekārtas,un arī visus NASA serverus, par serveru izslēgšanu NASA zaudēja vairāk nekā 57.000$

Citi tamlīdzīgi raksti -----> šeit

1162 25 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

emotion Pilnīgi identisks raksts. vienīgi ir izmantotas citas bildes un citā rakstā bija 14 vecs zēns 

2 2 atbildēt

:D Kā tad, pats vēl atzina, ka bijis sapīpējies.

0 0 atbildēt

Čalis ta apbombījies bijis, ka pat neatceras kā kas izskatījies?!? :D Thats some tough weed! :D

0 0 atbildēt

Ja es sēdētu pie datora vieglā alkohola un narkotiku reibumā, domāju, ka arī redzētu līdzīgus brīnumus un atklātu daudz dažādu svešvalodu emotion

0 0 atbildēt

mjā.. FHM bija labāks raksts par šo hakeri

0 0 atbildēt

" brīvības atņemšana uz laiku līdz pat 75 gadiem"- tātad NASAi ir ko slēpt..

un tagad visi fiksi noklausamies Muse- Exo- politic

0 0 atbildēt

Gan jau Microsoft izglābs emotion

0 0 atbildēt
Nu jā, ja tur nekā nebūtu, vecim iedotu vismaz 5 gadus mājas aresta, bet ne 75... Jēziņ
0 0 atbildēt

Jā, protams, hakeris, kas uzlauž NASA serverus, bet nezina t'du pogu kā "Print Screen", tādu lietu kā attēla saglabāšanu vai tīmekļa lapas saglabāšanu - Yeah Right.. emotion

0 0 atbildēt
kādēļ NASA vispār ir jāslēpj tāda veida informācija.? Man piemēram, interesē par to, kas notiek kosmosā utm. Var jau arī NASA pasaulei pastāstīt, kaut ko no tā, ko ir uzzinājuši. Egoisti tādi !
0 0 atbildēt

Tāds sods viņam draud tapēc ka viņš aizskāra Brīvības citadeli....:D

bet ja godīgi vis tiek turēts noslēpumā lai labāk varētu bīdīt cilvēkus tos pakļaut utt... 

Jo stulbāks un mazāk zinošs cilvēks jo vieglāk viņu ir bakstīt un paverdzināt.... Tapēc arī pašreiz mēs redzam ka trako visādi autortiesību aktīvisti utt... Visu to cilvēku mērķis kas aiz tā stāv ir nevis neļaut jums klausīties kārtējo Gagas gara darbu, bet gan liegt informāciju, vai arī ļaut jums to iegūt par mežonīgu samaksu......Rezultāts būs tāds ka nabagais paliks vēl dumjāks, bagātais vēl gudrāks un bagātāks.

0 0 atbildēt

Nu un cik reizes, so rakstu liks ieksa?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

afigenaisj hakers kas pat par PrtSc pogu nezin emotion bullshits pilnīgais, ko viņš tur par ieročiem un kosmosa kuģiem stāsta.

2 3 atbildēt

sapīpējies debiloids.  emotion

Ja tādas tehnaloģijas viņš būtu redzējis, tad viņš būtu jau devies  kādā starpgalaktiku ceļojumā. Bez pēdām un bez vēsts .........  nevis flirtējis ar žurnālistiem.

3 4 atbildēt

Hehh tam gan es neticu , jo tur NAS'ā tada aizsardzība ir Hehh Anonymusņiki ar problēmam tiktu iekšā viņu programmā ,bet 1 čalis  Hehh, IP adresi atrastu netu noņemtu aizbrauktu menti un lodi galvā un miers.. 

Es neticu :)

0 1 atbildēt

Nais, sakūrījies hakeris uzlauza NASA tīklu un atrada kosmisku kuģu nosaukumus nezināmā valodā :D Seems legit!

1 2 atbildēt

ai domāju ka kautkas konkrēts beidzot....

1 2 atbildēt

iegāju tavā profilā un neredzēju nevienu tamlīdzīgu rakstu. bez tam šis jau ir bijis.

1 2 atbildēt

Bet Gerijs nevarējis sniegt plašāku informāciju par to ko ir redzējis, tādēļ, ka slikti tās atceras to ko ir redzējis.

atcerētos labāk ko ir redzējis, pašu kosmosā aizsūtītu

1 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »