local-stats-pixel fb-conv-api

Feminazi Indijā 🇮🇳3

36 1

Sveiki,

Mūsdienās sakarā ar feminisma izplatību daudzās valstīs sievietēm tiek dotas vairāk tiesību un iespējas. Bet tad radās Feminazi kustība, kura vairs nepārstāv oriģinālo feminisma jēgu- līdzvērtību. Šīs kustības dēļ daudzas sievietes ir sākušas ienīst vīriešus. Man likās, ka tas notiek tikai Rietumvalstīs, bet acīmredzot tas pat izplatās uz valstīm kā Indiju.

Indijā #metoo kustība, kuru uzsāka Alīsija Milano (itāļu izcelsmes amerikāņu aktrise), ASV 🇺🇸, ir palikusi populāra. Tviterī vairākas indiešu sievietes sāka atklāti runāt par savām negatīvām pieredzēm attiecībā uz seksuālo uzmākšanos.
Komiķe Mallika Dua aprakstīja savu pieredzi, kā viņa tika apgramstīta 7 gadu vecumā. 👩🏾‍💻

Indiešu komēdijā ir parādījusies debate, ka Indijā trūkst feministu sieviešu kārtas komiķu. Daudzi komīķi zin, ka joki nevar būt pārāk Homofobiski vai seksisti. 🎤
Tad parādījās komiķe Radhika Vaz, kura taisa komēdijas sieviešu auditorijai. Viņa ir pazīstama kā radikālā feminisma seja.
Atšķirībā no Radhikas cita sieviešu komiķe Aditi Mittal grib cilvēkiem likt saprast, ko patiesībā nozīmē feminisms. Pēc viņas teiktā daudzas organizācijas, kuras apgalvo, ka atbalsta feministes, to dara tikai mārketinga dēļ. Aditi apgalvo, ka viņa neienīst vīriešus, jo tā nav patiesā feminisma būtība.

Feminisma dēļ daudzas sievietes valstī tiek iedrošinājās koncentrēties uz karjeru, bet tad ir tādas kā Mira Radžputa, kura ir Bolivudas aktiera Šahida Kapoora sieva, un atklāti pateica, ka pēc sava bērna piedzimšanas grib palikt par mājsaimnieci.👶🏻 Viņa saņēma lielu kritiku no feministēm, jo daudzas sievietes viņu redz kā privileģētu tā kā viņas vīrs labi pelna būdams aktieris.

Es varu saprast, ka valstīs kā Indijā, kur sievietēm ilgi nebija tiesību un daudzi vīrieši tur joprojām uzskata sievietes par zemākam, vajag feminismu. Sievietes ir jāciena un ir jādod iespēja izglītoties, strādāt utt., bet uzskatu, ka radikālais feminisms jeb Feminazi sievietēm nepalīdz, jo tas māca ienīst vīriešus. 👳🏾‍♂️ Tad tas var pat novest pie tā, kas tagad notiek Rietumvalstīs, kad daudzi vīrieši izvēlas palikt par vecpuišiem vai vairs negrib precēties.

PS Šis ir diezgan īss raksts, bet ceru, ka patika.

Izmantotie avoti:
https://www.google.co.za/amp/s/www.storypick.com/indians-metoo-stories/amp/
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/trending/trending-in-india/metoo-mallika-dua-shares-how-she-was-sexually-harassed-4893524/lite/
https://www.google.co.za/amp/s/www.youthkiawaaz.com/2016/11/feminism-in-indian-standup-comedy/amp/?source=images
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/trending/trending-in-india/you-must-not-miss-comedian-aditi-mittal-slamming-convenient-feminism-propogated-by-corporates-2927980/lite/?source=images
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/entertainment/opinion-entertainment/mira-rajput-your-feminazi-and-puppy-remark-were-destructive-for-women-4564819/lite/

Smieklīgs video par Feminazi indietēm.
36 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Esmu feministe un nesaprotu, kāpēc būtu jākritizē tā aktrise, kura izvēlējās palikt mājās. Sievietei ir tiesības izvēlēties. Tās nav feministes, tās ir apspiedējas.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Kā teiktu Dolans
0 1 atbildēt