local-stats-pixel fb-conv-api

Ecolines0

26 0

Baltijā lielākā pasažieru pārvadātāja ECOLINES aplēses liecina, ka svētku brīvdienās Latvijā visvairāk viesu ieradīsies no Krievijas savukārt Latvijas iedzīvotāji šogad daudz dosies arī uz kaimiņvalstīm Igauniju un Lietuvu, Vāciju, kā arī Krieviju. Uzņēmums svētku nedēļās norīkojis papildus reisus jau visos savos maršrutos. Tomēr ECOLINES pieredze liecina, ka Krievijas virzienā tie būs nepieciešami vēl vairāk, jo tūristi no Krievijas lēmumu par svinību vietu pieņem spontāni un pēdējā brīdī. Aplēses liecina, ka šogad ECOLINES uz Latviju svētku laikā varētu atvest pat par 10% vairāk tūristu, nekā pērn.

Katru gadu Ziemassvēktu un Jaunā gada laikā novērojams būtisks pieprasījuma pieaugums pēc autobusa biļetēm praktiski visos ECOLINES piedāvātajos maršrutos. Šogad svētku brīvdienas ir ļoti garas, tādēļ arī pasažieru plūsma paredzama ļoti liela. „Esam norīkojuši papildus reisus praktiski visos maršrutos. Šobrīd visvairāk papildreisi pievienoti braucieniem uz Krieviju, jo īpaši Sankt Pēterburgu un jāatzīst, ka vēl pieejamo biļešu skaits tajos ir ļoti mazs. Tomēr mūsu priekšrocība ir elastība, kas ļauj operatīvi sekot līdzi pieprasījumam un pievienot reisus, kur vēl tas nepieciešams. Līdz pat janvāra sākumam ECOLINES darbs rit ļoti intensīvi. Nemitīgi „jātur roka uz pulsa”, jāvēro pieprasījuma svārstības, lai varam apmierināt klientu vajadzības,” par saspringto darbu gada nogalē stāsta ECOLINES vadītājs Andris Podgornijs.

Tūristi no Krievijas lēmumu par svinību vietu pieņem spontāni un pēdējā mirklī
Kā Jaunā gada sagaidīšanas vieta, kāda no Baltijas valstīm ir īpaši pievilcīga tieši Krievijas ioedzīvotājiem. „Kā liecina mūsu pieredze, izvēloties Jaunā gada svinību vietu, Krievijas cilvēki lēmumu bieži pieņem ļoti spontāni un pēdējā brīdī. Klasiskie vecās Eiropas iedzīvotāji rūpīgi plāno savus atvaļinājumu un svētku plānus jau mēnešiem iepriekš, bet Krievijā cilvēki par svētkiem sāk domāt nedēļu pirms tiem. Ja nav aizlidojuši ne uz Ēģipti, ne Turciju, tad skatās, kas tepat tuvumā ir viegli un ērti vēl sasniedzams. Baltija šādā ziņā ir ļoti pievilcīga,” stāsta A. Podgornijs.
Aizvadītajā gadā ECOLINES uz Latviju svētku laikā atveda, aptuveni 60 tūkstošus tūristu, no kuriem vairāk kā 45% ieradās tieši no Krievijas. Kā liecina prognozes, šogad atvesto cilvēku skaits varētu būt lielāks visos maršrutos, kopā ļaujot atvest pat aptuveni 10% vairāk tūristu kā pērn.

Par ECOLINES
ECOLINES ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, šobrīd vadošais starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzējs kā Latvijā tā Baltijā. 20 pastāvēšanas gadu laikā ECOLINES kļuvis par vienu no lielākajiem un spēcīgākajiem Latvijas zīmoliem, ik dienas veicot starptautiskos pārvadājumus uz 18 valstīm un teju 200 pilsētām kā Baltijā, tā Rietumeiropā un Austrumeiropā. Pērn uzņēmums pirmo reizi pārvadāja vairāk nekā 500 tūkstošus pasažieru.

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000