local-stats-pixel fb-conv-api

Digitālā šķelšanās16

53 1

Daudzi ir pieraduši izmantot kādas sociālā tīkla vietnes kontu, lai izmantotu kādu citu vietni, kura piedāvā kādu noteiktu servisu vai pakalpojumu, tomēr vienoto kontu izmantošanas iespējas esot izsmeltas, jo nereti konta turētāja vietne vēlas iegūt vairāk informācijas par lietotāju, kā konta izmantotāj vietne spēj nodrošināt. Protams no lietotāja viedokļa šāda veida vietnes konta izmantošana, lai izmantotu citas vietnes ir visai ērta, jo nav nepieciešams, katrai atsevišķai vietnei veidot kontu ar lietotājvārdu un paroli, kuru nāktos atcerēties, tomēr ar katru jauninājumu, par kuru ziņo kāda atsevišķa vietne, bieži sevī paredz vienoto kontu izmantošanas ierobežojumus, lai ar laiku piespiestu lietotajam izveidot atsevišķu vietnes kontu, kurš būtu nesaistīts ar vienoto kontu vai virskontu, kura apkalpošanu uzņemas pamatvietne. Ideja par vienoto kontu izmantošana radās visai sen un sāka tikt aktīvi izmantota aptuveni pirms desmit gadiem, visiem par pārsteigumu, guva lielu atsaucību lietotāju vidū un vienoja dažādas sociālās un tiešsaites platformas, kā arī veicināja aplikāciju pielāgošanu dažādām radikāli pozicionētām ierīcēm, tomēr neskatoties uz veiksmīgo debiju, vienotos kontus visai iespējams arī sāks ierobežot kontu turētāj kompānijas, kuras ir ieinteresētas norobežot atsevišķu aplikāciju izmantošanu vien savām ierīcēm.
Ar ko nāksies rēķināties lietotājam? - viņiem būs jāierobežo savi tiešsaites paradumi, samazinot izmantoto vietņu un aplikāciju skaitu, kā arī, ja kāds vēlas saglabāt savus tiešsaites paradumus, tad viņam nāksies pārdomāt lietotājvārdu un paroļu veidošanas metodes, lai tās spētu atcerēties un nepazaudēt, kas var rezultēties ar konta pazaudēšanu un sev būtiskas informācijas vai kontaktu (tiešsaišu draugu) neatgrezienisku zaudēšanu.

lasi, vērtē, komentē emotion

53 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Taisnība vien ir. emotion 

2 0 atbildēt

google jau cenšās savu viedokli uzspiest.. tāpa FB..  Bet tāds viens - galvenais - konts ir bīstams no drošības viedokļa.. ja kādā portālā aizmirsīsis paroli - to parasti var atjaunot ar e-pasta palīdzību, bet ja nokarās tavs - galvenais konts- tad zaudē visus savus datus.. piedevām jo svārīgāks konts - jo tas ir iekārojamāks .. tātad potenciāli tam centīsies uzbrukt vispirms.. 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt