local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas piedzīvojums - CocaCola9

73 2

Hei! Nezinu, vai kādu tas interesēs, bet es nolēmu padalīties ar, iespējams, jautrāko šīs dienas piedzīvojumu. :D Iegriezos veikalā, lai iegādātos kaut ko, kas piesaistīja manu uzmanību...

73 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Saproti taču. Visi zina to, ka kola nav veselīga, un ka tā bojā organismu. Šī tēma jau ir malta un malta neskaitāmas reizes. Pat ja tu reāli parādīsi cilvēkiem publisku eksperimentu par to, kā kola reaģē iekš cilvēka vēdera, viņi noskatīsies un dzers tālāk. Tāpat ir ar visiem pārējiem neveselīgajiem ēdieniem. Viņus turpinās gan ēst, gan dzert. Tā kā šis stāsts neko reāli nemainīs. Tas ir tikai atkarīgs no paša cilvēka, ja gribēs, pārstās dzert, ja nē, tad nepārstās. 

1 0 atbildēt
Padalīšos ar savu pieredzi un atklāšu noslēpumu...Kola ir veselīga ja to sajauc ar Jack Daniel, parādās ļoti liela enerģija, kas liks lēkt, skraidīt darīt lietas par kurām agrāk Tev likās, ka nespēj tās izdarīt, automātiski Tev visi sāk palikt par draugiem, Tu smejies un joko, viss liekas patiesi skaists un pozitīvs...Bet visā labajā ir arī kaut kas slikts...Tu spēj palikt nomodā visu nakti, bet kad aizej gulēt un pamodies, var rasties tavi minētie sindromi kā piemēram rokas trīcēšana, slikta dūša. Bet par laimi zinātnieki ir izdomājuši labu līdzekli, kas šos sindromus noņem kā ar roku...Proti, dubultā deva dzēriena Kola&Jacky no brīža kad attaisi acis un dzīve atkal ir skaista un enerģijas pilna 😁 Enjoy!!!
1 0 atbildēt

Gadījumā nesajauci kolu kopā ar kokaīnu?

1 0 atbildēt

hmm 1,45 eiro laba akcija - nedomaju viss. laba akcija ir ap 1,10 

0 0 atbildēt

Tas kas tev bija ir saucamā "kofeīna poha". Efekts līdzīgs, kā sadzeroties kafiju, ja to nedara katru dienu. Sāku°mā viss ir labi, bet pēc kāda laika sākas nelabums un nogurums. Ir piedzīvotas tādas sajūtas, tiesa ne pēc kolas dzeršanas, bet gan kafijas lielā daudzumā.

0 0 atbildēt
Tā bija tava pirmā reizi, kad lietoju Coca-Cola? Es Coca-Colu dzeru ļoti bieži un man nekad nav bijis tā kā tev un nevienam no maniem pazīstamajiem arī ne. Varbūt tu vnk kko salietojies un vainu novēli Coca-Colai, ko pēc tam padzēries emotion Akd cik nesakarīgi......
0 1 atbildēt