local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas fotogrāfijas ar vjetnamiešu prostitūtām no Vjetnamas kara10

338 2

Kā jūs domājat, kas ir svarīgs katrai armijai? Ieroči, munīcija, kara tehnika vai karošanai piemērots apģērbs? Protams, bet tik svarīgi ir arī prostitūtes. Varbūt mūsdienās tas nedaudz ir mainījies, bet agrāk karojuši ir tikai vīrieši. Karošana ir nopietna lieta, bet tas neizmainīs faktu, ka gribās. Japānas armijai esot bijusi pat speciāla prostitūtu vienība, kas pavadīja armiju. Lai arī par to nav pieņemts runāt, bet arī karš neizmainīs noteiktas vīriešu vajadzības.

Vjetnamas karš laikā no 1955. g. līdz 1975. g. arī nebija nekāds izņēmums. Var teikt, ka seksa industrija piedzīvoja ziedu laikus, pateicoties amerikāņu kareivjiem. Parasti viņas varēja atrast bāros un citās dzertuvēs, kur mēdza iegriezties amerikāņu kareivji. Ne vienmēr vjetnamiešu sievietēm tā bija "iespēja" papildus nopelnīt. Viņas palika arī stāvoklī. Bērnus piemeklēja bēdīgs liktenis. Tie tika pamesti un nonāca uz ielas. Viņus iesauca par bui doi (dzīves putekļi). Kara laikā piedzima apmēram 50 000 šādu bērnu. Pirms kara šis termins tika attiecināts uz bezpajumtniekiem, bet rietumos par to uzzināja no mūzikla Miss Saigon, ko izrādīja Brodvejā veselus 11 gadus. Dažkārt šie neviena negribētie bērni arī tika vardarbīgi iesaistīti prostitūcijā.

Kara laikā nebija nekas neparasts, ka vjetnamietes tīrīja amerikāņu mājokļus. Kāds amerikāņu kareivis šīs kalpones raksturoja kā "kārtīgas katolietes, kas ar tevi paflirtēs, bet nekad neies uz randiņu kopā ar tevi". Tomēr tas nebija nekas neparasts kalponēm uzturēt tīru savu "aprīkojumu", lai varētu gūt papildus ienākumu no amerikāņu kareivjiem.

« 1  2  3 »
338 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kāpēc neviena nav uzvilkusi garās zeķes? Tas taču esot maucīgs apģērba gabals?

18 0 atbildēt

žēl to mazo, nevienam nevajadzīgo bērniņu...  emotion  pieaugušie lai tak dara ko gib, bet sirds sāp, ka jācieš bērniem, jo viņiem nedeva izvēli un viņi nevarēja paši par sevi parūpēties...

8 0 atbildēt

Interesanti+

2 0 atbildēt

Nu nezinu kā tur ir ar meičām, bet prostitūtes dikti šausmīgas izskatās emotion 

2 0 atbildēt

 16. - ā, reku Liene arī kadrā tikusi! emotion

1 0 atbildēt

Vai es varētu dabūt tavu avotu? Jo smird vienkāši pēc bildēm ar vjetnamiešu sievietēm,nevis prostitūtēm!

0 2 atbildēt