local-stats-pixel fb-conv-api

Ir jautājums, būs atbilde: Cik daudz pelna jūrnieki?70

856 0

Paskatījos spoku rakstu statistiku, un var manīt, ka lielākoties visiem interesē pusplikas sievietes un cik katrs nopelna, jūtuberi kļuvuši par piemēru citiem, filmē, montē un pelni naudu. Kā būtu ja pastāstītu par savu darba sfēru no pašas apakšas līdz pat virsniekam. Cik tad pelna jūrnieki? Gan jau kāds skatoties uz kuģi ir iedomājies, a kā ir? Cik tad pelna? Kapteinis, noteikti, vispar peldās zeltā? Pamēģināšu sīki un korekti izklāstīt. Šīs algas attiecās uz tirdzniecības flotes kuģiem.

Zinošiem cilvēkiem, šeit ņemtas vidējas algas, neskaitot cienīgus Ofšorus un kompānijas, kurās darbinieks tiek novērtēts kā cilvēks, neviss kā instruments.

856 0 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000
+++++ par saturu, stastu un noformejumu. Beidzot cilveki sak likt kaut ko jedzigaku par pusplikiem babiesiem.
33 0 atbildēt

Lielisks raksts! Ļaudis tikai pļāpā kā jūrniekiem  labi bleķo, bet par kaut ko konkrētaku kā tikai "jo  ilgi jūrā" reti kurš iedziļinās-ko,kā, kāpēc utml! paldies!

25 0 atbildēt

smuka meitene

15 0 atbildēt

Labs raksts!   emotion   Vienīgi varēji pievienot Messmenus (ja jau pieminēji arī Pavāru un Pumpmanu emotion ), jo tomēr daudzi sāk savu profesiju nevis kā kadeti, bet gan kā Messman vai Painter. Kā arī Junior Officer, kuri gan ir retums, tomēr eksistē emotion

+ par rakstu

14 0 atbildēt

Jūrniekiem vispār ir sava personīgā dzīve? Ir protams izņēmumi, bet kura meitene cietīsies 4 un vairāk mēnešus līdz kāds jūrnieks beidzot atkuģos viņu paņemt priekšā?  emotion

10 0 atbildēt
Lūk- kvalitatīvs raksts!!!
10 0 atbildēt

Viduvēji pelna 400-700$ mēnesī. Reiss šādiem ilgs 4-6 mēnešiem. Neskaitot filipīniešus, kuri hu**rī pa 9-12 mēnēšiem jūrā.

 emotion  emotion  emotion  +++++ 

8 0 atbildēt

kā ar ēšanu un istabu? vai par to ir jamaksā vai arī tas ir algā ieklauts?!

6 0 atbildēt
Es esmu kapteini, man alga ir nulle. Ir tik izdevumi manai vecai koka laivai. 😂😂😂
5 0 atbildēt

Perfekts darbs man, personígá dzive nav jau paris gadus! emotion 

5 0 atbildēt

Tā kā pats studēju LJA un patreiz mācos sesijai, tad nu atļaušos izteikties brīvi šajā nakts viducī. ^^

Tiem, kas te saka, ka babiešus neredz, nu tad pajautāšu Jums, vai tad tiešām Jums tas sekss ir bez maz vai katru dienu emotion šaubos ( protasm nerunāju un nespriežu pa visiem, jo ja nu viņš ir biežāk, tad RESPECT), bet lab ne pa to ir stāsts.

Stāsts ir par to, ka jaukā dienā Amsterdamā uzkāpj jaunā apkalpe uz kuģa... velns lai parāvis, kad ieraudzīju to trešo virsnieci ( paši saprotat, kā ir, ka 3 mēnešus ar daiļo dzimumu esi tikai veikalā saticis ātri aizskrienot un pilsētas centru)... teikšu godīgi... izgāja cauri visam kuģim ar El. Mehu priekšgalā emotion

3 0 atbildēt

pārsteigums man

3 0 atbildēt
Uz konteinerkuģiem klāja komandai vēl ir iespējas piepelnīties haltūrās stiprinot un atstiprinot konteinerus ostās. Protams, arī augšas nosmels savu krējumu, bet tomēr. Mēnesī var salasīt vēl kādus 300-400$. Uz kuģiem, kuri ienāk Rīgā, apkalpi galvenokārt sastāda filipīnieši, krievi un ukraiņi.
3 0 atbildēt
skaisti viss, pats studēju šo to zināju, bet tā visu cieņu - informativi
2 0 atbildēt
Es biju Koks uz 128 900 DWT LNG kuģa. Alga neslikta. Bija lielaka no visam, jo kuģis piedereja arabu kompanijai
2 0 atbildēt

Hmm nu es eju Jūrasskolā 2. Kursā.. Jūrnieki saņem arī 1000 eiro.. vai 5000 eiro.. ir dažādi varianti... + atkarīgs no pakāpes un kuģa lieluma/nozīmes... Un jūrā maksā par tavu galvu, nevis roku spēku.. Papīru darbs ir liels, taču atalgojums ir labs!

Raksts ļoti patika <3 Turpini veidot šādus brīnumus!

2 0 atbildēt
A kur čiepiņu pupi? emotion
2 0 atbildēt

Perfekts raksts emotion +

2 0 atbildēt

 emotion  labs raksts

1 0 atbildēt

Labs raksts - ja nebūtu jūras slimība, tad pieteiktos!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »