local-stats-pixel fb-conv-api

Četru gadu pārmaiņas38

1382 7

Atkal neliels raksts par cilvēkiem, kam ir liekais svars, laikam drīz varēšu iet pa fitnesa treneri, ja šitā te turpināšu emotion

Tātad iepazīsties Džastins (27) un viņa sieva Laurena (26) savā kāzu dienā Laurena svēra 340 kg vai tas kaut kā nav pārsteidzoši? Pēc savām kāzām, kas notika 2008.gadā Džastins un Laurena ir izlēmuši notievēt, mērķis abiem ir zaudēt 238 kg, bet vai tas izdosies? Es jums pasaku, jau tagad neizdevās gan, bet tāpēc, ka tagad pateicu, ka neizdevās nemaz nebaidz lasīt rakstu, jo tālāk būs kaut kas interesants.

Tātad kā jau teicu, pēc kāzām mīlošais pāris ir nolēmuši nomest svaru, bet pie kā viņi ķērās sākumā? Viņi devās uz slimnīcu kopīgi un bija gatavi smagajam lēmumam, ko teiks ārsti un ārstu sacītais bija : ''Mēs jums nevaram palīdzēt, jo jūsu liekais svars ir pārāk liels un medicīna nevar palīdzēt'' , tad viņi jautāja vai nevar nomest svaru ar fiziskām nodarbēm? Un kāds bija ārsta sacītais : ''Ar fiziskām nodarbēm jūs varat apgrūtināt sirdi un iespējams varat no šādas slodzes nomirt!'' Bet vai viņi klausīja? Nemaz arī nē! Un kas notika tālāk? Tad nu skatamies arī skaistās bildītes, no kurām arī dažiem var apsāpēties acis (melnais humors)

1382 7 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

nevajag rīt tik daudz tad arī nebūs problēmas!

1 1 atbildēt

Ta meitene tagad izskatas daudz skaitak.emotion

0 1 atbildēt

kāpēc,man jāskatās kautk kādi resni kropļi?

1 9 atbildēt