local-stats-pixel fb-conv-api

Buržujs Savickis „cīnījās pret buržuāziju PSRS laikā”2

24 0

Sen neesam runājuši par Juri Savicki, kuram līdzīgi kā citiem veiksmīgiem kupi-prodaj biznesmeņiem ir „izcila” autobiogrāfija. Šis VDK izlūks pēc PSRS sabrukuma prasmīgi sakārtoja savu dzīvi tā, ka lielāka daļa bijušie un esošie politiķi viņam ir kabatā. Viņi ir gatavi nosēsties uz visām četrām vēža pozā, lai izpildītu saimnieka iegribas un uzdevumus (Ulmanis, Godmanis, Kalvītis, Pētersone, Belēvičs utt.).

Tas, ka Jurim ir labas attiecības ar saskābušo sabiedrības krējumu nevajadzētu būt šaubu, jo viņš pats veiksmīgi ir kļuvis par tās sastāvdaļu, Latvijā ar spalvainajām roķelēm sagrābjot aktīvus pēc PSRS sabrukuma. Iegooglē Savicki ar dažādiem atslēgas vārdiem, un tev radīsies plašāks skats uz to, kā Latvijā strādā bijušo VDK spiegu un aģentu kliķe. Viņi visi viens ar otru ir saistīti, un nauda tik tiek skalota. Ne velti, jēlais Juris pēc Maligina nāves kā tā tāda sūdumuša spieto ap Elīnas (vārds izdomāts) mantojumu.
Pēdējo dienu aktualitāte saistībā ar Jāņa Jurkāna klasesbiedru Juri ir tāda, ka viņam piederošais Glesum Investments izņēmis Arēna Rīga peļņu dividendēs. Kopējais cipars ir 1,3 miljoni EUR. Protams, uzņēmumam ir tiesības izņemt peļņu, bet, kas tad nu? Vai tad cenas marža par Krievijas gāzes pārdošanu Latvijas patērētājiem ir tik ļoti nokritusies, ka nevar atļauties vairs kādu citu shēmu, un diez vai nauda ir paredzēta gaļimajai Dinamo komandai.
Nav ko tur vairs daudz bubināt, visiem kam interesē informāciju par Juri var atrast internetā, vai zemāk minētajos avotos. Taču viņa dzīves ziņas esence ir dzirdama 2013.gada intervijā, noskaties!
No padomju cīnītāja pret buržuāziju, viņš brīvajā Latvijā ir kļuvis par buržuā!

24 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://kasjaks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Tā tā tā, gaidam miljonāra (istabenes) astraalja komentārus!!!!
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt