local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvmūrnieki (Freemasons)7

17 2

Viņu vēsture.

Brīvmūrniecības vēsturē mēdz nošķirt divus posmus — pirms un pēc Anglijas lieložasizveidošanas 1717. gadā. Pirmā, jeb agrīnā posma brīvmūrniecības vēsture nav īsti skaidra. Tā varēja aizsākties Ēģiptes laikos, vai pat daudzus gadus senāk. Bet kāpēc mums vajadzētu par to uztraukties?

Mums visiem skolās, vēstures stundās stāstija par Templiešu ordeni, bet ne par viņu tālākajiem darbiem. Templiešu ordeni sāka ''iznīcināt'' 1300 gadā, bet visus ''neizķēra'', daļa aizbēga uz ziemeļ eiropas valstīm, bet galvenā viņu ''lieloža'' kā jau minēju bija Anglijā.

Īsi pēc tam Briti u.c devās uz Ameriku(Ameruca) un iekaroja Indiāņu zemi, ''tautas kuru mums jau no bērnības māca ienīst, un spēlītēs izkarot, esot ''labajam kovbojam''. Sakarā ar to Ameriku ''uzcēla'' (pārņēma) Brīvmūrnieki un izveidoja šo zemi par mūsu zemes elli....

jo galu galā Arabijā arī karš ir dēļ Amerikas, un nesāciet par terorismu grupējumiem, tos visus radīja CIP(CIA). Bet par to kas, un kāpēc mums skolās māca tā kā māca, būs man nākošāis raksts.

17 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Izlasīju un neuzzināju, kas tie tādi, kapēc un ar ko nodarbojas.
3 0 atbildēt

Daodz par maz.

1 0 atbildēt

Stulbs raksts!

0 0 atbildēt

Tu esi muļķis!!

0 0 atbildēt

Es ļoti atvainojos par viendimensionālo un īso rakstu, šie man ir pirmie.

0 0 atbildēt

Rakstu par brīvmūrniekiem varēja sacerēt tikai totāls idiots

0 0 atbildēt

Masoni ir vienkārši senatnīga, sabiedrības augstāko slāņu vīru ''sanāksmes organizācija'' un Ilumināti ir nekas vairāk kā renesances laika radikāli orientēta liberālā organizācija, kuras daži principi starp citu tiek izmantoti mūsdienu politisko sistēmu pamatos, bet par šīm organizācijām klīst daudzu leģendu, es nedomāju, ka viņu interesēs būtu iznīcināt zemi vai paverdzināt cilvēci, jo šie paši apgaismības ēras domātāji un Amerikas Libertariāņi, kā Džordžs Vašingtons, tieši ar savām brīvības, anti-tirānijas un intelektuālistiskās revolūcijas idejām ļāva pasaule ieņemt kursu, kas mūs noveda pie tādiem dzīves apstāķļiem, kādi tie ir tagad un tas ir gan visu trako, maniakāli noskaņoto konspiratoru, gan katra parastā cilvēka interesēs, lai šī planēta attīstītas un civilizācija izaug, jo KATRS gūst labumu no miera, inovācijām un ekonomiskās izaugsmes, lai kāda būtu viņu beigu stratēģija.

0 0 atbildēt