local-stats-pixel fb-conv-api

Brauciens uz Polāro loku Zviedrijā III12

Sveiki spoki!

Man ļoti gribējās uzrakstīt par kaut ko. Sākumā es domāju rakstīt pat kaut kādiem smieklīgiem atgadījumiem no manas dzīves, bet tad atcerējos, ka es tak varu parakstīt par braucienu uz Polāro loku!

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Brauciens-uz-Polaro-loku-Zviedrija-II/595635

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Brauciens-uz-Polaro-loku-Zviedrija/594824

P.s. Sorry par kļūdām, jo šobrīd nevaru skaidri padomāt, bet savu rakstīšanas un publicēšanas gribu apspiest nevar.

3. diena

Pamodos pirmais no visa bara. Gribēju vēl gulēt, bet visi krāca tā, ka izturēt nevarēju. Izvilkos ārā. Vis mitrs. Diezgan sūdīgi. Iekūru ugunskuru, uzvāriju ūdeni un uzlēju uz griķiem. Otrais pamodās gids... Mēs papļāpājam par dažādām lietām un viņš man pateica, ka šīsdienas plāns ir kāpt kalnā. Es nopriecājos, jo nekad nēsmu kāpis kalnos un vēl tādā!

Apmēram pēc stundas visi jau bija augšā.Visi paēda un lēnām sāka gatavoties kāpienam. Viens džekiņš jau pateica, ka neies, jo jūtās sūdīgi. Mēs viņam atļāvāj palikt un paši aizgājām. Mēs visi ņēmām līdzi makšķeres, jo pāri kalniem ir trīs ezeri kuros ir daudz zivis. Sākotnēji kāpiens sķita viegls, bet vēlāk sapratu, ka nav gan. Kāpiens ilga divas stundas! Beidzot uzkāpuši augšā bišku atpūtāmies. Tad atkal kāpām lejā pa otru pusi uz ezeriem. Nokāpuši lejā secinājām, ka tur ir pilns ar debīlajām skudrām! Skudras jau bija sīkums...tur bija vesels bars ar odiem kuri mums visu laiku sekoja un koda. Mēs divas stundas makšķerējām ar odiem un galu galā noķērām tikai odus... Atkal uzkāpām kāpām augšā un atkal kāpām lejā uz nometni. Vispār sākumā mums bija izvēle, ka var arī apiet kalnu, bet mēs gribējām pakāpelēt.

Atnākuši atpakaļ pamanījām, ka mūsu bāzes sargs ir ļoti, ļoti laimīgs un smaidīgs. Izrādās, ka viņš bija izdzēris visu Rīgas balzāmu un dažus aliņus. Pārējie nebija priecīgi, jo viņi tagad arī gribēja iedzert pēc pārgājiena, bet vairāk jau nekas nebija palicis. Es pats uzreiz gāju izpētīt salu uz kuras mēs dzīvojam. Es tur atradu sprāgušu ērgli un cīņas pēdas. Izstaigājies apmēram stundu sapratu, ka man vajag padirst...Nebiju dirsis trīs dienas dēļ odiem. Tiklīdz uzpūta vējš es ātri novilku bikses, atstutējos pret akmeni un spiedu, spiedu, spiedu un izpiedu rieksta lieluma sūdu. Es jutos ļoti laimīgs! Atnācu uz nometni ļoti smaidīgs ar zivi. Apēdām zivi un es secināju, ka man vēl vajag dirst! Es ļoti nobēdājos, paņēmu papīru un aizgāju aiz tuvākā akmens. Novilku bikses un sajutu, ka man ir ļoti spalvaina pakaļa! Pataustīju un secināju, ka tie visi bija odi! Es ātri spiedu un man iznāca apmēram 1 kg sūdu! Atri noslaucīju pakaļu un skrēju prom no tās vietas. Tie dumie odi man sakudo arī olas!!! Trīs dienas kasijos!

Kad jau pienāca vakars mēs papļāpājām, es pakasījos un mēs devāmies gulēt

88 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

nobijos no otrās bildes :DD

3 0 atbildēt

2. Slenderman!!! emotion

4 1 atbildēt

skaista seja :)

3 0 atbildēt

Nu skaista, skaista tā vieta! emotion

1 0 atbildēt

Haha, 2. bildē čista pēc Slendera izskaties! emotion

1 0 atbildēt

Sākumā nevarēju iebraukt otrajā bildē , tāds šķirstu un pēkšņi wtf emotion

1 0 atbildēt
i21 avatarsi21

kapēc tu savu seju slēp????   lol

1 1 atbildēt

Ānik, tiešām skaista vieta :) emotion

0 0 atbildēt

Skaistas bildes,bet ta seja....,laikam loti kautrigs....emotion

0 0 atbildēt

kāda velna pēc tev vajadzēja rakstīt par savu diršanas procesu? 

viss forši, jauks apraksts, smukas bildes un BLADĀC - sūdi. 

0 0 atbildēt

Man ļoti patīk raksti par ceļojumiem!! Ļoti labs raksts!! +++ :)

0 0 atbildēt