local-stats-pixel fb-conv-api

Bezmaksas enerģija.18

577 1

Sveicināti dārgie Spoki! Apnicis maksāt rēķinus elektrības ražotājiem? Tad ir laiks ieguldīt līdzekļus kādā no šiem izgudrojumiem. Sākumā gan iznāks dārgi, bet ar laiku atmaksāsies, jo diez vai elektrības cena tuvākajā laikā kritīsies, tā tikai ceļas. Bet ja ar finansēm tā pašvakāk, tad šeit ir arī daži izgudrojumi, kas palīdzēs ietaupīt. Jauku Helovīnu svinēšanu.

577 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Nu īsti bezmaksas jau nu gluži nesanāk, emotion  bet vienalga + emotion

21 0 atbildēt
I avatarsI

Atverot rakstu bišku ablomījos, domāju ka runa ies par koģenerāciju, saules paneļu praktisku lietošanu, vēja enerģiju( nu labi tas bija iekšā), biogāzu iegūšanu/izmantošanu a te čalis braukā ar velosipēdu un mikserē sev kokteili :D nē nu tā jau forši :D

9 0 atbildēt

Mhm, cik enerģijas saražotu 10 ķīnieši minoties pagrabā? emotion

4 0 atbildēt

bet kur to jakas enerģiju likt? mazgāt arī veļasmašīnā nevar.

0 0 atbildēt

zaļā enerģija, bezmaksas enerģija utt, tas viss ir ilūzija.

enerģijas patērīņš un dabas piesārņojums vnk tiek pārcelts uz citu vietu. tas arī viss.

uzskatāms piemērs: čalis ar dīzeļ(vai gāzes)ģeneratoru ražo strāvu lai uzlādētu savu elektromobīli un saka ka dzīvo zaļi.

otrs piemērs: rūpnīca 5 gadus izgudro elektromobīli, šo 5 gadu laikā rūpnīca ir radījusi tikdaudz co2, cik vecs benzīnmotors nekad nespēs radīt.

trešais piemērs: rūpnīca 3 gadus ražo vēja ģeneratoru, pēctam turpina ražot tam detaļas lai remontētu, tātad visulaiku lieto resursus, rada co2 utt. šī rūpnīca piesārņo dabu uz urrā, bet cilvēkiem šķiet ka vēja ģenerators ir bezmaksas enerģija

 

2 5 atbildēt