local-stats-pixel fb-conv-api

Bez cenzūras! Jaunā māmiņa parāda, kā patiesībā izskatās atgūšanās pēc dzemdībām15

115 2

Laist pasaulē bērniņu ir ļoti skaists notikums katras sievietes dzīvē, bet tas, kas notiek nākamajās dienās pēc dzemdībām, reti kuram ir zināms.

115 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Principā, te nekas nav parādīts no atgūšanās! Pampers? Wow,viens mazs nieciņš no visa lielā atgūšanās perioda.
28 0 atbildēt
Tieshaam, kas te taads iipash?! 15 minuutes interneta slavas? Turklaat es neuzskatu ka par peecdzemdibu laiku buutu jarunaa publiski, tas ir personiski, un dzemdiibas ir personiskas, un ziidaini likt socialajos tiiklos uzreiz peec dzemdibam, vispaar ir stulbi, tadas lietas tu atstaaj gjimenee, bildes taisi prieksh sevis un gjimenes, runaa par to ar saviem berniem pec tam, viiru, iespejams tuvakajaam draudzenem, bet nevis shaadi meegini paraadit cik tu esi drosmiiga, ieliekot netaa bildi ar pamperu. Karoche man tas nav saprotams.
19 0 atbildēt
Un , tapēc esmu laimīgs būt vīriešu pārstāvis. Tādas sāpes paciest ... Auch
14 0 atbildēt

pamperu problēmas jau nav tas trakākais- tas, ka nedrīksti sēdēt, jo ir šuves tur, kur dzemdībās plīsuši audi, ar pienu piedzītas karstas un sāpīgas krūtis, kuras raudādama spaidi, lai pasarg Dievs, nepiemestos mastīts un nenāktos vēl šķērēt krūtis un likt drenas. Tas viss, protams, ātri paliek vakardienā, bet kādas dienas viss ir ļoti nejauki!

12 0 atbildēt
Piedzemdē bērnu, katru mēnesi izturi vienas nedēļas nepārtrauktas sāpes un tad parunā.
3 0 atbildēt

Figņa. Tajā vietā, kur atradās mazulis, faktiski paliek apjomīga  brūce, un visas dzemdības ir tās izveidošanās process.  Un pretsāpju līdzekļus, kurus dos ievainojuma gadījumā, dzemdībās nedod, jo tas var slkti ietekmēt bērnu.

2 0 atbildēt
DIEMZEL bija domats pavisam par ko citu! Ka izlasitu komentaru uz kuru ar šo vārdu atbildēju, tad varbūt saprastu! 😆
0 0 atbildēt