local-stats-pixel fb-conv-api

Bēģļu krīzes "aizmugure" un kas mums no tās?39

375 17
Uzveru, ka man nav ne mazākās vēlēšanās redzēt Latvijā jebkāda veida imigrantus. Ne melnus, ne dzeltenus, ne krievus, ne sīriešus, ne islāmistus, pat ne budistus. Izsaku tikai savu subjektīvo viedokli, lai popularizētu alternatīvu skatu uz dzīvi un lai tie, kam vēl ausis nav galīgi aizbāztas ar batoniem, varbūt ieklausītos saprāta balsī.
375 17 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Piedod, bet izlasot teikumu: "ASV pieturas starptautiskajiem likumiem, noteikumiem, līgumiem un elementāras pieklājības normām" vien norāda uz to, ka tev ir ļoti zemas zināšanas ģeopolitikā.

15 0 atbildēt

Jā tiešām... neatkarīga Latvija pašreizējajā brīdī nav iespējama, un mums tik un tā tiks kāds no ļaunumiem, svarīgākais ir tas, lai tas būtu mazākais no ļaunumiem.Kā arī par alternatīvo enerģiju- tā ir nepieciešamība.Varbūt pašlaik viņa nav izdevīga un nafta un gāze ir lētāka, tomēr nākotnē viņa būs akūti nepieciešama.Pirmkārt, jau par to pašu atkarību- ja kādai valstij ir patrāpījušies daudz gāzes un naftas krājumi, tad vai nu viņa taisa monopolu tirgū, vai arī kāda cita lielvalsts ''izjāj'' viņu, un pēc tam izmanto viņas gāzes un naftas krājumus.Ar alternatīvo enerģiju tā nav.Otrkārt, ikviens muļķis zina, ka gāzes un naftas krājumi nav neierobežoti. Jā, nafta joprojām veidojas, taču lai izveidotos tādas naftas kabatas, lai apmierinātu pasaules piepasījumu, vajadzētu pat milijoniem gadu.Ar pašreizējajiem naftas krājumiem mums varētu pietikt 150 gadiem.Tas pats ar gāzi, tikai mums tās varētu pietikt tikai kādiem 70 gadiem.

Vispār kautgan dažās vietās tev nepiekrītu, tomēr raksts ir labs, varu redzēt, ka darbs te ir ieguldīts  emotion  

Kā arī atgriežoties pie neatkarības jautājuma, atsevišķi baltijas valstis ir tikai bandinieki lielvaru šaha spēlē(arī Eiropas Savienībā).Vispār kautkādu savā ziņā neatkarību mēs varētu iegūt tikai tad, ja mēs pārvarētu izaicinājumus mūsu un mūsu baltiešu kaimiņvalstu starpā un beidzot spētu apvienoties.

i.imgur.com/pVnaTCP.png

4 0 atbildēt
Dažās vietās pilnīgi piekrītu, bet par to, ka SSV "pieturās pie likumiem"... ASV pieturās pie tiem likumiem, kas pašiem ir izdevīgi.
3 0 atbildēt

Ideals, raksts, pievienojos Deviņvīruspēkam, ka esi uztaisijis baigi labo rakstu, gan dzivē butu toč interesanti ar tevi parunāt. Turpini veidot šadus rakstus emotion 

1 0 atbildēt

Neteikšu, ka uzskatu katru Tavu vārdu kā baltu patiesību, tomēr zināma taisnība Tev ir. Tu uzsver, ka iedzīvotājiem nav nekādas teikšanas šajā visā, tomēr visa pamatu pamatā ir strādnieki, diemžēl cilvēkam iebarosi visu ko vajadzēs un viņi palausīgi strādās tālāk. Tātad tautai pašai nav nekādas varas savas nekompetences dēļ.

Tas ir ļoti dabiski kā cilvēki reaģē uz šiem "bēgļiem", visi ir dzīvi cilvēki un neviens nesamierināsies, ja pie viņiem vedīs mājās terroristus, izvarotājus, slepkavas, utt. Kāpēc, lai nemēģinātu cīnīties pretīm? 

Es nezinu cik dumjam jābūt, lai balsotu par Vienotību, ZZS vai Saskaņas centru(ja nav attiecīgās tautības). Kā saka, ko sēsi to pļausi. 

1 0 atbildēt

d... jums tur ir )))

0 0 atbildēt

Vecozēn, perfekts, analītisks raksts! Būtu interesanti ar Tevi papļāpāt pie alus kausa vai cigāra un viskija.  emotion 

0 0 atbildēt

Man nav iebildumu pret tiem bēgļiem kuriem ir nauda un kuri te nāk dzīvot un strādāt , bet man te nevajag kaut kādus ceļojošus teroristus. Tas ir mans mazais viedoklis.

0 0 atbildēt

Protams, ka šeit apakšā ir arī nafta, jeb citiem vārdiem sakot "tas ir tikai bizness", bet analizējot jaunā gada notikumus izskatās, ka  šeit darbojas arī kāds cits daudz ļaunāks plāns. Kāpēc? Tāpēc, ka tik masveidīgu un globālu bardaku tups pretekļu bars nav spējīgs realizēt bez centralizētas koordinēšanas. Arī policijas aizdomīgā pasivitāte, liecina, ka ir bijusi pavēle neiejaukties. Un arī masu mēdiji aizdomīgi laicīgi bija pabrīdināti klusēt, jo savādāk, kāds mazais būtu noteikti pamanījies uzķert un izpļāpāties. Utt.

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt
Politika!
0 0 atbildēt

Nu ....tas nav tik viegli izdarāms, humāni tas nebūtu. 

Un tad viņu vietā stāsies kāds cits. Nav labā bez ļaunā!

0 0 atbildēt

"Uzveru, ka man nav ne mazākās vēlēšanās redzēt Latvijā jebkāda veida imigrantus. Ne melnus, ne dzeltenus, ne krievus, ne sīriešus, ne islāmistus, pat ne budistus."

Autor, kā Jūs tiekat galā, ka Jums jāelpo gaiss, ko piesmidrinājuši melnie, dzeltenie, krievi, sīrieši, islāmisti un budisti savās zemēs? Un vējš tagad šo gaisu atpūtis līdz Jūsu mājai.

0 0 atbildēt

Bļin, ku labs raksts!

tencinu.

0 0 atbildēt
Saki krievi vainīgi? A kapēc bēgļu krīze tika pieņemta pirms Krievija iegāja sīrijā un uzņemt bēgļus piedāvāja štatiņi??? Kurai karājās lieki 17 trilijoni$ "mazs" parāds? Tā pēkšņi viņa ir galīgā dīrsā, negrib to izrādīt, līdz ar to korumpē propagandu, bet palīdz eiropai bēgļu krīzē!! Cik cēlsirdīgi.(vai tik viņai no tā visa nau izdrvīgi) daaaaa marionešu bars!!
1 1 atbildēt

BEIDZOT! Beidzot kaut kas sakarīgs un pārdomāts raksts par bēgļiem(+ vel nedaudz no šā un tā), migrācijas krīzes cēloņiem, nevis vienkārša ''atvemtas '' domas par bēgļiem ,kas 24/7 lasāmi visos populārajos ziņu avotos un to komentāros, bet visi to sauc par ''SUBJEKTĪVU ''viedokli!

0 0 atbildēt

Tu jau atkal brauc iekšā "žīdmasonu sazvērestības teorijās"...  emotion 

Tā kā Tu atreferē atvemtu propogandu, bet es izmantoju savu galvu pasaules ģeopoliskās situācijas analīzei, tad mums strīdēties ir pilnīgi bezjēdzīgi...

Davai daram tā:

Saderam ka KARA EIROPĀ(ES teritorija, Baltijas valstis ieskaitot, kur NATO karos ar Krieviju) vismaz tuvākajos 20 gados NEBŪS. Esmu gatavs likt savu mēneša algu- 1000 EUR. Ja Tu liec pretī lielāku likmi - OK, cena runājama...

Lūdzu precizē savu likmi un nosaki aptuvenu datumu kad karš sāksies. Kaut rīt ejam pie notāra un apstiprinam līgumu...  emotion 

1 2 atbildēt

"Krievu VATE" un bēģļi ir tikai SEKAS, un viņu siššana neko neatrisinās. Man, personīgi, pret krieviem (amerināniem, sīriešiem un citām tautām) nav pilnīgi nekādu iebildumu. "Kremļa mafija" ir cits stāsts... ASV naftas mafija atkal cits stāsts...

Nevajag JAUKT JĒDZIENUS!

1 2 atbildēt

Es arī nekad neslēpju savu "proamerikānisko" noskaņojumu... Un arī savu "proeiropisko" noskaņojumu neslēpju...

Un nekad nesaku ka "ASV" vai "ES" visu dara pareizi... Vienkārši vecās demokrātiskās pasaules kopējais "virzības vektors" pierāda savu efektivitāti. Ir brīži, kad labi laiki, nauda un vara aizēno veselo saprātu, bet kopumā sistēma darbojas.

Ja skatās uz faktiem, un tos pareizi interpretē, nevis atgremo visa veida propogandu...

1 3 atbildēt