local-stats-pixel fb-conv-api

Augi jūt sāpes. Vai tiešām?25

322 4

Šis netiešā veidā būs kārtējais raksts priekš manas vegānu rakstu sērijas. Diskutējot ar cilvēkiem par vegānismu bieži sanāk saskrieties ar argumentu ka arī augi jūtot sāpes, līdz ar to mana ētika ir nepareiza. Tad nu mēģināsim uz visu paskatīties smalkāk un paanalizēt šo argumentu.

322 4 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

EEDu visu!!

6 0 atbildēt

Lai izdzīvotu ir kādu jāsāpina.Ir cilvēki, kam patīk sāpinat un ,kam to darīt nepatīk.  Piemēram , ir cilvēki ,kas pazemo ,lai piebarotu savu ego un savu paspārliecinātību. Viss dabā ir ta iekārtots ,lai veidotos mehānisms ,kas kādam dod un kādam atņem un otrādi. Ēdot gaļu mēs sev vienkāršojam dzīvi ,izklausās neticami ,bet tā ir . Apēdot mazumiņu gaļas mēs saņemam nepieciešamo dzelzs un citu fermentu devu , tādejādi mēs patērējam tikai vienu reizi ,bet iegūstam daudz vairāk. Nu, bet tā ir katra darīšana ,kā attiekties pret augiem.

5 1 atbildēt

Un ko man tagad darīt? Neēst zaļumus?emotion

2 1 atbildēt

 

Un? ēršķos arī nervi ir? Ja es rozi griezīšu nost ko viņa ar ērkšķi iesāks?  Tā nav aktīva aizsardzība, sāpes joprojām joprojām neko nedos. 

2 1 atbildēt

Ja govij iekrāmē ar bomi pa ragiem, tad viņa arī vairs nepretojas.

1 0 atbildēt

 

Tev nevajaga gaļu, olas vai pienu lai izdzīvotu. Tu vari dzīvot un būt veselīgāks neēdod dzīvnieku produktus. Tas ir zinātniski pierādīts un praksē pierādīts. 

1 0 atbildēt

Nu labi neēd gaļu, bet olas kādēļ nē, es laukos no cilvēkiem viņas pērku, vistas ārā skraida? Es viņām ļaunumu nodaru? Un tu saki, ka ar augiem ir lētāk, piemēram 10 olas māju 1.50 +1kg kartupeļu. Maksimāli tava maltīte izmaksās +-2 - 2.5 eur. Tu, no tīras augu valsts, nevari nolikt neko tik, pat vērtīgu un garšīgu pretī par tādu pašu cenu.  Soja ? Ir kaut kas, kas garšo sliktāk, kā soja(kam ir gadijies nopirkt desu ar lielāku sojas daudzumu sapratīs) .

Un, piemēram, palasi :http://www.healthline.com/health/milk-almond-cow-soy-rice Teorētiski govs piens ir un paliek labākais, ja vienīgi negribi svaru mest nost. Un man patika šitas citāts: Con: Too much soy may be a problem for those with thyroid disease or other conditions. A 2008 Harvard study showed that higher intakes of soy-based foods caused fertility problems and lower sperm counts.

1 0 atbildēt

 

Mēs esam izauguši no "izdzīvo stiprākais"  Cik inteliģenti mēs esam, ja sevi salīdzinam ar lauvu? Tak ejat dzīvot mežā un uzvedaties kā dzīvnieki.  Malacis, 2 ēdienus nosauci - neviens nav vegānisks emotion  

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt