local-stats-pixel fb-conv-api

Atver un izlasi, kāpēc Nobela balvas ceremonijā raudāja Norvēģijas kroņprincese!5

Pirmdien, 10. decembrī tika aizvadīta ikgadējā Nobela balvu pasniegšanas ceremonija. Kā katru gadu balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklē daudz prominentas personas tajā skaitā trīs bērnu mamma, Norēģijas kroņprincese Mete Mārita, kura Miera Prēmijas pasniegšanas brīdī nespēja valdīt asaras. Kas tad notika?

Oslo notiekošajā ceremonijā tika pasniegta Nobela Miera balva jeb Nobela Miera Prēmija, kuru šogad savā starpā dalīja divi cilvēki- Doktors Deniss Makvedžs un Nādia Murada. Brīdī, kad Nādia runāja emocionālu un spēcīgu runu par seksuālo vardarbību kroņprincese cīnījās pret to, lai sāktu raudāt, knapi valdot asaras. Nādija ir bijusī ISIS jeb Islāma valsts seksa verdzene, kura pārdzīvojusi šo maigi sakot nelāgo dzīves posmu. Savukārt, Doktors Makvedžs cīnās pret seksuālo vardarbību kā ieroci karā un bruņotos konfliktos.

Citas Nobela prēmijas tika pasniegtas Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā.

20 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
?
3 0 atbildēt

...labāk vajadzēja uzrakstīt, kas īsti bija Nobels! emotion 

1 0 atbildēt

nobela balva ,tāpat kā trīszvaigžņu ordenis nir padarīts par apsmieklu..trīszvaigžņu ordeni freiberga deva kuram katram ,nobela prēmiju saņēma tādi lopi kā obama ,buš s un citi slepkava s,kuri to visu sauca par demokrātiju..tad paliek vēl  zinātnieki ,bet kā izrādā s arī tur viss nav tīrs..

0 0 atbildēt

Princesei sākās seksuālās fantāzijas.

0 0 atbildēt