local-stats-pixel fb-conv-api

«Atšķirība starp vīrieti un sievieti»: 1995. gada skaidrojums no Deiva Berija9

303 1

Ir pagājuši jau 23 gadi, bet šis skaidrojums joprojām riņķo pa internetu! Vai esi jau to izlasījis?

Atšķirība starp vīrieti un sievieti.
Pieņemsim, ka vīrietim, kuru sauc Rodžers, patīk sieviete vārdā Elaīne. Viņš uzaicina viņu uz filmu, viņa pieņem uzaicinājumu, un viņi pavada kopā ļoti labu laiku. Pāris dienas vēlāk viņš uzaicina viņu uz vakariņām, un atkal viņi pavada ļoti labu laiku kopā. Viņi turpina regulāri tikties, un pēc laika vairs nesatiekas ne ar vienu citu.

Un tad vienā vakarā, kad viņi brauc uz mājām, Elaīnes prātā iešaujas doma, kuru viņa neapdomājoties izsaka skaļi: «Vai Tu saproti to, ka šovakar aprit tieši seši mēneši, kopš mēs esam sākuši tikties?» Un tad mašīnā iestājas klusums. Priekš Elaīnes tas šķiet kā ļoti skaļš klusums. Viņa domā pie sevis: «Ehh, diez vai viņu tas uztraucat, ka es to pateicu? Varbūt viņš vienkārši gribēja satikties bez saistībām un tagad domā, ka es mēģinu viņu ievilkt attiecībās un likt viņam darīt to, ko viņš nemaz negrib un par ko nav nemaz drošs.»

303 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

 emotion  taisnība vien ir.

5 0 atbildēt

emotion emotion emotion emotion emotion

3 0 atbildēt

  Līdz asarām  emotion ,jo tā ar tām meitenēm ir.Bet par to gan ierēcu ,ka rodžers štukos,vai viņa ir zirgs  emotion    emotion ++

1 0 atbildēt
Bédígi(
0 0 atbildēt
👍😁
0 0 atbildēt

Tā arī ir !

0 0 atbildēt
Es laikam esmu pārāk emocionāls un līdzīgi kā sieviete pārdomāju ilgi vai neesmu ko izdarījis nepareizi, vai citi cilvēki nepadomāja ka esmu jocīgs utml.
0 2 atbildēt