local-stats-pixel fb-conv-api

Atrod iepriekšējās DZĪVES līķi!!!153

3099 37

Šis raksts būs par kādu zēnu, kurš būtībā reinkarnējās. Fakti, pierādijumi un vēl lietas, kas liek pasaulei domāt, ka tā patiešām ir noticis emotion

Komentāros lūdzu nerakstīt - aij, mēsls, izdomājums, nebrīnaties, ka neredzēsiet mazā vārdu. Pirms ko tādu rakstat, iedomājaties sevi un savu ģimeni šādā situācijā.

3099 37 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Kaut es atrastu savas iepriekšējās dzīves līķi... :D :D :D 

4 0 atbildēt

Nesen noskatījos filmu, kas balstīta uz patiesiem notikumiem "Heaven is for real", tur bij stāsts par puiku, kurš smagi saslima, un viņam bija nepieciešama operācija. Operācijas laikā viņa gars itkā izceļoja no ķermeņa un viņš redzēja ko dara viņa vecāki tajā brīdī. Pec operācijas, viņš stāstīja brīnumu lietas, savam tēvam teica, ka saticis vectēvu, un mammai, ka viņam ir vēl viena māsa (māte bija zaudējusi bērnu grūtniecības laikā). Vēl stāstīja, ka saticis Dievu utt. Jāsaka, ka viņa Tēvs viņam neticēja sākumā, ka tas ir iespējams, lai gan viņš bija mācītājs. Nezinu cik tas tā reāli, bet nu vispār būtu interesanti, ja tā tiešām būtu.

4 0 atbildēt

Šausmas, kā es tā varēju kļūdīties - dzimumzīmes ;) haha

4 0 atbildēt
Tad jau sanãk kad ieprēkšējã dzīve man iešãva pa bumbãm! :D
4 0 atbildēt
Man tad kāds kājā un kakla aizmugurē bij iešāvis!
4 0 atbildēt

Bij ari par puiku ,kas stastija ka dzivojis ar brali un masu(laikam ) vieta kur lidmasinas celjas gaisa (ari nolaizas)pa juras krastu.To vietu atrada, kur tiesam lidmasinas izmantoja pludmali par skrejcelju. Aizbrauca uz turieni un pec puikas atminjam atrada maju kur vins bija dzivojis .Vietejie vel atcerejas to gimeni .Bija tas laikam Anglijaa .

3 0 atbildēt

Interesanti.  emotion 

3 0 atbildēt

pscemotion

3 0 atbildēt

shie raksti ir no tiem portaliem kur tiek taisitas maksligas sensacijas, jo ka jau musdienas viss notiekas, vairak sekotaju vairak naudinjas kontaa... nevelti taads Youtube pilns ar visaadaam sazveerestiibas teorijam, citplanetieshiem starp mums, uz menes un marsa un veel visadaam pecnaaves dziiveem utml., tas ir tas kas cilvekiem interesee un respektiivi vieglaakais pelnas avots, gluzhi kaa spokiem portaals... domajat nepelna naudu ar juusu rakstiem, jaa veel pelna... jus dabujat nekam nederigus cepumus un liimenus bet portaala ipashnieks vai iepashnieki gust no taa labu naudinju... taisiet savus sensaaciju portaalus vai taisiet video un pelniet, viss atkariigs no juusu fantaazijas un prasmes visu korekti salikt kopaa.

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Intresanti un mistiski tiešām!! emotion

3 0 atbildēt
AJ avatarsAJ

Cool story bro .

2 0 atbildēt
Nu vispar ja tu so nebutu izdomajis tad ari neuztrauktos ka lads var neticet. Teksts bija izdomats suds, ludzu pasaki avotu no kura nemi info un nemsu vardus atpakal.
2 1 atbildēt
galvaskausa kreisajā pusē, bet bildē galva ir pagriesta pa kreisi, bet tur ņi***a nav? I call it bullshit.
2 1 atbildēt

Es jau protams ticu par atdzimšanu.

Bet man ienāca galvā jautājums.. - Varbūt man kāds izgrieza vēderā caurumu iepriekējā dzīvē?

Vienkārši man ir dzimumzīme ( līnija ) kas iet no nabas varteikt līdz pat dzimumorgānam.

emotion nēemu tādu redzējusi citiem...

1 0 atbildēt

Dzimumzīmes nozīmē nāvīgas vai ļoti lielas rētas iepriekšējās dzīvēs - jo vairāk dzimumzīmju - jo vecāki esam :)

1 0 atbildēt

Atļaušos apšaubīt šī rakstiņa ticamību, jo ieguglējot šīs abas bildes (katrs var pārliecināties!), iznāk, ka tām nav nekā kopīga, abas bildes ir atrodamas internetā nopērkamo bilžu katalogos un zēns ir vienkārši modelis... Šķiet, ka autors ir ilustrējis leģendu ar vienkārši internetā piemeklētām tikai 2 bildēm, jo trešo veido abu statiska kombinācija... starp citu, arī skelets izskatās manāmi vecāks, kā drīkstēja būt, un varētu būt arheoloģiskajos izrakumos bildēts.

Varu manīt savas domas, ja autors uzrādīs ticamu avotu ar plašāku info, jo principā šādu situāciju uzskatu par iespējamu. 

1 0 atbildēt

Šim stāstam ir vismaz 12 gadi. Ja kas.

1 0 atbildēt

Nēēeee, absolūti neizskatās jau pēc divām Googlē vai Bingā atrastām bildēm. Gandrīz vai varu apzvērēt, ka to puišeli interneta plašumos esmu redzējis un skeletu Ilustrētajā Zinātnē arī. Pie tam, kur tad bildes ar cirvi, dzimumzīmi, galvaskausu no traumētās puses, utt.?

Vienā vārdā: FUFELIS!!

1 0 atbildēt

Ja nu Viņš nogalināja to cilvēku ,bet mēģināja novelt vainu uz to ka tas ir Viņš iepriekšējā dzīvē ? 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »