local-stats-pixel fb-conv-api

Atklāti TRAKĀKIE NOSLĒPUMI, kuri var izbojāt cilvēku dzīves14

369 2

Ko darīt, ja esi uzzinājis kādu noslēpumu, kurš varētu izbojāt citu cilvēku dzīves, ja tiktu atklāts? Daži cilvēki noslēpumu atklāj, sagraujot citu personu laimi vai vienkārši neļaujot cilvēkam izsprukt no soda par padarīto, citi - tur doto solījumu, lai cik traks, nelegāls un slims šis noslēpums nebūtu.

Turpini lasīt un uzzini, kādi ir trakākie noslēpumi, kurus cilvēkiem nacies paturēt! Brīdinu, ka daži no šiem ir pat ļoti nepatīkami un biedējoši!

369 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Viss jau varbūt arī nav jāzin, ne tikai par TUviniekiem, bet vispār...

9 0 atbildēt
Saprotu. Katram cilvēkam ir savi skeleti skapī.
6 0 atbildēt
Nelikās nekas traks...
4 0 atbildēt

Tada ir dzive ... emotion 

4 0 atbildēt
👍interesanti
4 0 atbildēt
Myb it's just me 😂
4 1 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu glabā kādu noslēpumu?

Cits variants: Citu glabāju, savējos ne pārāk, jo man vnk pox.

3 0 atbildēt
galvenais nemīzt ne mirkli
2 0 atbildēt
Anonimitāte ir laba lieta emotion
1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu glabā kādu noslēpumu?

Cits variants: Ja man kāds noslēpumu uztic, es nevienam to nestāstu. Ikdienā es cenšos domāt par citām lietām, tādējādi panākot to, ka noslēpums tiek pilnīgi aizmirsts.

1 0 atbildēt
👍
0 0 atbildēt

Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īsa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

0 0 atbildēt