local-stats-pixel fb-conv-api

Asins fermas šaušelīgais stāsts60

1494 8

Pasaulē norisinās tik daudz prātam neaptveramu lietu, ka mums pat grūti iedomāties par tām savā ikdienas steigā. Bet tāda nu ir realitāte.

1494 8 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

un man skolā ceturdien ir donoru diena.....emotionemotion

107 3 atbildēt

Salīdzinot ar šo Latvija šajā ziņā ir zelta bedre - Brīva diena,jogurtiņi,2ls,kārumsieriņi un vēl esi kādam palīdzējis,ideāli.

94 3 atbildēt

Tiesam labs raksts,bija prieks,ka atveru emotion +

50 3 atbildēt

Atver acis...

Gan jau zem daudziem ārzemju darba piedāvājumiem kas tāds slēpjas

18 0 atbildēt

es zinu stastu kas notika Griekija sen atpakal, jauns virietis kluba iepazinas ar skaistu meiteni un aizgaja pie vinas taja pasa nakti pie vinas, lai ,nu jus saprotat ko daritu un pazuda.velak taja pasa dzivokli tika vins atrasts miris un ar izgrieztiem organiem . tadel viriesi-uzmanieties no skaistulem....jo ko var zinat kaa tas beigsiesemotion

kur atradas dzivoklis, zinaja noslepkavota viriesa labakais draugs, jo vina pats aizved saldo pariti uz turieni ar masinu, noteikti tas draugs ilgi sev parmeta....

17 0 atbildēt

kad biju maziņš vienā no rīgas slimnīcām maita, urologs centās pārliecināt mūs, ka man ir viena ļoti slikta niere un, ka to labāk būtu izoperēt. vēlāk noskaidrojās, ka tā patiesībā bija ļoti laba, pat virs vidējā. uzminiet, vai tā bija tikai kļūda, vai arī orgānu tirgonis?! vēlāk aizbraucām pie dziednieces, tur viņa mums visu apstāstīja un pat izteica pieņēmumu, ka viņš bija orgānu tirgonis. lieki teikt, ka mēs viņai neko par to pat neteicām.

13 0 atbildēt

fui izlasot man slikti palika

6 1 atbildēt

Labs raksts, mazliet gan baisi palika iedomājoties to visu..

+ ieinteresēja arī tā grāmata

2 0 atbildēt

šitais vēl nav nekas, salīdzinot ar tiem, kas ar to nodarbojas GADIEM un paaudzēm. ķīniešu mafija ir lielākā orgānu tirgotāju organizācijām pasaulē. tā tikai par pāris milj$ atpaliek no krievu mafijas, kas pārdod narotikas. nez, kur viņi to visu ņem? emotion

2 0 atbildēt

Well kur pieprasījums tur piedāvājums ! 

2 0 atbildēt

Nu kā var ko tādu nodarīt citiem! Nebeidz pārsteigt cilvēku nežēlība un alkatība...

2 0 atbildēt

Tāpēc man laikam nepatīk iet uz analīzēm jo dziļi sevī jūtu ka tāds cilvēks mājo jebkurā no viņiem. emotion

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu!

1 0 atbildēt

cienīgs sižets šausmu filmai emotion emotion

1 0 atbildēt

Labs raksts!emotion

1 0 atbildēt

ne tikai tādas lietas vien ar viņiem dara droši vien, šis jau ir salīdzinoši maigi. man vairāk jautājums, kā cik saprotu tas Indijā notiek, kā tur vispār ar asinīm var kaut ko nopelnīt? un kā tas var atmaksāties, jo kkas jau jābaro tiem cilvēkiem lai atjaunojas asinis..

0 0 atbildēt

Protams, būtu rakstījusi,ka nevaru saprast un noticēt, ka cilvēki mēdz būt tik ļauni un bezsirdīgi radījumi, bet melošu,jo visiem jau sen zināms,ka arvien vairāk cilvēku kļūst nežēlīgi, it īpaši,ja tajā ir iesaistīta iespaidīga naudas summa.

0 0 atbildēt

es gribēju nodot asini... bet mani izbrāķēja... pārāk plānas vēnasemotion

0 0 atbildēt

Fūu, man palika auksti, sāku vairāk un izteiktāk elpot, bail palika. Tas ir cilvēku idiotisma viens no zemākajiem līmeņiem. Kur tik stulbs var būt? sirds laikam viņam pašam nebija, ka tik drausmīgi var izrīkoties.

0 0 atbildēt

Labi kaut ko noziedot no sevis lai glābtu un palīdzētu citiem. emotion

Par rakstu viennozīmīgs +

2 2 atbildēt