local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko sievietes ir labākas par vīriešiem47

573 28

Šo sarakstu var izstiept līdz bezgalībai. Visu priekšrocību uzskaitījumam nepietieks vietas, bet pats galvenais varētu būt sieviešu futbols. It kā tas pats sporta veids, bet pavisam kas cits. Mazāk vardarbības un labākie spēlētāji nav nolaizīti, pārvērtēti, superseksīgi staigājoši reklāmas stendi, kas pēc spēles beigām iekāpj jaunākajā Ferrari, lai pagozētos pie kluba ar vairākām modelēm. Iedomāsimies uz mirkli šādu ainu. Un tagad pamēģiniet iedomāties to ar sievieti.

Vai tiešām sievietes ir labākas? Tas var būt tik pat eksistenciāls jautājums kā, kas bija pirmā - vista vai ola. Taču šeit tiks sniegti svarīgi iemesli sieviešu pārākumam. Domājat, ka tas ir vājais dzimums? Tā ir maskēšanās. Taktisks aizsegs, lai nepamanītu nodzīvotu ilgāk par vīriešiem. Turklāt sievietes ir skaistas. Uz viņām lieliski izskatās dārgakmeņi, rotaslietas un gredzeni. Ar dārgakmeņiem rotāts kronis karaļa galvā būs lielisks, bet karalienes tomēr labāks. Kāpēc gan neatzīt, ka sievietes ir labākas (ne jau tāpēc, ka futbola beigās varētu mainīties ar krekliņiem) ?

573 28 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Neviens dzimums nav labāks. Katrs ir unikāls un ar savu konkrētu uzdevumu šajā pasaulē. Cik var šito melzt kas ir labāks? Uz pasaules ir divi dzimumi ne jau vienkārši tā.

35 0 atbildēt
Ja veči neriskētu diezvai sievietes dzīvotu tik ilgi.
24 0 atbildēt
Vīriešiem intelektuālais potenciāls ir koncentrēts un fokusēts uz eksistencionālo nolūku un lietām, kas galvenokārt kalpo praktiskām nolūkam, tajā pašā laikā tas ir "mazāks" jo smadzenes nav tik jūtīgas, ja uz tematu ne koncentrējas. Sievietēm šis potenciāls, savukārt, ir "lielāks". Smadzenes sasūc gandrīz visu, kas mētājas apkārt. Rezultātā sievietes šķiet daudzzinošākas un spēj runāt par vairāk tēmām. Stereotips, ka sieviešu smadzenes it "putra" jeb "ziņu visu bet konkrēti gandrīz neko" nav radies no zila gaisa. Tāpat kā stereotips, ka vīrieši ir dzīvnieciņi mudaki un "Tev interesē tikai automašīnas, ar tevi parunāt par citām tēmām nevar".
17 0 atbildēt

Nu jāsaka, ka ir jābūt izcili stulbam cilvēkam, lai uzrakstītu šādu rakstu. Kas ir tas ir. Kā arī tas, ka ola nu nekādīgi nevarēja būt pirmā, tas tā kā normāli domājošiem cilvēkiem pēc pārdomu brīža ir skaidrs. Varat palasīt arī netā. 

Var jau dažādi cildināt sievietes, un arī vajag, bet pateikt ka viens dzimums ir labāks par otru? Sievietes nevar iztikt bez vīriešiem vai otrādi? Vai arī vīrietis un sieviete nevar iztikt viens bez otra? 

Tik pat labi es varētu sākt bakstīt savus faktus, par to ka vīrieša prāts darbojas racionālāk un statistiski inženierzinātnēs vīriešu ir vairāk, par to ka vīrietis ir spēcīgās par sievieti, par to ka sievietēm ir daudz grūtāk tik vaļā no atkarībām...

17 2 atbildēt

Mīnuss rakstam! Galīgi bez nozīmes un konteksta. Katrs ir indiviuāls un savādāks, neviens nav labāks vai sliktāks, par kādu citu. Šie fakti nepadara nevienu labāku vai sliktāku. emotion

14 0 atbildēt
Trijos vārdos - ne ar ko. Neviens nav labāks neparvienu. Ir tikai cilvēks, kuram ir savi dotumi, atšķirīgi no citiem, bet tie tapēc nepadara labāku. Par to cik katrs ir morāli lielāks vai mazāks lops ir pavisam cits stāsts un tāpat nedomāju, ka saistīts ar dzimumu...
12 0 atbildēt

 emotion  Ak, die! Komentāri ienkārši iespārda. emotion  Galvenais, ka visi negatīvie komentāri, pieļauju pēc nikiem, nāk no vīriešu puses. Atslabinieties, tauta! Vai tiešām viss, ko lasāt ir jātuztver tik nopietni, īpaši spoki.lv ? emotion 

9 0 atbildēt

Nekas būs ārī par to ar ko vīrieši ir labāki par sievietēm, bet tev šķiet, ka to nemaz nevajag! Nespēja uztvert humoru ir zema intelekta pazīme

8 0 atbildēt
Šis raksts nekam neder. Kas viņu ir veidojis 13 gadus veca meitene kas ienīst vīriešus jo vakar viņu pameta draugs? Jā veido rastu tad vismaz ticamu informāciju salasi kur fakti? Nekā tur nav. Un starp citu kāpēc sievietes dzīvo ilgāk. Jo vīrieši, pamatā, dara visus melnos,grūtos, fiziski smagos darbus kas bojā veselību! Un paskatīties vēl 1 un 2 pasaules karš kur cik daudz jaunu vīru mira aizstāvot savas sievietes un dzimteni!
9 1 atbildēt

Mazāk pīpe nekā vīrieši?

Pasatigā pa Rīgas ielām, uz katra stūra, ar savām tievajām cigaretēm.

9 1 atbildēt
Neviens nav labāks vai sliktāks.Katrs ir individuāls.
7 0 atbildēt
Nu švaki pamatojumi, pat ļoti. emotion
6 0 atbildēt

Stulbi steriotipi. emotion 

6 0 atbildēt

Sievietes nav labākas par vīriešiem, dēļ tā, ka kāds kaut ko tādu pieņēma, visi arī tā sāka domāt.

5 0 atbildēt

Bet ir viens savāds fakts. pasaules top 50 biljardistu vidū nav nevienas sievietes. kāpēc?

4 0 atbildēt

Tev sieva palīdzēja rakstu taisīt? emotion Vienkārši baigi labs. emotion 

4 0 atbildēt

Bez vīrieša sēklas uz zemes nebūtu neviena cilvēka, vīrietis ir cilvēces radītājs, domāju, ka ar to viss ir pateikts.

4 1 atbildēt

par iepirkumu sarakstiem ,vienmēr ierēcu,kad kāda caca ar to pa veikalu nēsājās vai kāds ,kuram sieva to iedevusi, ja galva ir paredzēta tikai cepures nēsāšanai,tad vajag arī sarakstu, es parasti visu,ko man vajag atceros un nopērku, neko nepierakstot..... pārtieku ne tikai no alus un čipsiem...

3 0 atbildēt

Ar skaistumu un savām jūtām, sievietes ir burvīgas   emotion  Katrs ir tāds kāds viņš ir esmu hetero - [ seksuāla pievilcība uz pretēja dzimuma cilvēkiem: sievietei uz vīrieti un vīrietim uz sievieti ] un mīlu sievietes, bet neuzskatu, ka viens vai otrs dzimums ir sliktāks, katram ir savi plusi. 

2 0 atbildēt

2. par sāpēm mīts. Ilustrētajā zinātnē reiz bija ielikti pētījuma rezultāti, ka tomēr vīrieši sāpes pacieš labāk nekā sievietes.

2 0 atbildēt