local-stats-pixel fb-conv-api

Ar 2 jautājumu palīdzību, šis komiķis netīšām izjauca vairākas attiecības7

192 1

Skotu komiķim Danielam Slosam ir paveicies ne tikai ar lielisku humora izjūtu, bet arī ar to, ka «Netflix» izvēlējās tieši viņu, lai uzfilmētu viņa stand-up šovu.

«Vai Tev kādreiz ir bijušas attiecības, kurās Tu jūties iestrēdzis un nevari tikt ārā, tāpēc izvēlies tajās palikt, jo tā ir vieglāk? Viss, ko es gribu prasīt - vai esi sevi pieķēris pie domas, par to, cik gan vienkāršāka dzīve būtu, ja Tava otrā pusīte nomirtu? Un ne jau tāpēc, ka Tu gribi, lai viņa vai viņš nomirst, bet tikai tāpēc, ka tas būtu vieglākais veids kā tikt ārā no tām attiecībām.»

 
192 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Cilvēki pastulbi, kaut kāds zema līmeņa komiķis viņiem, redz, atvēris acis!!!
16 0 atbildēt

Cilvēki mūsdienās ir tik iedomīgi, ka svarīgākais ir atrast MAN ideālu partneru. Tādu, kurš būtu pietiekoši labs superīgajam MAN. Bet domāt par to, lai audzinātu sevi tādu, kurš vispār kādam ir derīgs, cilvēki nevēlas. Tā šie "IDEĀLIE" skien pa pasauli veselām masām un maina partnerus, jo visi ir pārāk slikti. Un šāds komiņis viņiem nevis pasaka patiesību - "sāciet strādāt ar sevi!", bet gan prasa, vai tiešām esat atraduši īsto puzlīti perfektajam sev? Un tad atkal daļa attiecību pajūt, jo visi ideālie meklē sev labākas otras pusītes.

8 0 atbildēt

Sākumā jāiemācās mīlēt sevi un justies labi vienatnē! Negaidīt, ka kāds cits atnāks un darīs tevi laimīgu, bet būt laimīgam pašam. Tad otrs cilvēks būs lielisks papildinājums tavai dzīvei, nevis obligāta vajadzība. 

2 0 atbildēt

Labi pastrādāts!

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Te iet runa par pakaļu? emotion

0 0 atbildēt