local-stats-pixel fb-conv-api

Adidas jaunais sieviešu apģērbs ar PSRS simboliku32

181 0

Vācijas sporta preču ražotājs adidas radījuši jaunu sporta stila kleitiņu sievietām ar PSRS (USSR, CCCP) simboliku. Kleitas aptuvenā cena ir ap 100 ASV dolāriem un radīta par godu Pasaules čempionātam futbolā, kas šogad notiks Krievijā.

Uz kleitas redzams uzraksts USSR un PSRS ģērbonis, kas Lavijā atzīts par PSRS totalitārā režīma simboliku un tā lietošana (valkāšana) publiskās vietas ir aizliegta.

Asprāši jau interneta piedāvājuši adidasiem izlaist arī šādu kleitiņu ar nacistiskās Vācijas simboliku.

181 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Jā, šo vakar ziņās redzēju un pilnībā pievienojos viedoklim, ka tik pat labi var krekliņus ar svastikām drukāt. Es tādu pirktu emotion

35 0 atbildēt

Jā vēl vajag produktus: ADIDAS = GULAG, ADIDAS = AUSCHWITZS.... tur arī cietumsargi futbolu spēlēja....  

27 0 atbildēt

Staļins un Hitlers gan jau kapā griežās

16 0 atbildēt

Ko tik naudas dēļ neizdarīsi. Adidas (un tā pakaļdarinājumi) tak vienmēr ir bijis iecienītākais urlu ietērps svētkiem, tad nu tagad Adidas kāš piķi izdabājot pieprasījumam. Tikai viņi aizmirsuši, ka urlām ar maksātspēju ir pašvakāk, un 100 USD varētu nebūt pa kabatai.

14 1 atbildēt

vēl tikai trūka Putins uz lāča

11 0 atbildēt

"SPORT macht frei" 

9 0 atbildēt
visas izskatās slikti, uzrakstu dēļ.
7 0 atbildēt
Reiha kreklu es nopirktu, bet to krievu mēslu var izmantot tik vien kā grīdas lupatu.
7 0 atbildēt

Ļoti labi, pasūtināju 2, man tieši kājslauķis un grīdaslupata bija vajadzīgi! emotion

7 0 atbildēt
Un to modeli aizsuutiit pie Indiesiem
4 0 atbildēt

EUROPA ZIME TA IR KA NEZIN VESTURI TAGAT TASI RIRRR LOOOLL

3 0 atbildēt

Redz,tai pašā fāterlandē,naciķu partiju aizliedza,bet komuņagu nē... Mums saeimā sēž 19% komunistu,resnām žopām un nevienam par to ne silts,ne rūtains...vot tas reāli besī emotion 

3 0 atbildēt
Būs pirktākā prece Krievijā.
3 0 atbildēt
Garām.
2 0 atbildēt

Kāda starpība, neizskatās tik šausmīgi, ja būtu iespēja, tad arī reihstāgu vilktu. Cita lieta ir šī apģērba cena. Bet nu nedrīkst taču visu laiku tagad brēkt no tā, ka uz kaut kāda apģērba gabala ir kaut kāda simbolistika vai valsts. Jā, tas nesen notika, bet arī tas nu jau ir vēsture, laiks aizmirst nevis brēkt. Varbūt tad arī Napoleona torti nesauksim tās īstā vārdā, jo Napoleons nogalināja daudzus cilvēkus kaut kad agrāk? Nebūtu ne vainas, ja sāktu parādīties arī krekli ar Hitleru vai Staļinu, tas tikai parādītu, ka viss ir pagātnē un cilvēki ir spējuši tikt tam pāri. Če Gevara (vai kā viņš pareizi rakstās) arī ir apšaubāma personība, taču ir redzams gandrīz vai katrā veikalā. Es labprāt nopirktu kādu apģērba gabalu ar Japānas sauli, kura ir tik ienīsta gan Ķīnā, gan Korejās arī dēļ sliktām asociācijām, taču šeit man par tādas valkāšanu neko neteiktu. Tādēļ tiekat beidzot pāri un samierinieties ...

6 4 atbildēt

 emotion  emotion 

3 1 atbildēt
Man Jau likās PA godu 9maijam
2 1 atbildēt
Man lūdzu 2 ss
1 0 atbildēt

Ok, es uz dirsas. Iegāju twitterī un biju vēl lielākā šokā, ka kaut kādi vēža izplatītāji no Krievzemes centās kaut ko blatot par PSRS labajiem darbiņiem. 

1 0 atbildēt
5.Vācieši ar šo kreklu pat nēģeru meiteni ir piesmējuši!!!emotionJo redz vācu Ērikai vai Zilkei šādu kreklu negribētos reklamēt!!!
0 0 atbildēt