local-stats-pixel fb-conv-api

95% sieviešu raud, apskatot šīs bildes.95

3328 7

Katru reizi, kad es dzīvē redzu kādu cilvēku daram labu darbu, mana sirds patīkami saraujas. Ja cilvēki darītu vairāk laba, tas būtu forši.

Bet ikdienā jau notiek ļoti daudz laba, tikai ne vienmēr atradīsies kāds, kurš uzņems bildi par to vai publicēs ierakstu par to sociālajos tīklos.

« 1  2  3  4  5 »
3328 7 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Ja ir iespeja palīdzet tas ir jadara! jo vairakums cilveku uz sis pasaules ir bezjutigi,vai vnk baidas palidzet.

141 0 atbildēt

Vai nu esmu vīrietis, vai nu esmu tajos 5% emotion

81 2 atbildēt

Cilvēku daiļu dara viņa labie darbi. J.Jaunsudrabiņš ir teicis: "Cilvēks ir kāpuķe vai kā koks; jo vairāk atver savu lapu vainagu saulei, jo krāšnāks  tiek".

63 0 atbildēt

5% ..... am in. emotion

34 0 atbildēt
Ka var ielikt mīnusu šādam rakstam ?
33 1 atbildēt

Nu redz - ja cilvēkiem ir gribēšana izdarīt kaut ko labu - vienkārši tāpat , pat neko neprasot pretī , pasaule no tā sliktāka nekļūst pareizi?Aicinu visus, kas šo rakstu apmeklē, izplatīt viņu tālāk - tikai viena iemesla dēļ. MĒS VISI KOPĀ VARAM ŠO PASAULI PADARĪT LABĀKU, jo vairāk cilvēku būs tādu, kas darīs kaut ko labu par baltu velti - jo labāk dzīvosim mēs visi.Nauda ir laicīga, dzīve ir laicīga - bet labas lietas izdarīt nemaksā neko. 

29 0 atbildēt
Te pat nav jabut sievietei lai saktu bimbu laist.
26 0 atbildēt

36. Man pēc stundas ir jābūt darbā. Lopu kautuvē, kur šodien, vien 6 stundu laikā tiks nokauti ap 2000 aitu/āžu. Nav šis mans sapņu darbs, bet tas ir darbs. Viens cilvēks cīnās par vienas aitiņas dzīvību, kamēr cituviet, kāds īsā laika periodā liek aiziet tūkstošiem. Ļaunas ironijas pilna skarbā dzīves realitāte,

21 0 atbildēt

Gan jau, ka ne tikai sievietes aizkustina šīs bildes- kura vairāk, kura ne tik spēcīgi, bet saviļņojums gan jūtams un par to tad arī paldies.

Kas gan tu, EV1TA , pati esi par cilvēku, ja atrodi un parādi arī citiem šādus gadījumus- gan jau, ka pati arī kādreiz esi ko labu kādam izdarījusi emotion 

Reizēm man tiešām pietrūkst šādu rakstu emotion

20 0 atbildēt
lika pasmaidīt, tomēr piederu pie pārējiem 5% emotion
13 0 atbildēt

Faith in humanity restored emotion

12 0 atbildēt

laikam esmu tajos 5%. emotion un tas kakis 25. emotion

12 1 atbildēt

Prieks pēdejā laikā lasīt tik labas ziņas! Paldies Jums! emotion

9 0 atbildēt

7. šūpoles neizskatās ļoti drošas, man šķiet, ka tehniski vienkāršāk būtu izveidot parastas šūpoles, kuras vienkārši ir piemērotas tā lai tajās varētu viegli iesēsties cilvēki ar īpašām vajadzībām.

8 0 atbildēt

Kāpēc tikai 500+ te 5000 bja jābūt ja ne visiem 50 000 

8 0 atbildēt

tomēr pasaulē ir labi cilvēki,kuri ir gatavi palīdzēt tiem kam ir grūti..... emotion

7 0 atbildēt
Respect +
7 0 atbildēt

Mums ir ļoti jāaug. Zviedrijā sastapos ar šādu situāciju. Sestdienas rītā braucām uz netālu piepilsētu. Kā jau Ziedrijā, kur uz šoseja atļautais 110 km/h. Labajā joslā nobraukts dzīvnieciņš. Atpakaļ braucot piesaistīja uzmanību stāvoša policijas ekipāža ar ieslēgtiem mirguļiem. Saskatījāmies ar kolēģi, jo nekas neliecināja, par nepatikšanām. Ekipāža, satiksmes drošības labad, novāca nobrauktā dzīvnieka atliekas...emotion

7 0 atbildēt

Šādam rakstam nevar neielikt +  emotion  uzreiz lika pasmaidīt emotion

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »