local-stats-pixel fb-conv-api

9 lietas, kas tev ir jāzina, ja mīli kādu, kuram ir depresija48

384 1

Ja vien es varētu atgriezties laikā un pateikt visiem vīriešiem, kurus šo gadu laikā esmu mīlējusi: «Tu esi pietiekami labs. Tu vienmēr esi bijis pietiekami labs. Tā biju es, kura cieta. Tā biju es, kura visu bojāja.»

Es esmu mocījusies ar depresiju lielāko daļu savas dzīves. Es zinu, ka otram ir grūti novērot tā, kā visa mīlestība aizpeld acu priekšā. Daļa tevis vēlas viņu palaist brīvībā, pateikt «Lūdzu ej un rodi sev prieku šajā dzīvē, jo ar mani to neatradīsi,» bet tajā pat laikā tu vēlies bļaut «Paliec! Neatstāj mani vienu, man tevi vajag, tu esi vienīgais, kas spēj mani noturēt šajā dzīvē.»

Mīlēt kādu, kuram ir depresija, ir ļoti drosmīgs solis. Lai arī cik ļoti tu vēlies «salabot» otru personu, ir svarīgi, lai tu atceries to, ka katrs pats ir savas laimes kalējs. Katru reizi, kad tu sāc domāt pretēji, es vēlos, lai tu atceries šīs 9 lietas:

384 1 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Šis raksts manī raisīja depresīvas noslieces uz depresīvas depresijas rašanos šajā depresīvajā vasaras depresīvākajā nobeigumā.

29 0 atbildēt

Vardi spej piekļut,kur ķirurgi nevar. 

                                            (Edavardi)

18 0 atbildēt

Oi, depresija var ritīgi pabojāt dzīvi, pats vēl neesmu tā lāgā ticis no tās vaļā, ja vispār tas ir iespējams. Un cilvēkiem ir jāzin, ka depresija nav garstāvoklis, depresija ir kā laikapstākļi, tā vienkārši pastāv un ir! Diemžēl man nav tā otra cilvēka, kas padara visu vēl grūtāku emotion

11 0 atbildēt

Gadījās te ar vienu iepazīties, žēl ka šo agrāk neizlasīju. Pašam par sevi nirga nāk  emotion 

2 0 atbildēt

kas tā par mīlestību, ja nevar grūtsirdību izārstēt?

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Šis tāds teikums pārdomām, netulkoju, jo bišk zustu jēga....

I can't convince myself to go to therapy when I'm the happiest I've ever been.....I'd rather keep this up until I blow my cover and someone takes me to the emergency room...

2 0 atbildēt

nez, man ir depresija, bet mani neviens nemīl, un nekad nav bijušas attiecības. Piedevām vēl atlaida no darba, tā ka pilns komplekts. Visiem vienalga.

1 0 atbildēt
Piekrītu visam izņemot 2. un 3.
0 0 atbildēt

Nenovēlu nevienam saskarties ar depresiju un tās paveidiem,tas tiešām ir smagi. Tas nav parasts dzīves apnikums vai besis,tā ir reāla slimība,kuru jāārstē ar zālēm. Arī pati esmu ar to saskārusies,tā saucas maniakālā depresija,jeb bipolārie traucējumi.Ar to mūsdienās slimo daudzi. No populārākajiem cilvēkiem varu minēt Džimu Keriju, Robiju Viljamsu, Ketrīnu Zetu Džounsu. Tā nav vārguļu slimība,tas var piemeklēt jebkuru un jebkurā vecumā.

0 0 atbildēt

no otras puses raugoties.  tas kas visvairāk sāp ir doma ka cilveks iemīlam cieš un mēs nespējam palīdzēt. apskāviens palīdz vien tad ja to spēj pieņemt. un mēs, cilvēki kuri mīl un zina ka ir mīlēti jūtamies vāji.  vēl ļaunāks ir tikai brīdis kad saprotam ka esam sāpinājuši. ka esam sāpinājuši tā ka viss kas bijis nu salauzts un saberzts drumstalās. tas brīdis kad saprotam ka ja būsim līdzās tikai vel vairāk sāpināsim. lūk tur ir īstais... "p*****" atteikties lai padarītu otra dzīvi vieglāku. atteikties tāpēc ka mīlam. bet ko tur daudz. tā gadās. dzīve gadās

0 0 atbildēt

Depresija ir lieliska iespeja tikt pie slimibas lapas... tagad tas ir mode.

4 5 atbildēt

Cilvēki, kas saka, ka depresija nav slimība vai, ka visi cilvēki, kam ir depresija, ir depresīvi for attention, paši nekad dzīvē nav saskārušies ar depresiju, un pat nesaprot, kā tas ir. Depresija ir lieta, ko es nenovēlu nevienam. Pašam šī problēma ir jau vairākus gadus, un es varu pateikt to, ka sadzīvot ar depresiju un funkcionēt brīdī, kad tu esi ļoti zemu, ir nereāli grūti. 

0 1 atbildēt

Ja tu doma ka tev ir depresija , tev vinas nav. Necinksti un dzivo talak nevienam nepis tavas kaprizes emotion

0 2 atbildēt

Ja otrs patiesi mīl tevi, tad viņam pēc definīcijas nevar būt depresija. Acīmredzot, nemīl un tev vajadzētu darīt to pašu.

4 8 atbildēt