local-stats-pixel fb-conv-api

7 lietas, kas Tev tūlīt ir jābeidz darīt Facebook!65

893 5

Eksistē pāris nerakstīti spēles noteikumi par un ap Facebook un tā izmantošanu, kurus Tev derētu ievērot.

Vai Tev ir tendence dalīties ar 987124 ēdiena bildēm, izmantot kaudzi ar emoji un katru dienu savos statusos izteikt, cik ļoti mīli savu otru pusīti? Ja jā, tad visticamāk triggerosies un rakstīsi komentāros pasīvi agresīvus izteicienus un ar spēcīgu peles klikšķi iemetīsi man mīnusiņu!

Šeit ir uzskaitīti punkti, ko vairākums cilvēku uzskata par visu Facebook padarīšanu, tas ir, ko vairums cilvēku vēlētos, lai Tu beidz darīt. Punkti iedvesmoti no kāda ''Metro'' raksta.

893 5 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Ble mans facebok profils ko gribu to daru, ne tu busi tas kas mani iedvesmos nedarit tas lietas. emotion  

45 0 atbildēt

Izdzēsies no Purna grāmatas un problem solved!  emotion 

41 0 atbildēt

Reāli, piekrītu visiem punktiem. It īpaši par tiem komentāriem. Es pats, speciāli izveidoju postu, kurā bija lūgums beigt darīt to sūdu. Katram tādam postam, kurš parādījās uz mana "timeline" negribīgi, katrā tajā sūdā es atstāju dusmīgu komentāru, jo nu cik var?! Tiešām - negribi kādu, "izmet" no draugu loka, nevis raksti "atā"/"paliec".  emotion  emotion 

31 1 atbildēt

Visam piekrītu, kārtīgs pluss no manis. Vēl mani nenormāli kaitina tie pamuļķi, kas ieliek kāda mirstoša bērna bildi, un pieraksta - "šim bērnam ir vēzis, un Facebook ir nolēmis palīdzēt, par katru Like - 2$, par katru Share - 4$, par komentu - 8$". Cits vēl beigās pieraksta, ka tevi 7 gadus vajās nelaimes, ja vnk rullēsi uz leju. Nu cik slimīgai jābūt cilvēka vajadzībai pēc uzmanības, lai ko tādu liktu? Un mani pārsteidz cilvēku naivums, kas tiem mēsliem arī tic, un laiko, šēro, komentē "amen"...  emotion  

Tad vēl te nesen bija interesanta kaut kāda portāliņa reklāma, ka kaut kāda sieviete par brīvu atdos savu Peugeot vienam no laimīgajiem, kuru izvēlēsies no visiem tās figņas šērotājiem. Man uzreiz bija skaidrs, ka tā ir vnk portāliņa reklāma (kaut kāds brīvbrīdis, vai tml.), bet cilvēku naivums manu paziņu lokā ir nepārspējams...

29 0 atbildēt

Feisbukā ar dažiem peles klikšķiem var panākt, ka kāda indivīda aktivitātes vairs neredzi. Var arī pārtraukt draudzību ar šo indivīdu. Bet kāpēc uzmesties par lielo guru un mācīt citiem kā dzīvot?

Un kas, pie velna, ir heštegs? Pirmspensijas vecuma cilvēkam to grūti atkost.

29 0 atbildēt

Labs. Ieteicu Facebook. emotion 

25 1 atbildēt

Nedaru neko no tā visa, vai es esmu jobans?  emotion 

21 0 atbildēt

Vēl spēlīšu uzaicinājumi. Kādreiz bij daži, kas nepārtraukti sūtija, tad spiedu vai nu "nerādīt paziņojumus no šīs aplikācijas" vai arī smagākos gadījumos "nerādīt paziņojumus no šīs personas"

19 0 atbildēt

Kādu laiku atpakaļ lasīju apmēram šādu tekstu : "Neaiciniemt mani 100 reizes pēc kārtas spēlēt kādu spēli feisbukā, jo es varu Jums četros no rīta pazvanīt un pajautāt  - kā viņu spēlēt? "

17 0 atbildēt

FB izmantoju tikai read-only režīmā, lai redzētu, ko dara citi un par to uzjautrinātos. Neko nelaikoju un nešēroju, kam man jārāda visiem, kas man patīk? Toties ir ļoti jautri redzēt, cik banālas lietas patīk citiem.

15 0 atbildēt

Varētu piebilst par selfiju māniju, bet tas arī attiecas uz citiem portāliem. Ir dažas, kuras tikai taisa selfijus, kuri izkatās vienādi.

14 1 atbildēt

es vispār nesaprotu ko tajā sejasgrāmatā var darīt....

piereģistrējos tur tikai lai varētu piekļūt citām platformām - kuras izmanto to kā autorizēšanās rīku..

Ja paspēlēt sociālās spēlītes - tad pietiek ar graudiem.lb  cilvēkus kurus man vajag atrast- varu sameklēt tāpat..

likt visiem apskatei savas privātās bildes- nēsmu jau debīls, lai tās būtu pieejamas visai pasaulei... ja ar cilvēkiem parunāt- tad apmeklēju forumus, kur runā par man interesējošām tēmām, un neviens no malas ar stulbiem komentāriem nelien.. Tviter jēgu vispār nesaprotu, īsi aprauti komentāri.. visi tie sociālie tīkli, ir pamatīga laika nossišana, un naudas pumpis, to izveidotājiem ..

11 0 atbildēt

PALDIES Tev par šo rakstu! #plsbeidz #šisnavTwitter #manvienalga

11 0 atbildēt

Pilnīgi visam piekrītu. Tu gadījumā nenozagi rakstu no manām smadzenēm?  emotion 

10 0 atbildēt

Izmantoju facebook tikai, lai sarakstītos ar cilvēkiem.

10 0 atbildēt

Šitā liela problēma mūsdienās. Un tas nav tikai bērnu vai jauniešu vidū. Traki ir tas, ka arī vecāki cilvēki dara to pašu. Pašam šis lietas kaitina, piemēram, kādu filmu skatās, apmeklē kinīti, ēd picu mājās. emotion Tik nenozīmīgas lietas visiem nav jāzin. 

Pats facebook izmantoju kā ziņu avotu, un ja nepieciešams aizsūtit kādam ziņu caur pc. Pa retam var arī aci uz bildēm uzmest.

10 0 atbildēt
Tad varbūt tieshām sociālo tīklu vecuma ierobezhojums nav tik slikta ideja, tākā bērni lielāko ties degradējās no tiem... Could work
8 0 atbildēt

Piekrītu gandrīz visam, it īpaši par pārāk daudz emoji. It īpaši, ja tos liek aiz katra otrā teikuma.

6 0 atbildēt

kapēc cilvēki kaut kādu portālu ņem tik nopietni ? lai tak katrs dara kā grib, es facebook izmantoju skype vietā lai sazinātos un priekš sava biznesa reklāmas, vairāk tur nav nekā noderīga, reklāmai facebook ir pats labums

5 0 atbildēt

Facebook testi un citas aplikācijas, tās ir domātas, lai no muļķiem dabūtu FB paroles

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »