local-stats-pixel fb-conv-api

7 glupas lietas, ko puiši dara, lai iepatiktos meitenēm127

1649 23

Brīvdienās ar draudzenēm izlēmām nedaudz atpūsties, tāpēc devāmies uz klubu, lai padejotu, baudītu gardos kokteiļus un kas zina, satikt foršus puišus. Vakara gaitā piesaistījām daudzu uzmanību, diemžēl arī nevēlamu, tomēr šī pieredze deva ideju rakstam.
Tātad: 7 GLUPAS LIETAS, KO PUIŠI DARA, LAI IEPATIKTOS MEITENĒM. Ja ir vēlme, varu pakritizēt arī meitenes par šo pašu tēmu.

1649 23 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Neesmu dzērājs, neesmu melis, neesmu "swageris" Bet joprojām esmu emotion

Tā top kretīni emotion

161 2 atbildēt

Esmu dzirdējis, ka meitenēm patīk sliktie zēni.

Negribu jau lielīties, bet es dažreiz pārskrienu pāri ceļam pie sarkanās gaismas. emotion

111 1 atbildēt

SWAG=Secretly We Are Gay emotion

109 3 atbildēt

Par tām biksēm viennozīmīgi piekrītu emotion

96 4 atbildēt

Hey, mazā, Tev ir kāds teicis, ka man ir skaistas acis? emotion

/Džonijs Bravo/

71 0 atbildēt

Neesmu alkoholiķis, swageris, kretīns un melis un nesaku tukšus komplimentus. Nez kāpēc man vēl nav meitenes??? emotion emotion

57 1 atbildēt

Labs padoms visiem džekiem - nekad neņemiet padomus par meitenēm no meitenēm. :)

47 0 atbildēt

Ok, un ko gan iegūst diez tie, kas atbilst "pareizo" puišu/vīriešu lomai? emotion  Domāju, ka vairākums tāpat sēž bešā neskatoties uz to, ka viņi nedara neko , no šeit aprakstītajām septiņām glupībām. emotion

37 0 atbildēt

Ak šie stulbie vīrieši.. emotion

34 0 atbildēt

Bieži vien meitenes izvēlas sliktos, un pēc tam raud, kad viņas tiek sistas, krāptas, necienītas utt.

22 0 atbildēt
hm, es gan kautka neapvainojos, kad draugs man saka ka esmu gudra, smuka un jauka. Varbut tam chalim nav tada orala caureja uz pukishu barstishanu, ka jusu augstiba ir iedomajusies :D vai vinjam butu jasaka- tu esi pati skaistaka meitene ko manas nozhelojamas acis ir redzejushas. Tava originalitate un neatkartojamiba ir ka rita saule, kas pasaulei pirmo siltumu dava :D un cik biezhi pati biji teikusi vinjam kautko neatkartojami originalu un jauku?
21 0 atbildēt

1. Nevienam nevar but SWAG, vini pasi var but tikai SWAG ( check defenition ) 2. Kapec doma, ka meitenem patiks kretini ? Friendzone ir tas iemesls tiesam, jo tu noskaties, ka meitene, kura tev rup, lien pie kretiniem, bet ar tevi nevelas but kopa, nu logiskais solis ir palikt kretinam pret vinu. ( friendzone sho labo draudzibu izjauc )

17 1 atbildēt

tieši tā, iemācieties vilkt normāli bikses. :D tas neizskatās ērti :D

17 2 atbildēt

Piedod sirsniņ, taču prinči baltajos zirgos jau sen ir aizjājuši. Katrā vīrietī  ,manuprāt ,būs kāda no šīm īpašībām, kuras mums nepatīk, taču, tā jau saka - mīlestība ir tad, kad tu nesaproti, ko tu tajā cilvēkā vispār esi atradis. emotion

13 1 atbildēt

Lai cik ļoti man riebtos likt plusu tik primitīvām lietām, tomēr nākas to darīt, jo..nu..liela daļa apkārtesošo puišu var ''lepoties'' ar kādu no šeit minētajām iezīmēm.  :D

Pat nezinu, par ko esmu nopelnījusi tik lielisku vīrieti, kā esošais. Bija pat brīdis, kad likās, ka nāksies palaist to ''latiņu'' zemāk. 

13 1 atbildēt

100 % chalju iet uz klubu lai iepazitos ar kadu meiteni un pec tam ievilkt gultaa , nopietnaam atiecibam neviens tur meiteni nemekle kas gaida kamer kads uzliks 10 kokteiljus par skaistam acim u.t.t princese tadu rakstu var ari par meitenem sarakstit , tu vismaz izlabotu savas kludas rakstaa.

10 0 atbildēt

AMEN! emotion

8 0 atbildēt

Viens lietotājs teica, ka "darbi par vīru pasaka vairāk,nekā darbi", tad jāsecina,ka manējais ir tuvu ideālam, hihi.

Bet nopietni,  kāda vecuma mērķauditorijai raksts? 14gadniecēm? šīs lietas nopietnā vecumā normāli puiši/vīrieši sēn kā nedara,ja kādreiz darījuši,jo ir izauguši.

6 0 atbildēt

Bībers jau ir tāds tips, kā šeit apraksta emotion

Jā - ienīstu tās piepļūtītās bikses (tip repa zvaigzne) . Tas atgādina par puiku, kurš pēc pamperu nēsāšanas beigām nav vēl iemācījies uz podiņa iet . Pat daži tā stabulenes nēsā . Es vēl joprojām uzskatu, ka stabulenes ir priekš meitenēm. Kaulainajiem varbūt vēl emotion , bet derētu normāla piegriezuma bikses. Puisis (precīzāk vīrietis) ar kuru sazinos, saka, ka riebjas, ka nevar normālas džinsas iegādāties- visur stabulenes . Pirmkārt gejiski , otrkārt muskuļota kāja tur nevar ielīst . Come On . Ir arī vīrieši, kas iet uz sporta zāli gaļu audzēt nevis SWEGo . Tādas satulēs neiebāzīs muskuļotus vīriška ikrus. emotion Jūtu līdzi fitnesa vīriem, kuri nevar atrast sev piemērotus džinsus. 

Runāšana, cik meitenes bijušas apakšā, cik vīriešis "izslēdzis" , bet izrādās nīkulis, ka pat īsti nav gandrīz neviena apakšā līdusi un kad ierodas vīrieši, tad mute ciet klusu un saraujas maziņāks par saviem kauliem (tāds apraksts piemīt pazīstamam čalim, kurš pēc auguma ir kaulains un tēlo baigo "bugoru" ) .

Bīberiskais izskats un OBEY cepures arī piederas pie SWAG . Arī tā SWAG poza, runasstils 10 gadīgu un mazāka vecuma bērnu stilā pat priekš 15 - 17 gadus veciem jauniešiem nepieder. 

Tās frizūras Bībera stilā zem Snapback kepkām un supermena/betmena krekliņi uz kaulainiem augumiem . Nudien . Supermens/Betmens ir šo tēlu fanu un tiešām atbilst arī spēcīgam vīrietim zīmols, nevis SWAGeru apģērbs . Ja tev ir SWAG , tāpat nebūsi apdāvināts ar lāzeracīm un superspēku  kā Supermenam un prasmīgs kauties bez superspējām kā Betmens nēsājot šos krekliņus. emotion Liekas, ja Betmens/Supermens redzētu šādus puišeļus viņiem būtu kauns par tādiem krekliņa ar viņu logo nēsātājiem . emotion

Dzērāji - arī pretīga suga . Tikai lētas mauķeles pārguļ ar tādiem . Nekas tur stilīgs un nekas prātīgs. Vienīgi pēc balles vai nu atskurbtuvē, vai nu parka zālienā, vai ar pārsistu šnukuru slimnīcā . Nu kā vispār tādu var uzskatīt par vīrieti . Piečurā bikses un guļ uz parka soliņa sliktākajā gadījumā . Reputāciju sabojā un pēc tam raud, ka ir ---> emotion 

4 0 atbildēt

Manī riebumu iedveš puiši, kuri uzskata, ka visām meitenēm patīk vienas un tās pašas lietas. Esmu tas īpašais gadījums - man nepatīkamas liekas romantiskas filmas, vakariņas divatā, negaršo vīns, nepatīk, ja dāvina ziedus, ja pirmajā randiņā ved uz ierastajām randiņu vietām. Vārdu sakot - atšķiros, tāpēc nepatīkami, ja puisis domā, ka visas ir vienādas un uz visām iedarbojas vieni un tie paši triki. Tā nu ātri centos tikt prom no puiša, kurš jau pirmajā tikšanās reizē sāka mani saukt "zaķīt", "kaķīt", "mīļum" utt., + pārāk pārspīlēti centās izrādīt to, ka ir džentlmenis - mēģināšana piestumt krēslu, kad apsēžos, rokas padošana un tādā garā. Tas, protams, ir jauki un kāda varbūt no tā visa izkustu, taču es patiešām būtu priecājusies, ja cilvēks izturētos brīvi, nevis tēlotu to, kas nav, tikai tāpēc, ka uzskata, ka visām taču tas patīk.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »