local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kāpēc vegānisms pazudīs.137

551 14

Gribu uzreiz teikt, ka šis raksts vairāk vai mazāk būs manas pārdomas, ar dažiem izņēmumiem kas balstīsies uz dažiem informācijas avotiem. Kā jau pēc virsraksta redzat, es apgalvoju, ka vegānisms izmirst, bet nejau tāpēc, ka visi atgriezīsies pie gaļas, bet tāpēc, ka attīstītas valstis pāries uz augu diētām un vārds "vegāns" zaudēs jēgu, jo visi ēdīs uz augiem balstītu diētu un nenēsās mirušus dzīvniekus uz pleciem. Paturat prātā, ka es runāju tikai par attīstītām valstīm, jo vienmēr būs valstis kas atpaliks, kā arī dabā vienmēr valdīs dabas likumi. Bet te būs, manuprāt, 5 lielākie iemesli, lai pasaule pamazām mainītos.

551 14 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Neviens jus neaiztiek, edat kaut vai zali no plavas, bet nevajag uzspiest to citiem.

Nez kadel neemu redzejis nevienu galedaju, kurs skandinatu ka vegetarisms un veganisms ir slikts, un visiem butu jalieto dzivnieku izcelsmes produkti.

32 3 atbildēt

CIlvēkam ir visēdāja zarnu trakts, līdzīgi, kā piemēram, cūkai. Un ar to būtu prātīgi tomēr rēķināties. Kaķīša zarniņas ir īsiņas, tāpēc kaķim vispār nedrīkst dot barību, kuras galvenā sastāvdaļa nav gaļa, jo augu barībai vienkārši nav vietas, kur uzsūkties, un tā var tikai un vienīgi kaitēt. Aitām, kazām in govīm, kuras ir tīri zālēdāji,  ir pavisam cita anatomija. Par bioķīmisko pusi varētu rakstīt un rakstīt- bērnu uzturam vismaz pilnīgi noteikti nevajadzētu būt veģetāram.

24 1 atbildēt

Galja bija ir un bus partikas sastavdalja ,Par spiti visam veganu ,vegetarieshu utt. agitacijam.Bija ,ir ,bus . Un tas ir pilnigas mulkjibas ,ka pasaules gals bus no dzivnieku radita piesarnjojuma.  Vai esat dzirdejushi par tiem laikiem kad Amerikas prerijas apdzivoja milzigi bizonu bari ,vilciens esot stavejis tris dienas ,kamer bizonu bars gajis pari sliedem...   Eiropu apdzivoja sumbri(Eiropas bizoni) ,sakot no Britu salam lidz Rietumsibirijai un Kaukazam ,tagad palikushi Belovezas Garsha tikai .Cik nav zudushu dzivnieku(ari lielo) sugu pasaule ?  Vinji ko , atvainojiet, nepirda vai ? Tad jau pasaule sen butu piesarnjota .Stulba veganu propoganda.... Vienigais piesarnjotajs un kaitnieks ir Homo sapiens- divkajains primats ,kursh ietilpst ziditaju klase...      Galju edu tapec ka gribu, un man nav nevienam japaskaidro kapec,kur nu vel japrasa atlauja !!!    Piekritu tam ka veganisms pazudis,viss nedabiskais un nevajadzigais neiztur laika parbaudi un pazud.

21 1 atbildēt

Jo dabā tā ir iekārtots. To spilgti pierāda fakts, ka cilvēkam nonākot ekstremālos apstākļos, piemēram, izdzīvošana džungļos vai citos ekstrēmālos apstākļos, nepietiek ar augu valsts produktiem vien, bez dzīvnieku izcelsmes proteīna(oblatumvielām), dabīgā veidā cilvēkam ilgermiņā nav iespējams izdzīvot. Protams, ja dzīvojam komfortablos un salīdzinoši sterilos apstākļos, bez lielas fiziskās slodzes, tad varm nodzīvot mūžu arī ar auguvalsts izcelsmes produktiem.

16 0 atbildēt

Es uzskatu visus šos vegānus par izlecējiem un nekā cita tur nav apakšā. Parasti tūtiņpūtēji un klauni emotion Bezjēdzīgi tērēt savu laiku, apspriežot dubļu krāsu un konsestenci emotion

13 2 atbildēt

Vegāna diēta ir absulūti veselīga jebkuram cilvēkam, jebkurā dzīves posmā, to atdzīst pasaules labākie eksperti, izlasi informācijas avotus, ko esmu ielicis. 

Cilvēks ir cēlies no gaļēdājiem un nekādi mūsdienu modernie sektanti neizmainīs gadu tūkstošos veidotos dabas likumus. Ļoti ceru, ka šis stulbings, ko dēvē par vegānismu, drīz pazudīs, diemžēl esmu vairāk kā drošs, ka gan jau šie sektanti atradīs sev citu jājamzirdziņu jeb tēmu - kā visiem ir "pareizi" jādzīvo.

11 1 atbildēt
Neviens netaisās atteikties no gaļas vai tās produktiem. Tad jau labāk saucat mani par neattīstītu pāķi, bet es gaļu ēdu un ēdīšu līdz savai pēdējai stundai. Gribat teikt, ka cilvēki grasās atteikties no šašlika Jāņos vai no grillētām cūku ribiņām? Nenūžam! Pašlaik, visi geji un meitenes kļūst par vegāniem un tagad vispār ir populāri būt vegānam vai veģitārietim, bet tas ir tikai laika jautājum un tas izies no modes tāpat kā kļošenes un hipsteri. Cilvēks ir medījis no saviem pirmssākumiem. Teiksiet man, ka sākotnēji mēs bijām zālēdāji? Jā bijām, bet kad mēs sākām medīt, un sapratām, ka varam būt arī gaļēdāji, tikai tad mēs kļuvām no šimpandzēm par cilvēkiem!
11 1 atbildēt

Tipiskā vegāna seja - uzpūtība, iedomība un visu pārējo vainošana pie pasaules nelaimēm un cilvēku nežēlības, gluži kā ar reliģiju apmātie sludinātāji. Tici man, Tu neesi ne kripatu labāks par zirga "izpūtēja" ēdājiem. Turklāt, viedokļi, par Tevis minēto "labsajūtu", ir ļoti dažādi, jo ir cilvēki, kas ar vegānismu savu veselību ir sačakarējuši tik tālu, ka pēc tam nākas doties pie gastroenterologa, lai salabotu savu gremošanas traktu. Zelta vidusceļš - sabalansēts uzturs un punkts!

9 0 atbildēt

Nu tak rijat zāli, kas man no tā ... A es iekodīšos sulīgā steikā emotion

P.S. Raksta autors ir sajaucis virsrakstu ar raksta būtību.

10 2 atbildēt

Neesmu vegāans. Mani tas neinteresē. Vislabākā gaļa laukos audzēta no pašu latvijas lopiņiem...

...nevis kārtējais labratorijas izstrādājums.

9 1 atbildēt

Lūk pie kā noved gaļas neēšana un zālītes pīpēšana - cilvēks sāk atvadīties no sava prātiņa emotion Pēc desmit gadiem tu droši vien staigāsi pa ielām ietinies palagā un bļausi kaut ko par apokalipses jātniekiem, vai būvēsi šķirstu, jo grēku plūdi tuvojas  emotion  Gan jau dabiskā atlase tiks galā ar taviem sugasbrāļiem.

9 2 atbildēt

Es esmu apex predators un ēdu gaļu! Bembiji lai grauž rozīnes.  emotion 

8 1 atbildēt

Hmm, rakstam ir visraksts 5 iemesli, kāpēc vegānisms pazudīs, bet raksts ir reāli par iemesliem kāpēc izzudīs gaļas ēšana.

7 0 atbildēt
Nav jēgas cepties un strīdēties ar Vegāniem, katram sava taisnība, bet nu gaļa, kaut arī tiek nogalināts tas dzīvnieks, ir un paliek gaļa. Un neticu, ka kāds augu aizvietotājs pārtapis gaļas izskatā un formā, spēs aizvietot tās garšu. Jā, savā ziņā gaļēdāji jau ir atkarīgi, un to neizmainīs ne šāds raksts, ne pat, ja tiek sastāstītas briesmu lietas par to, kas tajā atrodas, cik neveselīgi, u.c. Tā pat gaļa tiks ēsta; ja salīdzina, tā pat ir ar cigaretēm. Un piekrītu, ka augošam organismam ir nepieciešama tā gaļa(vislabāk jau ekoloģiska), pieaudzis cilvēks jau pats var spriest, dzīvot veselīgi vai "nē", kaut, kas gan vairs mūsdienās skaitās veselīgi? 😞
4 0 atbildēt
Priecajos ka esmu vegāne ^-^
4 2 atbildēt

Visas uzturvielas var arī uzņemt gaļu neēdod, bet tas tā.... Arī samazināt gaļas patēriņu būtu pozitīvi...

1 0 atbildēt

Ak Dievs, nabaga cilvēki, mums pilsētās uzbruks meža zvēri un neviens nebūs drošībā, jo meža zvēri ir spēcīgāki par mums un mūsu tehnaloģiju. Ak kādi mēs esam visi apbižoti... emotion emotion emotion Tev ir nopietnas problēmas... 

1 0 atbildēt

tu laikam gaļu atkal pārēdies,paliec agresīvs.Un tu jauc,putrojies,jo esi neizglītots.Vegānus jauc kopā ar veğetāriešiem.No sākuma vismaz pamācies painteresējies par atšķirību.Gaļu neēst nenozīmē olbaltumvielas neēst,pamuļķi.  

1 0 atbildēt

nezinu, cik liela ir jēga no šādiem rakstiem, kas atsaucas uz dzīvesveidu, jo vienmēr atradīsies gan "par", gan "pret" un katrai pusei vienmēr būs savi argumenti,- bet izlasītais tiešām pārsteidza. ir visai nejēdzīgi apzināties, ka es varētu iztikt bez produktiem, kuru ražošanā ir iesaistīti dzīvnieki, taču tos turpinu lietot, tomēr tajā pat laikā ir skaidrs, ka par vegānu kļūt ir ellīgi grūti- īpaši Latvijā. kā piemērs kaut vai tā pati kosmētika- ej nu un atrodi lietas, kurās nav iejaukta testēšana uz dzīvniekiem un tādā garā. lai kļūtu par vegānu, ir jābūt diezgan nopietnai apņēmībai, kura man pavisam noteikti nepiemīt.  emotion 

1 0 atbildēt

Atkal jau šitie vegānu murgi!

Neviens normāls dietalogs neiesaka vegānu diētu,jo nu ir tak pierādīts,ka tas veselībai var tikai kaitēt.Protams,nevienam par ļaunu nenāk,pāris dienas paēst tikai augus,it īpaši pēc lielākiem svētkiem.

2 1 atbildēt