local-stats-pixel fb-conv-api

5 Veidi, kā apturēt pasaules piesārņojumu pārvietojoties!13

32 0

5 Veidi, kā apturēt pasaules piesārņojumu pārvietojoties!

32 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Šie padomi ir domāti cilvēkiem ar lielāku ienākumu līmeni nekā Latvijā, vismaz kas saistās ar apkopēm un elektromobilļa iegādi. Lai būtu iespējams domāt par ekoloģiku, sākumā ir jāpadomā par to, lai cilvēki to var atļauties.- Latvijā uz algu līmeņa degviela un remonti izmaksā dārgi, un visi pat nevar atļauties dzīvot lētākajos jaunajos projektos, kur nu vēl paņemt auto kas maksā 40, 50k. 800, 900 uz rokas- skaitās laba alga Latvijā, bet šīs naudas nepietiek lai varētu atļauties elektromobili+ dzīvokli ar pārliecību ka pēc 10, 20 gadiem arī būs labs darbs.- Jo tagad pat labi darbi(piem.finanšu sektorā) Latvijā tiek automatizēti un var drīz nebūt to pašu 800, 900 eur mēnesī uz rokas...Latvijas realitāte.
8 0 atbildēt

eļļas maiņa ik pēc 3000? kas tas par sviestu?

5 0 atbildēt

''Zaļo'' elektrību pārsvarā iegūst no fosīlajiem kurināmiem tā kā elektro auto par diži videi draudzīgiem nosaukt nevar. Nerunājot nemaz par akumulātoru ražošanu un pārējām lietām.Daudz ekoloģiskāk ir nemainīt tik bieži auto.

5 0 atbildēt

Eletro auto galīgi garām. Kur ellē jūs liksiet litija baterijas kad tās nolietosies, bet jaunās baterijas nolietojas samērā ātri. Man mājās ir gan jaunie 18650 elementi, kuri samērā jau palietoti un ir arī izvilkti no 20 gadīga portatīvā datora. Man par pārsteigumu šiem nolietojums ir nieka 15% tikai. Neņem vērā ka nāk mums elektronika kas principā neremontējas, jo uztaisīta un aizlieta ar epoksīda sveķiem vai kādu citu draņķi. Man patīk paķidāt kaut ko vecu un slaikt tā lai tas kalpo gadiem un šādi rūpējos par apkārtējo vidi.

4 0 atbildēt
2. Nu nezinu kāda atpūta ir sēžot slēgtā, smirdgā telpā. Turklāt labi, ja sēžot.
3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

"...

Iegūstiet regulāru automašīnas apkopi, lai tā darbotos labi.

Iegūstiet eļļas maiņu ik pēc trim mēnešiem vai 3000 kilometriem."

Tas ir kā? Apkopes un eļļas maiņas kaut kā iegūst?  emotion  

Eļļas maiņa ik pa 3000km ir maķenīt par traku. Ik pa pāris mēnešiem 'atpogāt' apmēram £70 par eļļas nomaiņu nav tas pats pievilcīgākais risinājums. Es pats eļļas cenšos nomainīt katras 12000 jūdzes, jo izmantoju tikai dārgā gala sintētiku, jo īpaši hibrīdam. Un arī tad Priusa motora eļļa vēl nav melna.  emotion 

0 0 atbildēt
Šajā rakstā vēl pietrūkst nelikt saviem dīzeļiem taisnās jo tas arī maķenīt bojā vidi 😂
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

ELEKTRO AUTO NAV NULLES EMISIJAS!!!!!!!!!! bac ta elektriba no kautkurienes rodas- tās batarijas ir jāuzražo.

pa eiropu es nezinu bet asv dēļ tā kā viņi ražo elektrību ja sarēķinemisijas autiņam skaitot emisijas ko ada elektrības ražošana un neskaita pat batariju ražošanu sanāk ka elektro auto ir ekvivalents benzīna dzinējam ar 4-5l/100km patēriņu... jābūt bērnībā uz galvas mestam lai ticētu ka var saražot elektrību pārvadīt to 1000km uzlādēt aki, izlādēt aki un motoru darbināt ar augstāku efektivitāti kā tikai no ķīmiskās enerģijas >siltums > mehaniskā enerģija. visi tie elektro auto ir marketings .. ja pērc elektro auto un gribi labumus pa 0 emisiju pērc arī saules batariju un lādē savu auto 2 mēnešus.

0 0 atbildēt
Ja vien viņi domātu arī par cilvēkiem ne tikai siltumnīcas efektu.
0 0 atbildēt