local-stats-pixel fb-conv-api

25 absurdi iemesli, kuru dēļ ir šķīrušies pāri.5

1. "Es vienkārši nevarēju būt kopā ar kādu, kurš kristu tik zemu, lai pārgulētu ar mani. Lai to saprastu, jums jāredz mani redzēt."

2. "Viņa mani pameta, jo atteicos atvainoties par to, ka krāpu viņu ar viņas māsu. Kas notika viņas sapnī."

3. "Draudzene mani pameta, jo pateicu, ka budžeta taupīšanas dēļ nevarēšu viņu vairāk vest katru dienu pusdienās. Viņa salasīja savas mantas un atzinās, ka kopā bija tikai pusdienu dēļ."

4. "Viņš man pateica, ka nevar būt kopā ar sievieti, kura pelna vairāk nekā viņš."

5. "Pametu savu dradzeni, jo viņa vēlēšanās nobalsoja par konkurējošo partiju. Par demokrātiem!"

6. "Reiz es pametu pusi, jo viņš ļoti slikti skūpstījās. Mēģināju viņam iemācīt pareizu tehniku, bet kļuva vēl sliktāk. Man tiešām ļoti patīk skūpstīties."

7. "Mans brālis augstskolas laikā pameta meiteni, jo viņai bija ļoti liela piere."

8. "Slimnīca, kurā tiku uzņemta, bija it kā pārāk tālu manam draugam, lai atbrauktu. Viņš negribēja izskatīties pēc kretīna, kurš neapciemo savu draudzeni, tāpēc mani pameta."

9. "Man bija 15 gadi, bet viņai 17. Sākot satikties, viņa uzreiz paziņoja, ka seksu vēlās tikai pēc diviem mēnešiem. Jautāja man, vai tas būs pieņemami, tā kā biju nevainīgs, tad nekas slikts tas nelikās. Pēc aptuveni mēneša kādā vakarā pie viņas viss kļuva daudz intīmāk, abi iekarsām. Viņa intensīvi vedināja mani uz domām par seksu, atzīstot, ka pati to šobrīd vēlas. Kad piekritu, viņa paziņoja, kad tas bija pārbaudes tests un pameta mani."

10. "Viņa izšķīrās ar mani, jo es pārgulēju ar meiteni, kura mūs abus iepazīstināja. Tas notika sešus mēnešus pirms viņa mūs iepazīstināja, tobrīd es pat nezināju, ka viņa eksistē. Kad viņa uzzināja par to, visiem stāstīja, ka esmu viņu krāpis."

11. "Tas bija augstskolas laikā. Ar savu ģimeni devos izbraucienā pa pilsētu, kādā brīdī ieraudzījām noplukušu zirgu pajūgu, kuru vadīja mans draugs. Viņš bija ceļā no dārzeņu veikala uz mājām. Turpmākajā dienas daļā vecāki ar jautājumiem mani smacēja nost. Man bija tāds kauns, ka tajā pašā dienā izšķīros."

12. "Aptuveni 21 gada vecumā draudzenes vecāki lika mums izšķirties. Pa telefonu un ar ieslēgtu skaļruni, lai būtu pārliecināti, ka meita tiešām to izdarīs. Iemesls? Es ikdienā uzsmēķēju zālīti, bet nelietoju alkoholu, bet viņi bija alkoholiķi. Skaistā pasaulē dzīvojam."

13. "Mans bijušais draugs man pateica sekojošo: "Būšu atklāts. Es vairs nevēlos laulības dzīvi, viss, ko es gribu, ir iedzert.""

14. "Draudzene man pateica, ka pamet mani, jo esmu "pārāk jauks un respektējams". Patiesībā viņa mani tobrīd bija divreiz nokrāpusi."

15. "Tas bija skolas ekskursijā. Autobusa aizmugurē sēdējām kopā un bučojāmies. Draugs netīšām sev pārkoda lūpu, varēju sajust asinis visur. Esmu ļoti jūtīga pret asinīm, tās man ļoti nepatīk un uzdzen šermuļus, bet turpinājumā viņš man uzmācās ar asiņainu seju. Gribēja tāds bučoties. Izšķīrāmies visa autobusa priekšā."

16. "Viņa mani pameta, jo uzzināja, ka neesmu kristietis. Galu galā viņa apprecējās ar mācītaju."

17. "Augstskolā es pametu ļoti jauku meiteni, jo telefona sarunas laikā viņa teica, ka vēlas pārtraukt sarunu, jo ļoti vajag uz tualeti pa lielam. 16 gados domāt par meitenēm uz poda bija ļoti pretīgi, tāpēc nekad vairs neatbildēju uz viņas zvaniem."

18. "Draudzene mani pameta, jo vēlējās vairāk laika veltīt "audzējot" muskuļus. Ja godīgi, es arī tajā laikā domāju par šķiršanos, jo tas šķita dīvaini."

19. "Pusis kritizēja mani, ka neesmu pārak pieaugusi savos 16 gados, tāpēc pameta mani. Interesanti, ka pāris dienas vēlāk viņu arestēja policija par masturbēšanu vietējā bibliotēkā."

20. "Pateicu draugam, lai izvēlās starp mani un alkoholu. Viņš savu izvēli izdarīja."

21. "Esmu ebrejs, bet viņa bija kristiete. Izšķīrāmies, jo viņa nezināja, kurš ir Pāvests."

22. "Ar bijušo draugu viss beidzās, jo viņš visus mūsu kopīgos ietaupījumus izmantoja, lai iegādātos datorspēli. Tā kā bija jāmaksā par dzīvokļa īri un citiem izdevumiem, paņēmu naudu no viņa personīgajiem ietaupījumiem. Viņu tas neapmierināja un viņš mani pameta ar citu."

23. "Viņš paziņoja, ka esam kopā jau gadu, tāpēc grib izmēģināt ko citu. To viņš pateica mūsu attiecību viena gada jubilejā."

85 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Noteiktā vecumā cilvēki piedod viens otram kļūdas un iepriekšējās vājības, vētrainas kaislības, kas viņus krasi nošķīra vienu no otra, aizstāj maiga savstarpēja pieķeršanās.
7 0 atbildēt

Izlasot katru..gribējās iekrāmēt tajā situācijā katram..

3 0 atbildēt

Nopietni???

3 2 atbildēt
Man 20 tikai apgriesta veida emotion
1 0 atbildēt

19. Fantastiski.  emotion 

1 0 atbildēt