local-stats-pixel fb-conv-api

Logans Pols un KSI cīnīsies boksa ringā - kurš uzvarēs?29

83 20

Divi no lielākajiem jūtūberiem pasaulē ir nolēmuši risināt savas problēmas boksa ringā. Populārākais jūtūberis no Lielbritānijas KSI ir izaicinājis vienu no bēdīgi slavenajiem ASV jūtūberiem Loganu Polu uz cīņu.

Viņu starpā notiks divas cīņas, pirmā norisināsies Lielbritānijā Mančestras arēnā šā gada augustā, bet otra cīņa norisināsies ASV līdz nākamā gada februārim. Abi jūtūberi ienākumus no šīm cīņām dalīs godīgi - 50/50.

Daudzi kritiķi jau ir izteikuši savas domas par gaidāmajām cīņām starp 24 gadus veco KSI un 22 gadus veco Loganu, un neviens nedomā, ka Logans spēs uzvarēt KSI. Lai gan viņš ir profesionāls cīkstonis, tomēr ar boksu iepriekš nav nodarbojies profesionālā līmenī. Savukārt KSI jau labu laiku ir trenējies boksa ringā.

Kā Tev šķiet, kurš uzvarēs - KSI vai Logans Pols?

83 20 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Nu cerēsim ,ka KSI saplosīs mazo mīlulīti emotion  emotion 

11 2 atbildēt
Kas tie tādi vispār ir? Nezinu šitādas žurkas.
10 1 atbildēt
abi ir idioti. kāds ir cīņas mērķis, ko viņi ar to centīsies panākt?
7 0 atbildēt

KSI ir augstprātīgs melnais, kurš uzvarot vienu mazu balto, domā, ka varēs tagad visus uzvarēt. Neesmu nedz par KSI, nedz par Logan, jo abiem galvā ir salmi, bet es ceru un ticu, ka Logan iesitīs šim dzenim smadzenes vietā.  emotion  Ja starp viņiem notiktu Kickboksa cīņa, tad Pauls noteikti uzvarētu, jo KSI nomīza, kad Logan brālis viņu izaicināja uz MMA cīņu. emotion KSI ir vienkārši nūģis, kurš domā, ka uzvarot vājākus / mazāk pieredzējušus kā viņš, būs leģenda, varonis utt. Cerams, ka KSI notiks cīņa ar Adam Saleh, kurš ir reāls bokseris un kurš 100% iedzīs to KSI zemē.

8 1 atbildēt

Abi ir idioti un tas ir teatris lai dabutu vairak sekotaju interneta.

Pienakot tuvak tai dienai, radisies peksni iemesls, kadel cina nevar notikt.

5 2 atbildēt
Ceru ka loganu pazemos par viņa lielo muti un necieņu pret gandriz visu
3 1 atbildēt
Domāju, ka nav godīgi, ņemot vērā, ka notiks 2 cīņas, nevis 1 un abās cīņās būs bokss. Ksi uzstāda pats savus noteikumus, kur viņš ir labāks, kamēr, es domāju, ka 2. cīņa varētu būt restlings, ko LP reiz trenējās restlingā. Tas KSI ir pacēlis galvu par augstu, vietā kur nu varēja būt daudz sliktāki apstākļi viiņam, bet tādu nav, jo viņš vienkārši grib vinnēt to cīņu. Šinī gadījumā es esmu par LP, jo nu tas ir cūciski, kā KSI grib paspīdēt uz pastulba cilvēka fona ar ļaunām metodēm, kuras vairums diez vai pamanītu.
2 1 atbildēt

#LOGANPAUL

2 1 atbildēt

kaut kāds autisms  emotion 

2 1 atbildēt

Es nezinu kāda velna pēc ir jāsit viens otram zobi ārā, dēļ skatījumiem?

1 0 atbildēt
Manuprāt cīnītes boksa mačā ir godīgi, jo Loganam ir ķermeņa pārsvars, bet KSI ir mazāks, bet ar 4,5 mēnešu pieredzi. Un visi kas saka, ka KSI nobijās cīnīties MMA cīņā, tas ir loģiski,jo Loganam būtu daudz lielākas priekšrocības ķermenis un viņa prasmes restlingā.
0 0 atbildēt

Es esmu skatījies WWE un atbalstu Loganu. Starp citu, vai zinājāt, ka Logans Pauls ir izgudrojis "Prime"?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

Nespīd tam niggeram uzvarēt.

2 7 atbildēt

#LoganPaul

1 6 atbildēt