local-stats-pixel fb-conv-api

18 fakti par Ziemassvētkiem, kurus tu negribēji zināt14

Vakar bija Otrā ADVENTE. Ziemassvētki jau pavisam, pavisam tuvu. Visi zinām, ka Ziemassvētki ir reliģiski svētki, un kādi tie ir mūsdienās, bet šeku-reku 18 fakti par Ziemassvētkiem, kurus tu, iespējams, neesi dzirdējis un nemaz negribētu dzirdēt. Izaicinu gan tevi pārvarēt to un izlasīt!

227 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Labais! Man patika! emotion   emotion 

7 0 atbildēt

interesanti emotion 

6 0 atbildēt

Vienpadsmitais ir neticams.

4 0 atbildēt
tas nebija ziemassvētk pīrāgs, ko atrada
4 0 atbildēt

ziemassvētki tika izgudroti ,lai apspiestu pagānu ,neticīgo savus tauta ssvētku..ziemassvētki tika ""uzlikti ""pa virsu citu tautu ,citu reliģiju un tradīciju svinamdienām..ziemassvētki it kā esot kristus dzimšanas diena..tīrākie meli un pufelis..tas kristus patiesībā dzimiz kaut kur septembra vidū ,taču ,lai apspiestu tautas  un turētu tās paklausībā ,tām tika uzspiests kristus.

arī šodien letiņi ar liekulīgi svētlaimiem feisiem tipina uz baznīcām  un tēlo ,ka baigi iejutušies noskaņā..ziemassvētku laiks patiesībā ir pamatīgi depresīvs laiks..nevienā citā laika periodā nav tik daudz pašnāvību kā šajā laikā .Bert patiesībā šie svētki it sevisķi šodien ir biznesa laiks ..liela pamatīga biznesa laiks ..un cena snevis tiek atlaista s,bet gan paceltas..cinisms 

4 0 atbildēt

amerikāņu  bērniem visiem kā vienam ir bail no sala vecīem,jo tie ir bandīti ,laup''itāji un visādi citādi antielementi --tur --amerikā..kā jau salašņu valstī!!

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Tādas tabletes būtu jālieto katru dienu, jo gāzīšu smaka ir gaužām nepatīkama.

1 0 atbildēt

 emotion 

4 3 atbildēt

 emotion 

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt