local-stats-pixel fb-conv-api

15 populāri stereotipi par vīriešiem, par kuriem sen jau būtu jāaizmirst21

259 2

Sakiet godīgi, vai kādam no jums ir kādreiz nācies uzdot sev jautājumu «Vai es esmu vīrietis tāpēc, ka par tādu piedzimu, vai tāpēc, ka par tādu kļuvu?» Dīvains jautājums, ko sev uzdot, ne tā? Tomēr mūsdienās visi stereotipi, kas ir pielipuši kā košļene pie zoles, nepazūd un bojā visiem dzīvi.

259 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Man kaut kā pilnīgi pie vienas vietas, vai ietilpstu stereotipos vai nē. Es esmu tas, kas esmu. Ja gribu kauties, varu izkauties, ja gribu raudāt, izraudos. Es neesmu tikai vīrietis, pirmām kārtām esmu cilvēks. 

32 0 atbildēt

Vairumam no pieminetā piekrītu, dažiem apgalvojumiem ne gluži, tomēr lai nu kā - kārtīgam vecim ir pilnībā jāprot pašam par sevi parūpēties un spēt normāli dzīvot arī bez palīdzības no malas.

24 0 atbildēt
Tā jau matildei tie raksti diezgan klickbaiti, vai nu zem astes caursisto propoganda, bet nu shitais pārsit visu, ja tanī matildes kolektīvā ir kāds vīrietis, tad vai nu pidrila vai nu bezmugurkaulnieks....
9 1 atbildēt
Par to bardu. Barda ir viriskibas simbols! Ja nemaki parskaldit pagali, nodzen bardu!
8 0 atbildēt
Stereotipi nav nekas ļauns: ir jauki, ja partneris vai draugs tiem atbilst dabiski. emotion
8 0 atbildēt

viirietim jaabuut viirietim.punkts.

4 0 atbildēt
Izskatās, ka šo rakstījīs kāds beta male feminists, kuram apnicis, ka viņu neuzskata par vīrieti, jo pats mājās ada savas zeķes.
4 0 atbildēt

Ja jau pēc komentāriem spriežot tik ļoti jāiekļaujas stereotipos, tad pēc 3. punta spriežot, sievām vīriem ir jāatņem nauda?...  emotion  

4 0 atbildēt

Kārtējā feministu propoganda...

4 0 atbildēt
Kāpēc vajag mainīt paradigmas un radīt haosu? Sievietēm patīk pārliecināti vīrieši, kas pat nezinot kā tiks galā ar problēmu, uzņemās to risināt. Par daudz ir upura psiholoģijas šajā rakstā, un sievietēm tīri hormonāli nav pievilcības pret tādiem vīriešiem, kas ir upuri. Par auto gan nosacīti, galvenais ir spēt racionāli plānot izdevumus, kas liecina par briedumu. Auto ir jābūt kopējam lemumam. Par 10 gadus ilgām attiecībām- jā, tas gan ir vienīgais, kur nav aizliegts ļaut vaļu emocijām, neturēt visu sevī. Par nevīrišķīgām profesijām- daudz svarīgāk ir māka pelnīt naudu, lai nodrošināt gan meiteni, bet tālāk jau sievu un bērnus. Vienalga, vai tas iekļauj virsstundas utml.
3 0 atbildēt

6.punkts Uz Latviju, gan neattiecas, jo mums maza alga, ja ir iespēja pašam salabot, tad jālabo pašam nevis jāmaksā meistaram

2 0 atbildēt
Tik nez kapēc sievietes redzot baletdejotāju paliek miklas un ar apsārtušiem pupiem nokrīt uz grīdasm
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Romantiskas filmas gan nē, bet romantiskus anime gan jā emotion 

0 0 atbildēt

interesanta doma, bet ne visam piekrītu emotion

0 0 atbildēt

Ir arī tādas sievietes, kurām nepatīk klasiskie vīrieši, bet retums.

1 1 atbildēt
Domāju, ka bārda ir vai nav, abos variantos ir labi. Kādam patiks, kādam nē, bet tad nenozīmē ka tas ir kas slikts
0 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu visiem stereotipiem. Vīrietima ir jābūt vīrietim, nevis fucking gejam.Pietiek jau viena Rimšēvica. šī internetā kopētā propoganda ir tas ko eiropa grib uzspiest jeb nācijas izmiršanu. Un Matilde tu esi šīs propogandas izplatītāja apzināti vai nē- nezinu. Ir spēcīgas mazas tautas kas ir izdzīvotājas. Kaukāzs ( ingušī, čečeni, dagi) un ir eiropas mīkstmieši. Ja kāds grib pastrīdēties, paskataties uz eiropas vietējo nāciju populāciju un visa šī politika būs skaidra. neesiet muļķi. Domājat ko mums geyropa uzspiež. 

2 4 atbildēt