local-stats-pixel fb-conv-api

Vecmāmiņu ieteikumi, kas noved līdz baltkvēlei katru jauno māmiņu34

478 2

«Vecmāmiņa visu zina labāk,» saka katra vecmāmiņa, bet vai tā tiešām ir? Mūsdienās, kad zinātne ir vēl nebijušās virsotnēs un informācija par pareizu bērna kopšanu un audzināšanu ir atrodama ik uz soļa, ir muļķīgi turpināt ticēt pieņemtiem «padomiem» no pagājušā gadsimta.

Šie ir tikai populārākie 14 ieteikumi, kurus stāsta, bet visbiežāk uzspiež savām mazmeitām.

478 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Man pat kā vecmāmiņai lielākā daļa šo padomu nebija zināmi. No kura gadsimta tie ir? 

44 0 atbildēt

par bucosanu piekritu jo tu nezini vai tev ir herpes vai kas cits...it ipasi citiem nelaut bucot mazuli.

32 0 atbildēt
Ne reizi vien dzirdēti ne tikai no vecmāmiņām, bet par 7. un 10. var pastrīdēties. Drēbju izgriešana uz otru pusi palīdz ne tikai pret lieku niezi no vējbakām, bet it īpaši jaundzimušajiem, kuri ir ļoti jūtīgi pret kairinājumiem, tagad jau ir speciālas drēbītes bez vīlēm. Un par 10. Krūtis ir jāmazgā. Tā ir higiēna. Tek tomēr piens, arī starp zīdīšanas reizēm. Un bāzīsi tādu sasmakušu bērnam pēctam mutē.. Sliktāk nekā sava bērna bučošana, kas gan nekas kaitīgs nav, ja nu vien mātei nav kādas slimības mutes apvidū..
19 0 atbildēt
Ja bērns raud, nedrīkst viņu ņemt rokās, lai nomierinātu, citādāk izaugs par memmīti. PROTAMS ja berns raud un vinu nenem rokaas tad vins tiesam neizaugs par memmiiti....vins izaugs auksts kaa ledus , milestiba ir jaadod un ir loti nepieciesama bernam lidz divu gadu vecumam...taa nav lieta kas cilvekam ir dabiski...cilveks piedzimstot nezin par milestibu vai lidzjutibu...taa ir lieta ko iemaaca... Kad berns ir mazs vins doma TIKAI par sevi, viss kas apkart - izzinat,sapleest,nogalinat,iznicinat,PROTAMS tas viss notiek vinam neapzinoties sekas...bet nu ja tam klaat piemet "vecmaminas ieteikunu" taads truls stienis vien sanaaks... Vel vecmamina nav precizejusi, kas domats ar vardu berns...jo sava taisniba butu... bērnam ir apzina un spriestspeeja... berns var but 10 gadus vecs vai 3gadus vecs...UN VIENMER ir jaizverte katra situacija nevar par katru sikumu uz rokaam celt, beigu beigaas ludzu nedariet ta ar ziidainiem, pietiek pasaulee aukstasiniigo tirlinju. emotion Ar cienu, tetis.
15 1 atbildēt
Pirmo reizi dzirdu ko tik stulbu. Īpašu par saldējuma ēšanu jo pati ēdu saldējumu tas mazināja dedzināšanu kaklā. Ir brīži kad tomēr bērns ir jāpaņem rokās kad viņš raud jo var saraudāties tā ka pēctam nevarēsi nomierint. Un vispār vecmāmiņas un mūsu pašu mammas reizēm dod labāku padomu kā audzināt bērnu nevis internets. Un izklausas ka šie vecmāmiņu padomi ir no vecmāmiņas wikipēdijas.
9 0 atbildēt

Daži pat ir iespējami, lai novērstu lutausa problēmu

8 0 atbildēt

Mums ir pašiem 5 mazbērni, lielākajam jau 20 gadi, bet šādas dumjības nekad neesam no saviem vecākiem dzirdējuši, ne arī saviem bērniem ieteikuši.

6 0 atbildēt

Viss ir ļoti vienkārsi. Cilvēkam pašam ir jāsaprot, ka nevienam nav tiesību norādīt,kā Tu audzini savu bērnu. Un gudrīšiem ir tiešības nežvankstēt un nelīst citu darīšanās. Jo īpaši tiem, kuriem pašiem nav savi bērni jau izauguši!

5 0 atbildēt
Mums laikam nepareizas vecmāmiņas, jo man divi bērni bet neko no šī nebiju dzirdējusi
4 0 atbildēt

4. citādāk bērns var kļūt par krievu.  emotion 

4 1 atbildēt

Par pirmo - daļēja patiesība, jauna apakšveļa tiešām var kairināt ādu... - klaiski GRU - NEKAD nedeva saviem aģentiem pilnīgi jaunu veļu... vismaz pāris reizes mazgātu -

-alerģiskam bernam ar jaunu veļu var būt problēmas..

-----------

Barojot ar krūti, to iesaka tomēr noslaucīt- neviens neēd no netīra šķīvja.. 😉

3 0 atbildēt

Nezinu gan no kura pirksta juus taadas dumjiibas esat izziidushi!

3 0 atbildēt
Interesanti, kur varētu atrast tādu vecmāmiņu? Garīgi slimo patversmē?
5 2 atbildēt

Teksts - muļķības, bet grafikas gan super!

1 0 atbildēt
Muļķības, ne par vienu nebiju dzirdējis.
1 0 atbildēt

Man ar pirmais izauga par čīkstuli, bet otrs paraudāja tad apnika un spēlējās gultā tālāk.

10 9 atbildēt
Forši zīmējumi emotion Vai pati tos veido?
0 0 atbildēt

Gribētu redzēt to stulbeni,kas šo pārbaudi(neviss testu) ir sagatavojis,šis izskatās pēc smadzeņu skalošanas jaunajai paaudzei,kura visam akli tic,kas ir tīmeklī rakstīts!

0 0 atbildēt

Šie padomi izklausās no sērijas: Mucā augusi un pa spundi barota! 😂

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt